Dorint Hotel am Heumarkt Köln hotel logohotel logo

Date of experience: 12/2017

I enjoy this Dorint every time I stay here, but this time I did not receive the quality I've come accustomed to. The supervisor Natascha did everything to make things better. If it was not for her superior customer service I would have been very upset.

Dear guest,

We appreciate you taking the time to complete a survey regarding your recent stay with us.
On behalf of our entire staff here at the Dorint Hotel am Heumarkt we would like to thank you for your business and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!

Sincerely Hotel manager
Date of experience: 12/2017

Schönes Haus, etwas in die Jahre gekommen.

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Meinung zu Ihrem letzten Aufenthalt in unserem Hotel kundzutun.
Ich möchte mich im Namen des gesamten Personals vom Dorint Hotel am Heumarkt bei Ihnen für Ihren Besuch bedanken und freue mich sehr darauf, Sie erneut bei uns begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 11/2017

Sehr gutes Hotel in fußläufiger Entfernung zu allen wichtigen Sehenswürdigkeiten. Leider mit Servicemängeln an der Bar und beim Frühstück. Trotzdem eine sehr gute Empfehlung. Ich komme gerne wieder.

Date of experience: 12/2017

Habe direkt über das Hotel gebucht. Sonst ist das Hotel gut.

Date of experience: 12/2017

Sehr gutes Hotel im Zentrum/nahe dem Heumarkt von Köln.

Zeer goed ontbijt.
Parkeergarage onder het hotel.
Super ligging voor kerstshopping.

Geachte gast,

We stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een enquête in te vullen over uw recente verblijf bij ons.
Namens ons volledige personeel hier bij Dorint Hotel am Heumarkt willen we u bedanken voor uw bezoek en we hopen u nogmaals terug te zien wanneer u voor zaken weer in de buurt bent!

Hoogachtend hotelmanager
Date of experience: 12/2017

Very good service, also at the frontdesk (marcel) very customer friendly, informative, a real gentleman and a big plus for Dorinth in Koln.

Dear guest,

Sincerely Hotel manager

sehr gutes Hotel,sehr guter Wellnessbereich

Date of experience: 12/2017

Perfekt gelegenes City-Hotel. Einzigstes Manko sind die begrenzten Hotelparkplätze.

Date of experience: 12/2017

Vom Fahrstuhl hat man eine gute Sicht auf den Kölner Dom.