Château de Berne hotel logohotel logo

By Mélusine & Jean-Paul
Reviewed: 5 months ago (27/07/2024)

Chers Monsieur et Madame Picchio,

Nous sommes ravis de savoir que votre séjour au Château de Berne a été à la hauteur de vos attentes. Nous sommes vraiment navrés pour les piqures de guêpes.
Nous espérons vous accueillir de nouveau lors de votre prochaine visite en Provence.

By Degrave Alain
Reviewed: 5 months ago (24/07/2024)

Cher Monsieur Degrave,

Nous vous remercions d'avoir pris le temps de répondre à notre questionnaire de satisfaction. Nous sommes toujours heureux de recevoir des retours nous permettant de nous améliorer. Nous espérons vous accueillir vous accueillir de nouveau au Château de Berne.

By Galet
Reviewed: 5 months ago (21/07/2024)

Cher Monsieur Gallet,

Nous vous remercions d'avoir pris le temps de répondre à notre questionnaire de satisfaction. La satisfaction de nos clients est notre priorité absolue et nous prenons au sérieux chaque retour. Nous espérons vous accueillir de nouveau au Château de Berne.

By Daniel
Reviewed: 5 months ago (18/07/2024)

Dear Mr Hjelmberg,

The Château de Berne team
Reviewed: 5 months ago (16/07/2024)

Dear Mr Weir,

We thank you for taking the time to leave this comment. We do our utmost to improve the quality of our products and services on a daily basis. We are always happy to receive feedback from our customers, so that we can find ways to improve and make you even more satisfied. We are sorry about the air-conditioning problem. We have passed this information on to our maintenance department, who have resolved the problem. We are looking forward to welcoming you again.

By Fernandes Ferreira
Reviewed: 5 months ago (14/07/2024)

Cher Monsieur Fernandes Ferreira,

Merci d'avoir pris le temps de répondre à notre questionnaire de satisfaction. Nous sommes ravis de savoir que votre séjour au Château de Berne a été à la hauteur de vos attentes. Au plaisir de vous revoir.

L'équipe du Château de Berne
Reviewed: 6 months ago (12/07/2024)

Dear Mr Greenleeds,

Thank you for taking the time to leave this comment. We are delighted to know your stay at Château de Berne lived up to your expectations. We are looking forward to welcoming you again.

By Padiou
Reviewed: 6 months ago (10/07/2024)

Chère Madame Padiou,

L’équipe du Château de Berne est très heureuse de lire votre commentaire élogieux. Sachez que nous essayons de maintenir au quotidien une qualité tant au niveau de nos offres que de nos services. Merci beaucoup pour votre soutien, et à bientôt.

By Vage Ambartsumyan
Reviewed: 6 months ago (08/07/2024)

Dear Mr Ambartsumyan,

We are delighted to know your stay at Château de Berne lived up to your expectations. We are looking forward to welcoming you again during your next visit in Provence.

By Julie Pearson
Reviewed: 6 months ago (06/07/2024)
Date of experience: 06/2024

Dear Mrs Pearson,

We are delighted to read your positive review. Please be assured that we try to maintain a high level of quality in both our offers and our services on a daily basis.
Thank you very much for your support, and see you soon at Château de Berne.