Essential by Dorint Basel City (CH) hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (07/02/2023)
Date of experience: 02/2023

Im Essential by Dorint Basel City fühlt man sich fast wie zu Hause. Vor allem die Herzlichkeit der Mitarbeiter und Mitarbeiterinnen überzeugt.

Lieber Gast
Vielen Dank für Ihren kürzlichen Aufenthalt und Ihre hervorragende Bewertung. Unsere #HotelHelden arbeiten jeden Tag mit viel Leidenschaft für Ihren Job. Das grösste Kompliment für uns ist, dass Sie das gespürt haben.
Julia Kölzer
Reviewed: 3 years ago (07/02/2023)
Date of experience: 02/2023

Sehr freundliches Personal. Top Lage. Gerne wieder.

Julia Kölzer
Reviewed: 3 years ago (06/02/2023)

sehr angenehm und zufriedenstellend

Julia Kölzer
Reviewed: 3 years ago (02/02/2023)

PRIMA

Lieber Gast
Vielen Dank für Ihren kürzlichen Aufenthalt und Ihre positive Bewertung. Es freut uns, dass Sie rundum zufrieden waren und besonders unsere Garage mit den e-Auto gerechten Plätzen zu schätzen wissen.
Rooms Division Manager
Date of experience: 01/2023

Wir hatten einen sehr guten Eindruck: Das Hotel ist sehr modern und schön, das Personal sehr freundlich und hilfsbereit, die Zimmer sehr gemütlich und das Frühstück war phantastisch. Dazu eine sehr geräumige Tiefgarage.

Excellent. Terrific people.

Dear guest
Thank you for this great rating. Our #hotelheroes are working passionately on eachs guest's stay - therefore your feedback is our biggest compliment.
We look forward to welcoming you soon again.
Best regards

Dear guest
Thank you for having chosen our hotel for your stay in Basel and thank you for your positive feedback. It makes us happy to read that you enjoyed staying with us.
Date of experience: 01/2023

Good, just missing the fact that i can't train myself in a mini gym

Dear guest
Thank you for having chosen our hotel for your stay in Basel and thank you for your positive feedback. We are sorry to read that the restaurant service did not yet convince - we will make sure, that we will provide better service for future stays.

Good

Dear guest
Thank you also for the suggestions in terms of our restaurant service and offers.