By ANETA JANIK
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (20/02/2017)
Date of experience: 02/2017

Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Pierwszy raz korzystałam z wypoczynku w takim miejscu i już wiem, że nie będę szukać innego. Obsługa bardzo miła i niekłopotliwa zarówno w strefie wellness, w restauracji jak i obsługa hotelowa.

By Koziel Ewa
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (20/02/2017)
Date of experience: 02/2017

Zamowilam rizotto ryz byl twardy bez smaku nie jadalne nie zjadlam a kelner nawet nie zapytal dlaczego.Maz zamowil poledwice tez zadna rewelacja za cene 50 zl . Karta bardzo uboga z czego paru dan podczas zamawiania nie bylo.
Natomiast sniadanie dobre i obiadokolacja tez b smaczna. Mam wrazenie jakby to byly dwa rozne miejsca.Ogolnie wrazenie dobre ale ze wzgledu na restauracje nie polecam.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (17/02/2017)

Bardzo miła atmosfera.
Super animacje dla dzieci.
POLECAM!!!

By Rumin
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (15/02/2017)
Date of experience: 02/2017

Ja mam z pobytu wrażenia bardzo dobre -dobrze zorganizowana impreza walentynkowa i zabiegi jeszcze odwiedzimy wasz hotel i będziemy polecać

By Bobrzyńska
Date of experience: 02/2017

Hotel położony w świetnym miejscu dla zabieganych świetna odskocznia pełen relaks cisza kojąca. Jedzenie wyśmienite. Jedynie małe rozczarowanie to balem walentynkowym młodzi ludzie lubią się bawić wolne kawałki wskazane ale nie ciągle. DJ porażka. Troszkę jestem tym zawiedziona, ale może następnym razem będzie lepiej.

Date of experience: 02/2017

Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług hotelu.

By Świątkowska

Pozytywnie zaskoczona.

Szanowna Pani
Bardzo dziękuję w imieniu całego zespołu za czas poświęcony na napisanie opinii. Cieszę się, że udało się nam Panią zaskoczyć.
Mam nadzieję, że to nie ostatni wizyta w Hotelu Centuria. Zapraszam w szczególności w okresie wiosenno-letnim do odwiedzenia Jury z uwagi na jej atrakcje turystyczne i ilość eventów oraz jesienią na grzybobranie!
By Krisu79
Date of experience: 02/2017

Fantastyczne miejsce dla chcących oderwać się od wielko-aglomeracyjnej rzeczywistości ;-)

Szanowny Panie
Dziękuję za przesłanie opinii. Cieszę się, że pobyt w naszym Hotelu pozwolił Państwu zregenerować się i odpocząć od wielkomiejskich hałasów.
Zapraszamy również w cieplejszych okolicznościach przyrody
Date of experience: 02/2017

Bylo super i to bardzo, jedzenie swietne

W imieniu wszystkich pracowników bardzo dziękuję za informację zwrotną i czas przeznaczony na oddanie opinii. Bardzo się cieszymy, że smakowała Państwu nasza kuchnia i miło spędziliście Państwo czas.
Zapraszam do kolejnych odwiedzin
By Jacek Masoń
Date of experience: 02/2017

Tego się nie da opisać, tam trzeba jechać i to zobaczyć. Na pewno tam wrócę.

Panie Jacku
Bardzo się cieszę, że udało nam się Państwa oczarować! Serdecznie dziękuję za tak sympatyczną i ciepłą opinię.
Mam nadzieję do zobaczenia ponownie!