Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (11/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Super lokalizacja w środku lasu, idealnie na odpoczynek. Hotel ładny i czysty. Obsługa bardzo miła i pomocna. Świetny basen, cieplutka woda. Pokoje ładne, czyste i odpowiednio wyposażone. Jedzenie bardzo dobre, chociaż następnym razem wybierzemy obiadokolacje, ponieważ wybór dań z karty jest dość mały. Fajne menu dla dzieci. Hotel przyjazny dla dzieci. Fajna sala klubowa z bilaradem i miejscem zabaw dla dzieci. Napewno jeszcze wrócimy.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (10/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Bardzo miła atmosfera i wyśmienite jedzenie.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (07/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Ogolnie bardzo mily i przyjemny pobyt.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (07/03/2017)
Date of experience: 03/2017

przyjemny hotel, w świetnej lokalizacji - cisza i spokój wśród iglastych lasów. Strefa relaksu SPA spełniła moje oczekiwania. Posiłki bardzo smaczne. Polecam

By Nowak
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (02/03/2017)
Date of experience: 02/2017

ogolnie bylam bardzo zadowolona. Aczkolwiek miałam połaczone dwa pakiety, a tak defacto- z drugiego nie skorzystałam. Nie miałam nic z pakietu Kawa zimowa.....Zadnej kawy w 3 smakach nam nie zaserwowano. Zabiegi jakie nam wykonano, były tylko z pakietu romantycznego.

By Małgorzata Piotrowska
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (01/03/2017)
Date of experience: 02/2017

Tradycją są już moje pobyty świąteczne w kochanej Centurii. Tym razem przyjechałam weekendowo i jak zawsze było fantastycznie oraz zjawiskowo. Centuria, to mój drugi dom, gdzie relaksuję się w otoczeniu super ludzi i przyrody. Już nie mogę się doczekać następnego pobytu. Łączę serdeczne pozdrowionka dla całej Załogi:-)))))

By Michalik
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (28/02/2017)
Date of experience: 02/2017

Bardzo przyjemne miejsce, z bardzo dobrym jedzeniem. Można wypocząć i odstresować się od miejskiego zgiełku Na pewno poleciłbym znajomym i jeszcze nie raz tu wrócę.

By Ula
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (27/02/2017)
Date of experience: 02/2017

Hotel w środku lasu kameralny, można odpocząć od zgiełku i zrelaksować się w strefie Wellnes&SPA. Kuchnia pyszna duża różnorodność każdy znajdzie coś dla siebie. Fantastyczne oferty day spa, masaże cudo. Obsługa bardzo miła i serdeczna, pracownicy recepcji pełen profesjonalizm. Jedyny minus to słoneczna łączka no szału nie ma /mały pokoik, szum lamp i miejsce raczej przygnębiające/. Za to na kołysce Alpha Sha cudowny klimat można odpłynąć i ukoić zmysły. Polecam szczerze to miejsce dla każdego, byłam kilka razy i z pewnością jeszcze tam wrócę. Już zastanawiamy się, który weekend sobie zarezerwować. Pozdrawiam serdecznie

By Beti
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (27/02/2017)

By Ewa
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (25/02/2017)
Date of experience: 02/2017

Bardzo przyjemny hotel położony w lesie co sprzyja odpoczynkowi. Jeden z nielicznych hoteli spa do których można przyjechać z pupilem . Miła obsługa, smaczne śniadania i obiadokolacje z bogatym wyborem dań .