Dorint Kongresshotel Düsseldorf Neuss hotel logohotel logo

Reviewed: 6 years ago (31/08/2020)

SEHR SEHR GUT ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

wir möchten uns herzlich für ihre tolle Bewertung und die Zeit, die sie sich für uns genommen haben, bedanken.

Wir versuchen, trotz der schweren Gesamtsituation, den Aufenthalt für unsere Gäste so angenehm wie möglich zu gestalten.

Ihr Christian Schulte (General Manager) und Team
Reviewed: 6 years ago (30/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Een net hotel met zeer vriendelijk personeel. De tramhalte is op 3 minuten loopafstand waarmee gemakkelijk naar Dusseldorf gereisd kan worden. Voor tips om naar Dusseldorf te reizen kunt ook terecht bij het personeel aan de balie, deze hebben speciaal een plattegrond en tram informatie. Ontbijt was goed geregeld en netjes op reservering van tijd i.v.m. corona. Ik heb goed geslapen en het raam is tegelijk een soort deur, waardoor de kamer goed van frisselucht kan worden voorzien. Een tablet met praktische informatie staat op de kamer, waarmee eventueel ook met één druk op de knop extra handdoeken kan worden besteld. Enige minpunt zijn de zwervers en psychische personen die op het openbare parkeerterrein kunnen komen dat zich voor het hotel bevindt. Tip: parkeer je auto in het overdekte garage van het hotel daar staat hij veilig. Verder helemaal top!

Beste gast,

hartelijk bedankt voor u fantastiche beoordeling en de tijd die ze voor ons hebt genomen.

Ondanks de moeilijke algemene situatie proberen we het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor onze gasten.

We hopen dat ze ons snel weer zullen bezoeken en gezond blijven.

Uw Dorint in Neuss
Reviewed: 6 years ago (30/08/2020)
Date of experience: 08/2020

DisapointedIt! It is Corona and they do not want to cancel 1 night when I booked 4 in total. They gave me 10% when I pay more than 400€, I come a lot of time every years, staff is not smart... They lost a guy that was always aiming to this hotel cause near my job.

Dear guest,

thank you for the time to rate us for your stay.

We apologize for the inconvenience this may cause you.

You booked a full non-refundable rate. Cancellations or changes are not possible without extra costs.

If you have any questions or suggestions, or if you would like further information, please don't hesitate to contact us.

Kind regards

Christian Schulte ( Cluster General Manager
Reviewed: 6 years ago (29/08/2020)

Alles prima !!! Ohne Beanstandungen. Sehr zufrieden

Gutes Hotel in gute Lage., sehr nettes Personal

Date of experience: 08/2020

All is best except parking is expensive ....

Dear guest,

Thank you for your fantastic review.

We hope to see you again soon.

Your Dorint in Neuss
Date of experience: 08/2020

Wij voelden ons op ons gemak en veilig, in deze lastige tijd (corona)

Beste gast,

We hopen dat ze ons snel weer zullen bezoeken en gezond blijven.

Uw Dorint in Neuss
Date of experience: 08/2020

Über die Jahre bin ich sehr zufrieden mit der zuvorkommenden Freundlichkeit und Unterstützung, auch bei kurzfristigem Ticketausdruck für Eintritt in verschiedene Veranstaltungen

Sehr geehrte/r Herr / Frau,
es freut uns sehr, dass wir Sie überzeugen konnten. Das Streben, unseren Gästen einen unvergesslichen Aufenthalt zu verschaffen, steht für uns an erster Stelle.

Wir freuen uns, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 08/2020

Was niet duidelijk dat kamers geen koelkast hebben en ook geen airco. Dat was warm dagen en was niet prettig om in deze warmdagen geen airco en koelkast te hebben en wat kost daar € 8,- per fles!!!!

Dear Guest,
Thank you very much for your review. We always strive for improvement and your feedback helps us to do so. We would like to apologize for any inconvenience you may have experienced during your stay. We are sorry that we were unable to meet your expectations and we hope to convince you of our improvements soon. Your Dorint Kongresshotel Düsseldorf/Neuss
Date of experience: 08/2020

Not pleasant, because the weather was really hot and the rooms had no air conditioning and no refrigerator and employees did not communicate well with us about this problem an the begin

Dear Guest