By Kozynacka
Date of experience: 01/2019

Jesteśmy zachwyceni pobytem .Piękne miejsce, świetne do odpoczynku, bardzo miła sympatyczna obsługa.Bardzo dobre śniadania i obiadokolacje z tym, że moim zdaniem cena obiadokolacji trochę wygórowana.

Szanowni Państwo,
Dziękuję serdecznie za Państwa opinię. Zachwycanie Gości to zawsze nasza nadrzędna dewiza. Bardzo się cieszę, że miło spędziliście Państwo czas. Uważamy, że ceny naszych posiłków, zarówno a la carte jak i obiadokolacji nie są wygórowane mając na uwadze stosunek ceny do jakości. Mam nadzieję, że smak serwowanych potraf zrekompensował Państwu wydatki wyższe niż planowane. W imieniu całego zespołu zapraszam serdecznie w przyszlości.

Date of experience: 01/2019

Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Byliśmy w nim już trzeci raz. Napewno jeszcze wrócimy.

Dzień dobry, dziękuję za oddanie opini. Jest dla nas bardzo ważne, że Goście z checią wracają do nas ponownie. Cieszę się, że będziemy mieć możliwość Gościć panstwa w przyszłości.
By Guzikowska
Date of experience: 12/2018

Jestem wraz z towarzystwem zachwycona pobytem u Państwa, z pewnościà wrócimy tu wkrótce

Szanowna Pani
Bardzo się cieszę że Panstwa pobyt tak bardzo się udał i już nie możemy doczekać się kolejnego spotkania. Zapraszamy!
Zastępca Dyrektora Hotelu
Reviewed: 6 years ago (07/01/2019)

Wszystko było Ok

Reviewed: 6 years ago (07/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Do hotelu Centuria lubimy powracac i zawsze jestesmy mile zaskoczeni i bardzo zadowoleni. Do zobaczenia wkrotce!

By Karel Krzysztof
Reviewed: 6 years ago (03/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Rewelacyjne miejsce na weekendowy odpoczynek

By Darek
Reviewed: 6 years ago (03/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Byłem w Waszym hotelu po raz pierwszy, ale mam nadzieję, że nie ostatni. Będę go polecał moim wszystkim znajomym :)

Reviewed: 6 years ago (02/01/2019)
Date of experience: 12/2018

Spedzaliśmy z mężem okres Bożego Narodzenia. Mamy bardzo pozytywne wrażenia, organizacja bardzo dobra, miłe atrakcje, jedzenie wyśmienite. Kameralna wręcz rodzinna atmosfera. Z pewnością jeszcze zawitamy do Hotelu Centuria

Reviewed: 7 years ago (30/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Hotel godny polecenia, doskonale wyżywienie , miła pomocna obsługa . Byłam z rodzina w czasie świat. Bozego Narodzenia - dobra oferta, nie można było się nudzić!
Bardzo dużym minusem jest dojazd - odstrasza! Warto byłoby poradzić się fachowca co do wystroju wnętrz , wystrój trąci myszką.

Reviewed: 7 years ago (30/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Polecam na czynny wypoczynek ze względu na basen i możliwość uprawiania wybranego sportu w lesie.