Dolphin Suites Curacao hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
87%

"Excellent"

Based on 842 reviews across 8 portals
:
By Lays R.
Family
20-29 years
Reviewed: 2 weeks ago (11/01/2019)
Date of experience: 12/2018

Great!. Accommodation and support from Dolphin team was amazing. The organization of the booking was very good. When my family and I arrived to hotel, we received coupons for enter to aquarium, receive towels for the beach, etc, it is fabulous and all was organized for us. Thank you. I am so happy for remain our vacation in your hotel.

Wow! Thank you for your wonderful review. We are more than happy that you enjoyed your stay with us and are ready to be of service again in the future.

With sunny regards,
Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

All furniture were comfy and were in good status.

Location





5 / 5.0

I think that is the best location in Curacao, because is very very near to the aquarium and is near to the Mambo Boulevard. This is a peaceful place for relaxing and rest.

Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0

All staff of team willing to help in all time.

Value for money





4 / 5.0
By Anonymous
Family
40-49 years
Reviewed: 2 weeks ago (07/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Prachtig appartement mooi uitzicht, fijn dat er een ruim terras was, ligging perfect dicht bij Mambo beach. Kortom alles was prima

Geachte gast,

Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u uw verblijf zo positief heeft ervaren en dat de accommodatie goed bevallen is.

Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

App Ocean resort, ruim en mooie ligging

Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Rob en Brenda de K.
Couple
50-59 years
Reviewed: 2 weeks ago (06/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Als een heerlijke ervaring, waarbij je je als gast welkom voelde. Goed geregeld met een relax gevoel zoals alleen maar op de Antillen kan.

Geachte gast,

Dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u een mooie en leuke tijd heeft gehad bij ons en op ons mooie eiland, daar worden wij blij van!.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

zeer gastvrij , niets was te veel

Location





4 / 5.0

bouw werkzaamheden gaven een wat rommelig beeld

Cleanliness





5 / 5.0

super schoon

Service





5 / 5.0

zie voorgaande

Value for money





4 / 5.0

prima verhouding

By bruinewold
Couple
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (05/01/2019)
Date of experience: 01/2019

super mooi rustig hotel heerlijk kunnen genieten van alles en een super massage voor de rug en nek gekregen van het hotel een cadeautje, ook iedere dag een gratis strandbed op loop afstaand met strandlaken ieder dag een nieuwe strandlaken en top hotel en vriendelijk personeel

Geachte gast,

Dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u een mooie en leuke tijd heeft gehad bij ons en op ons mooie eiland, daar worden wij blij van!.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





4 / 5.0
Location





5 / 5.0

alles mooi op loop afstaand

Cleanliness





5 / 5.0

alles wordt hier dagelijks schoongemaakt en nieuwe handdoeken iedere dag

Service





5 / 5.0

ze regelen alles per direct alles wat je maar nodig bent echt super geregeld

Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Family
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (04/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Nice and cosy clean good location

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw reactie en voor het beoordelen van ons hotel.

Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





4 / 5.0

Spacious

Location





4 / 5.0

Close to beach and restaurants

Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





3 / 5.0
By Anonymous
Family
40-49 years
Reviewed: 3 weeks ago (03/01/2019)
Date of experience: 12/2018

Heerlijke week gehad. Goede ligging, fijn appartement.

Geachte gast,

Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u uw verblijf zo positief heeft ervaren en dat de accommodatie goed bevallen is.

Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





4 / 5.0
Location





5 / 5.0

Loopafstand strand Centrale ligging

Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0

Vriendelijk personeel. Staan klaar voor vragen en hulp

Value for money





4 / 5.0
By Wilma J.
Friends
50-59 years
Reviewed: 4 weeks ago (28/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Wij hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren. Zullen zeker mond op mond reclame maken.

Geachte gast,

Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u uw verblijf zo positief heeft ervaren en dat de accommodatie goed bevallen is.

Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

De ontzettende gastvrijheid van de jonge dames aan de balie!!

Location





5 / 5.0

Vlak bij het strand en het Sea aquarium was voor ons fantastisch!

Cleanliness





5 / 5.0

De kamers werden keurig schoon gehouden!! Ook de toilet/douchruimte algemeen was perfect schoon.

Service





5 / 5.0

Het mee denken voor een alternatief tijdens het boren voor het zwembad was top

Value for money





5 / 5.0

Prima

By Strothoff
Family
20-29 years
Reviewed: 4 weeks ago (25/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Eine tolle Unterkunft, die Damen an der Rezeption versuchen alles,damit man zufrieden ist. Leider war die Hygiene ein Punkt,der mich sehr gestört hat. Aus der Klima lief braunes Wasser in den Schrank, die Matratzen rochen nach Urin usw.. Sehr unangenehm

Accommodation





4 / 5.0
Location





3 / 5.0

Mehr Shuttle anbieten

Cleanliness





2 / 5.0

Klimaanlagen regelmäßig wechseln & die Bäder besser putzen

Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Hackbarth
Family
40-49 years
Reviewed: 4 weeks ago (24/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Für uns als Familie war die Unterkunft im ocean resort besser geeignet als direkt in den dolphin suites.

Lieber Gast,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es freut uns sehr, dass Sie gute Erfahrungen mit unserem Hotel gemacht haben. Das Ziel unseres gesamten Teams ist es immer Ihnen den bestmöglichen Service zu bieten.

Wir hoffen Sie bald wieder bei Dolphin Suites begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüßen,

das Team von Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

Die größe und der Meeresblick. Besonders gut war auch der Swimmingpool für unsere kleinen kinder und der private strand im ocean Resort

Location





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Jasmin
Group
30-39 years
Reviewed: 6 weeks ago (09/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Eine schöne Hotelanlage, sehr kleiner Pool, (ist ja aber in arbeit) Nettes, freundliches Personal. Die Handtuchablage (über der Toilette ist für kleinere Personen bzw. (Im Rollstuhl sitzende nicht/ oder schlecht zu erreichen. Auch die Seifenspender sind für im Rollstuhl sitzende nicht gut erreichbar, vielleicht kann man das ja noch verbessern.

Accommodation





5 / 5.0

Mein Zimmer, das freundliche und hilfsbereite Personal,die Lage.

Location





5 / 5.0

Lage war sehr gut kurze Wege zum Wasser und zur Strandpromenade.

Cleanliness





4 / 5.0

Wasserzeichen an den Badfliesen, Staub auf dem Machtschrank bzw. auch an anderen Stellen.

Service





5 / 5.0

Das Personal hat immer geholfen, war nett und hilfsbereit.

Value for money





3 / 5.0

Kann ich mich nicht zu Äußern, da ich als Pflegekraft mit war und damit die Unterkunft nicht bezahlen musste.

Back to Top CERTIFICATE what's this?