By Witkowska Katarzyna
Reviewed: 3 years ago (04/10/2022)
Date of experience: 10/2022

ogólne wrażenia - bardzo pozytywne; jedyny problem do skorygowania - rozmiary szlafroków nie do ustalenia bez rozdarcia opakowania z folii; nawet po rozpakowaniu, brak informacji o rozmiarze na samym szlafroku (trzeba go przymierzać, co powoduje, że gdy szlafrok nie pasuje to następny klient już z niego nie skorzysta, bo szlafrok został już rozpakowany - czyt. dbałośc o higienę)

By BJA
Reviewed: 3 years ago (20/09/2022)
Date of experience: 09/2022

miło było wrócić po 3 latach, trochę zmian na korzyść, dobre miejsce na wyciszenie

Reviewed: 3 years ago (10/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Bardzo przyjemne i kameralne miejsce, w którym internet, a raczej jego działanie pozwala, wyłączyć się od problemów codzienność. Co wpływa na duży komfort psychiczny, gdy chce się odpocząć id wszystkiego. Polecam

Reviewed: 3 years ago (23/08/2022)
Date of experience: 08/2022

Bardzo pozytywne,wysoki poziom,wspaniałe wnętrza,dbałość o szczegóły

Reviewed: 3 years ago (23/08/2022)

Wszystko super :)

By maszczyńska
Reviewed: 3 years ago (16/08/2022)
Date of experience: 08/2022

Świetne położenie, kameralny hotel, cisza, spokój, bardzo pozytywnie, jestem pod wrażeniem. Pamiętam to miejsce jako stadninę koni i ośrodek kolonijny bardzo dawno temu.

Reviewed: 3 years ago (10/08/2022)

Pobyt super.
Jedyny mankament w naszym pokoju to głośny wentylator na balkonotarasie. Nie pozwał skorzystać w pełni z dostępnych wygód...

By Anna
Reviewed: 3 years ago (06/08/2022)

Miejsce pełne relaxu

Reviewed: 3 years ago (01/08/2022)
Date of experience: 07/2022

Obiekt zadbany. Widać, że obsługa stara się w miarę swoich możliwości. Ogólnie gdyby nie szczegóły można by odnieść pozytywne wrażenie. Polecam na krótkie wypady 1-2 doby. Nie polecam na dłuższy odpoczynek. Osobiście nie wiem czy obiekt celuje w eventy, co objawia się nocnymi imprezami przy wiacie i głośniej muzyce, czy w ciszę i spokój, która jest w reklamie. Regulamin pobytu pupila powinien być opublikowany na stronie. Przed przyjazdem można by się z nim zapoznać, dzięki czemu unikniemy przykrych rozczarowań. Zwierzęciu właściwie nic nie wolno, co jest kłopotliwe też dla właściciela. Bilard do renowacji, plamy nie wyglądają estetycznie, uszkodzone kijki do wymiany. Piłkarzyki do naprawy, 10 minut pracy z wkrętarką i będą ok. Do zastanowienia umieszczenie strefy zabaw dla dzieci w tym samym pomieszczeniu co bilard dla dorosłych.

Reviewed: 3 years ago (29/07/2022)

Bardzo fajny hotel. Ladnie polorzony. Do Re sniadania. Mila obsluga