Evancy Etoile de Mer hotel logohotel logo

Date of experience: 10/2022

J'ai été agréablement surpris par la qualité de la prestation.

Bien sur tout lensemble

By Nadine
Date of experience: 10/2022

Bel appartement, très bien situé. Belle vue sur mer et parking facile. Propreté et literie ok mais manque un peu d'ustensiles de cuisine. Difficile de cuisiner pour toute le famille. Pas de wifi et connexion limitée, dommage. Sinon endroit super.

By Gerry
Date of experience: 10/2022

Bel appartement très propre, déco sympa, avec très belle vue. Cuisine très bien équipée. A améliorer : ajouter une lampe dambiance dans le salon (il ny a que des plafonniers) et la circulation dans la chambre parents autour du lit est difficile ( et je suis un tout petit gabarit).

By Marie
Date of experience: 10/2022

Super séjour! Nous reviendrons dès que possible.

Bonjour,

Nous sommes ravis que vous ayez apprécié votre séjour.

Un grand merci d'avoir pris le temps de laisser un avis sur votre expérience :)

Vous serez toujours les bienvenus chez Evancy !

A très bientôt,

Service relations clientèle
Date of experience: 10/2022

Super vue, très propre, bien équipé, juste dommage qu'il n'y a ait pas de WiFi et très peu de reseau

By Bombart Josiane
Alone
Date of experience: 10/2022

Séjour très agréable, appartement bien équipé. Manque une notice explicative concernant le linge sale, le local poubelles...

Reviewed: 3 years ago (23/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Dit was de derde keer dat we een vakantie boekten bij Evancy 'Etoile de mer'. Deze keer hadden we een zeer slechte ervaring! We boekten een verblijf van vrijdag 14/10 t.e.m. zondag 16/10. Bij aankomst in het verblijf werden we geconfronteerd met de volgende zaken:
In de wc: het toilet spoelde niet door en het water bleef lopen
In de woonkamer: geen batterijen in de afstandsbediening van de tv
In de badkamer: heel veel schimmel in de douchebak, vuile handdoeken (rode, roestbruinige vlekken) bij binnenkomst van het verblijf. De handdoeken lagen ook verspreid in het ganse appartement. Een aantal mooi opgeplooid op het badkamermeubel. Andere handdoeken op de lakens van de bedden gelegd en zelfs handdoeken op de kast van de kinderkamer.
In de keuken viel het zwarte trapgedeelte telkens van de vuilnisbak en er waren vuile keukenkasten met spatten en in de microgolfoven waren er aan de binnenzijde bovenaan aangekoekte etensresten aanwezig bij aankomst van het verblijf.
In de slaapkamer: tussen de opgelegde lakens bij aankomst van het verblijf lag er een verpakking van een lege koek in het bed van de kinderen. Kapotte leeslampen en een knipperende grote lamp in de grote slaapkamer. De lakens van de grote slaapkamer waren ook niet proper, hier was ook een roestbruine vlek zichtbaar toen het grijze deken werd verwijderd.
We hebben dit gemeld via e-mail op vrijdagavond omstreeks 20u30. Telefonisch konden we op vrijdag geen contact meer opnemen, want deze service was al gesloten. Op woensdag kregen we pas melding via e-mail dat er een werkman langskwam en kregen we een voorstel van 20% teruggave van onze aankoopprijs. We hebben ons gedurende ons verblijf beholpen met een emmer met water te vullen en deze in het toilet te gieten na een toiletbezoek, van de handdoeken en de douche hebben we, gezien de zeer onhygiënische staat, geen gebruik gemaakt.

Hallo Els,

Allereerst hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten over uw verblijf.

Het spijt ons zeer voor het ongemak dat u ondervond. We hebben al e-mails uitgewisseld over uw verblijf.
Wij werken elke dag aan de verbetering van de kwaliteit van onze accommodatie, dus we nemen nota van uw opmerkingen, en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om te verbeteren.

Hoogachtend
Afdeling Klantrelaties
By Nicolas de Gastines
Reviewed: 3 years ago (20/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Appartement vétuste sauf la cuisine. Les murs du hall sont à repeindre. Les joints de la douche sont complètement à refaire. Nous pensions que les lits de 1.40m n'existaient plus à notre époque ! La poignée de porte du hall d'entrée de l'immeuble est cassée.

Bonjour Nicolas,

Merci beaucoup d'avoir pris le temps de laisser votre commentaire.

Nous avons une équipe sur place disponible et joignable par téléphone si besoin.

Nous prenons bonne note de vos remarques, et sommes toujours à l'écoute de nouvelles idées pour nous améliorer.

Nous espérons que vous avez tout de même apprécié votre séjour.

Cordialement,
Service Relations Clientèle d'Evancy
By Dominique
Reviewed: 3 years ago (20/10/2022)
Date of experience: 10/2022

Super localisation, vue magnifique, appartement confortable et fonctionnel.
Lit adulte trop petit à notre goût.
Équipement basique mais suffisant pour un court séjour.
Pas de wifi.