Dolphin Suites Curacao hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
87%

"Excellent"

Based on 535 reviews across 8 portals
:
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
1 week ago (17/09/2017)

Freundlicher Empfang, Hotel ist in Ordnung

Accommodation





4 / 5.0
Location





3 / 5.0

Parkplatz ist kein schöner Anblick, in der Früh oft Hupgeräusche

Cleanliness





4 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





3 / 5.0
Outdoor Pool





3 / 5.0
By Mandy ten D.
Leisure traveler
20-29 years
2 weeks ago (10/09/2017)

Het was een prima hotel met een super ligging. Vriendelijk personeel, schoon en goed onderhouden.

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw reactie en voor het beoordelen van ons hotel.
Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,
Team Dolphin Suites
Accommodation





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
2 weeks ago (07/09/2017)

Wir waren zufrieden und kommen wieder.

Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





3 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Outdoor Pool





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
40-49 years
2 weeks ago (07/09/2017)

Zeker een aanrader voor jong en oud. Wij komen graag weer terug.

Beste gast,

Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat het appartement weer goed bevallen is.
Het was een genoegen jullie te mogen ontvangen en zien u graag terug!

Met zonnige groet,
Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Outdoor Pool





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
50-59 years
3 weeks ago (04/09/2017)

we zijn prima te vreden

Beste gast, hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Fijn dat u een mooie en leuke tijd heeft gehad bij ons en op ons mooie eiland, daar worden wij blij van!
Wij hopen u in de toekomst weer te zien!

Met zonnige groet,
Team Dolphin Suites
Accommodation





3 / 5.0
Location





3 / 5.0
Cleanliness





3 / 5.0
Service





3 / 5.0
Value for money





2 / 5.0
By Eva K.
Leisure traveler
30-39 years
4 weeks ago (27/08/2017)

Enorm prettig, ontspannend, een echte vakantie

Zeer gewaardeerde gast,

Wij danken u hartelijk voor het invullen van onze evaluatie enquête. Het doet ons deugd te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad en dat de locatie zo goed is bevallen. Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u zeker in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Met zonnige groet,
Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0

Ruim opgezet, zeer netjes en verzorgd. Het is goed geïsoleerd, vonden wij prettig met ons kleine meisje die af en toe moest huilen.

Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0

Tamara Dekker vonden wij enorm behulpzaam, servicegericht en vriendelijk.

Value for money





4 / 5.0

Hotel is goed qua prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijt vonden wij zeer prijzig voor hetgeen je krijgt.

Breakfast





3 / 5.0

Zie bovenstaande over de prijs.

By Tania
Leisure traveler
40-49 years
4 weeks ago (26/08/2017)

I love it .was short But i like the location .the day pass to the see aquarium , and the late check out Will recomended sure

Dear guest,

Wow! Thank you for your wonderful review. We are more than happy that you enjoyed your stay with us and are ready to be of service again in the future.

With sunny regards,
Team Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Henneke-Meyjes Z.
Leisure traveler
20-29 years
4 weeks ago (26/08/2017)

Helemaal een super fantastisch verblijf gehad! Wij hopen erg nog een keer terug te mogen keren.

Beste gast,
Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel via onze enquete. Fijn dat u uw verblijf zo positief heeft ervaren en dat de accommodatie goed bevallen is.
Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Met zonnige groet,
Team Dolphin Suites
Accommodation





4 / 5.0

Alles was helemaal perfect, alleen vonden wij de opening onder het balkon te hoog met een kleine dreumes van 1,5 jaar!

Location





5 / 5.0

Zowel de mogelijkheid om elke dag naar Sea Aquarium te gaan, als dat je aan Mambo beach zit. Fantastisch!

Cleanliness





5 / 5.0

Elke dag even schoongemaakt. Heel fijn.

Service





5 / 5.0

Vriendelijk personeel en fijne mogelijkheden wat betreft boodschappenservice etcetera.

Value for money





4 / 5.0
Outdoor Pool





4 / 5.0

Natuurlijk wat klein, maar prima. Verder was het zwembad een paar keer erg onder de blaadjes, maar dat werd later weer keurig schoongemaakt.

By Anonymous
Leisure traveler
20-29 years
2 months ago (27/07/2017)

Modern eingerichtet und super betreut vor Ort vom gesamten Team

Lieber Gast,
Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung. Es freut uns, dass Sie einen schönen Aufenthalt bei uns hatten.
Wir hoffen Sie bald wieder in den Dolphin Suites begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüßen,
Das Management der Dolphin Suites
Accommodation





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Karin D.
Leisure traveler
40-49 years
2 months ago (24/07/2017)

Das Dolphin Suite hat uns rundum sehr gut gefallen!!! Die Mitarbeiter waren alle!!! sehr, sehr nett!!! Die Lage ist top und der Service ebenfalls!!!

Lieber Gast,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es freut uns sehr, dass Sie gute Erfahrungen mit unserem Hotel gemacht haben. Das Ziel unseres gesamten Teams ist es immer Ihnen den bestmöglichen Service zu bieten. Wir hoffen Sie bald wieder bei Dolphin Suites begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüßen,
das Team von Dolphin Suites
Accommodation





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Outdoor Pool





4 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?