Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (19/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Bardzo sympatyczny i relaksujący weekend. Podobały mi sie zajęcia dla dzieci i relaks w spa dla dorosłych.

By Piotr
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (14/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Nie wiem czy to miejsce odwiedzę.

Szanowny Panie
Bardzo dziękuję za czas poświęcony na napisanie opinii. Jest mi niezmiernie przykro, że Państwa pobyt oceniacie jako nieudany. Odpowiadając na Pańskie zarzuty dotyczące formy serwowania śniadania chciałabym wyjaśnić, że w przypadku niewielkiej liczby osób w hotelu śniadanie jest serwowane do stolika. Rozwiązanie takie zapobiega zbyt długiej ekspozycji produktów śniadaniowych na bufecie, co odbija się potem na ich świeżości i jakości. Do stołu mieliście Państwo podane natomiast pełnowartościowe śniadanie: patera z wędlinami róznych rodzajów, sery biały, żółty i pleśniowy, wybór świeżych warzyw i owoców. Na Państwa życzenie serwowaliśmy na ciepło jajecznicę, kiełbaski na ciepło, omlet. Dodatkowo mieliscie Państwo do wyboru cały zestaw różnego rodzaju płatków i muesli oraz napoje ciepłe, zimne i produkty słodkie: dżemy i miody, croissanty oraz napoje ciepłe i zimne. Jestem przekonana, że wbrew Pańskiej opinii wybór nie jest ograniczony, a produkty zaserwowane do stołu były świeże i dobrej jakości. Na śniadania udostępniamy naszym Gościom wewnętrzny taras zlokalizowany po lewej stronie od wejścia do restauracji i zapewniam, że nie ma ograniczeń aby skorzystać ze śniadania na tarasie.
Mam nadzieję, że da się Pan przekonać do kolejnego pobytu w Centurii, do czego serdecznie zachęcam.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (10/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Wspanialy, goscinny hotel z rewelacyjna restauracja i bardzo profesjonalna obsluga

By Stąpór Dariusz
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (07/06/2017)
Date of experience: 06/2017

hotel bardzo ładnie zlokalizowany,dobrze się w nim czujemy chociaż zazwyczaj korzystamy z hoteli za granicą (głównie w Turcji oraz na wyspach hiszpańskich i greckich). Nasze dzieci dobrze się w Centurii czują, córce podoba się plac zabaw. Szereg atrakcji: grill,rowery,basen. Na pewno będziemy Państwa hotel odwiedzać. Właśnie robimy rezerwację na kolejny dłuższy pobyt pod koniec sierpnia w pokoju Superior. Pozdrawiamy

By Zientara
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (27/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Z pewnością wrócimy do Was z moją rodziną! I będziemy polecać

Reviewed: 9 years ago (26/05/2017)

OGÓLNIE BARDZO MIŁO

By Witwicka Monika
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (16/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie fakt, że pokój nie sprostrał moim oczekiwaniom

By Barcicka Małgorzata
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (14/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Było super, juz kolejny raz zreszta...niebawem do Was wrocimy;-)))

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (14/05/2017)

Super

By JG.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (13/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Ogólnie pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie.Doskonała lokalizacja,cisza i spokój.Godny polecenia, z czystym sumieniem.Posiłki bardzo smaczne i ładnie podane.Smak posiłków,myślę że w głównej zasłudze kucharza. Myślę, że można zastanowić się jedynie nad biegającymi wokół stolików pieskami szukającymi przekąski, są nieco denerwujące.Reszta na duży plus.Bardzo dziękujemy za gościnność.Z przyjemnością wrócimy ponownie,a już na pewno przy promocjach cenowych.