Dolphin Suites Curacao hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
88%

"Excellent"

Based on 622 reviews across 8 portals
:
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
2 weeks ago (09/01/2018)

We loved our vacation experience on Curacao! One of favourite family vacations ever! Location and beaches couldn't be beat! Loved the apartment...the only negative was that the apartment could use a refresher and some instructions for the appliances would be helpful. Looking forward to going back in the near future!

Dear guest, Thank you for your review, we truly hope to welcome you again!
Team Dolphin Suites.
Accommodation





4 / 5.0

Size and layout would be a five. Could use an update.

Location





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Outdoor Pool





4 / 5.0
By van l.
Leisure travelers
50-59 years
3 weeks ago (02/01/2018)

fantastisch verblijf. veel ruimte om te dansen. heerlijke douche, keuken en buitenverblijf. geweldig bed. gezellig personeel. de kat minoushsh op bezoek. ( minoushsh mag wel wat meer verzorging, als ongedierte bestrijding). ik was hier graag.

Geachte gast,
Heel erg bedankt voor deze review, we hopen dat we u nog een keer mogen verwelkomen in ons hotel!
Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Outdoor Pool





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
3 weeks ago (02/01/2018)

Super verblijf op de beste plek van het eiland. Restaurants en mooiste strand op 100 meter!

Accommodation





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Angelika F.
Leisure travelers
50-59 years
3 weeks ago (29/12/2017)

Alles Bestens !!! Individuell vor Ort besprochen.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben unser Hotel zu bewerten.
Wir hoffen Sie bald wieder bei Dolphin Suites begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüßen,

das Team von Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
40-49 years
6 weeks ago (13/12/2017)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear guest,
Thank you for the wonderful review!
We hope to welcome you again in the near future!
Sunny regards,
Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Pronk
Leisure travelers
60-69 years
6 weeks ago (13/12/2017)

Is de 3 maal dat wij hier komen en is gewoon thuis komen.

Beste Rob en Astrid,

Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u uw verblijf weer zo positief heeft ervaren en dat onze accommodatie nog steeds goed bevalt!

Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Schreurs
Leisure travelers
20-29 years
6 weeks ago (12/12/2017)

Super fijne tijd gehad in curaçao mede dankzij het geweldige verblijf bij Dolphin Suites. Je bent daar van gemakken voorzien.

Geachte familie Scheurs,

Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u uw verblijf zo positief heeft ervaren en dat de accommodatie goed bevallen is.

Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,

Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

Modern, ruim, mooi, schoon

Location





5 / 5.0

2 minuten lopen naar mambo beach

Cleanliness





5 / 5.0

Elke dag worden de kamers goed schoongemaakt door hele lieve leuke mensen

Service





5 / 5.0

Behulpzaam personeel. Er wordt met je meegedacht. Wil je bijvoorbeeld een auto huren of een excursie doen boeken ze dit voor je.

Value for money





5 / 5.0
Outdoor Pool





3 / 5.0
By Peter O.
Leisure travelers
60-69 years
2 months ago (02/12/2017)

Over het algemeen zijn we bijzonder tevreden en hebben genoten van ons verblijf in Dolphin Suites. We komen zeker nog een keer terug.

Beste gast,
Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u het zo ontzettend naar uw zin heeft gehad bij ons. De waterkoker is inmiddels vervangen. Indien u dit tijdens uw verblijf had aangegeven bij ons front office team, dan hadden wij u direct een nieuwe meegegeven. De ventilatoren worden in ons investeringsplan meegenomen. Wij kijken er naar uit om u weer te verwelkomen in de toekomst.
Zonnige groetjes, Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

erg mooie, ruime en volledige kamer met een mooi uitzicht.

Location





5 / 5.0

bijzonder centrale locatie en dicht bij het mooie mambo beach

Cleanliness





4 / 5.0

kan altijd beter, maar gezien de tijd die er voor de dagelijkse schoonmaak was is het goed

Service





4 / 5.0

sommige apparatuur is aan vervanging toe (b.v. waterkoker, ventilatoren)

Value for money





5 / 5.0

prima, geen opmerkingen

By John C.
Leisure travelers
60-69 years
2 months ago (01/12/2017)

The overall experience was great for all.

Dear John,

Wow! Thank you for your wonderful review. We are more than happy that you enjoyed your stay with us and are ready to be of service again in the future.
With sunny regards, Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
50-59 years
2 months ago (25/11/2017)

Een uitstekende service en persoonlijk gerichte accommodatie.

Beste gast,
Wauw, dank voor de geweldige score! Wat leuk om te lezen dat u zo genoten heeft van uw verblijf bij ons en dit middels een review nog eens laat blijken. Dat wordt enorm gewaardeerd. Uw review is kort maar krachtig en bevat leuke en belangrijke informatie voor onze toekomstige gasten. Mocht u in de toekomst nog eens naar Curaçao komen, dan kijken we ernaar uit om u weer te verwelkomen.
Zonnige groetjes, Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?