Evancy La Brise des Dunes hotel logohotel logo

Date of experience: 09/2021

Très déçu par l'environnement en face du site café boîte de nuit on ne sait pas bruit jusqu'à pas d'heure bagarre hurlements réveillé plusieurs fois dans la nuit niveau location bien

Nous vous remercions davoir pris le temps de nous écrire à la suite de votre séjour.

Nous sommes désolés que le service et la prestation naient pas été à 100% à la hauteur de vos attentes, et nous vous prions daccepter nos plus sincères excuses.

Bien que nous sommes navrés pour les nuisances sonores, j'espère que vous comprenez que c'est un élément indépendant de notre volonté.

Nous sommes désireux de vous offrir la meilleure qualité de service pour vos séjours, par conséquent, votre avis est très précieux.

Sachez que nous prenons note de votre remarque, nous allons faire remonter celle-ci auprès de notre direction.

De nouveau, nous vous remercions pour votre commentaire et espérons regagner votre confiance lors dun prochain séjour.

Service relations clientèle d'Evancy
By Erica
Date of experience: 08/2021

Mooi schoon appartement comfortabel. 1 nadeel de stapelbed was iets kleiner waardoor onze zoon (16 jr 1m80cm) niet zo lekker lag

By Wiart
Date of experience: 09/2021

Studio correct , acceuil sympa un peu dérangeant le chemin passant Tres fréquenté à proximité du studio les promeneurs observent à chaque passage. Le couchage canapé lit pas très confortable écran plat très correct cuisine rien à redire ainsi que grande salle de bain

Date of experience: 09/2021

Zeer goed gelegen en praktisch om de Westhoek te ondekken

Date of experience: 08/2021

Séjour agréable avec appartement plus que confortable et bien équipé

Date of experience: 09/2021

Super logement et situation parfaite

Reviewed: 4 years ago (31/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Superbe, mais dommage au dégradation des lieux et des départ super tôt impossible de sélectionner un départ pour midi, malgré davoir demandé, mais sinon un bon séjour avec le monsieur de laccueil super cool et gentil

By W de Jong
Reviewed: 4 years ago (28/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Het was goed,het was schoon maar wij vonden het iets te klein,vooral de slaapkamers en de bedden.

Reviewed: 4 years ago (28/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Moyen lave vaisselle en panne pas de parking difficulté pour ce garer

Nous avons un parking souterrain à 10 par nuit, si besoin pour que nos clients puissent se garer sans soucis. Concernant le lave vaisselle, avez-vous pu contacter le concierge sur place ? Autrement, nous sommes joignables par téléphone tous les jours pour aider nos clients.

Service relations clientèle d'Evancy
By D H
Reviewed: 4 years ago (25/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Het was voor ons het eerste verblijf via Evancy. Wij zijn hiervoor 2x in een Holiday Suites appartement verbleven in Nieuwpoort. Op de site staat beschreven dat het gaat om nieuwe appartementen. De buitenkant van het gebouw en dan vooral de achterkant, ziet er niet nieuw uit. Het appartement wat op de begane grond. Het raam kon niet op slot. Iemand van buiten kon makkelijk via het raam naar binnen komen. We hebben gebeld naar het nummer die in de mail stond om dit te melden . Helaas hebben wij niemand kunnen spreken. Ook bij de receptie was er niemand te vinden. Tijdens het boeken kon ik geen parkeerplaats reserveren. Daarop heb ik 2 maal contact opgenomen. Een Franse meneer die moeilijk in Engels zich verstaanbaar kon maken. Vertelde dat er geen beschikbaarheid meer was voor de parkeergelegenheid van de residentie zelf. Maar dat achter de residentie een parkeerplaats was met camera toezicht. Eenmaal aangekomen was er geen plaats om de auto daar te parkeren.
Het appartement zelf was praktisch ingericht zoals afgebeeld op de fotos. De hygiëne liet ten wensen over. Op de achterwand van het toilet en de plinten door het appartement lagen vol met stof. De muren bij het stapelbed en eettafel zaten onder de vlekken. Het doucheputje was niet afgedekt met bijbehorend dekseltje. Ons jongste dochtertje zat er met haar voet in en dat is niet wenselijk.

Vooral dat het raam niet afgesloten kon worden gaf ons niet een veilig gevoel.
Onze algemene ervaring is door deze punten niet goed.

Het zou een heleboel verschil kunnen maken dat als je telefonisch contact hebt. Je of goed Engels kunt spreken of Nederlands.

Hallo D H,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt me voor de verwarring tijdens uw verblijf. Wij zijn elke dag bereikbaar op 03 20 15 36 00 en spreken Engels.

Er is ook een conciërge ter plaatse om onze gasten te helpen indien nodig.

Nogmaals, sorry voor de ervaring. Wij zullen uw opmerkingen doorgeven, zodat wij onze diensten kunnen verbeteren.

Wij hopen dat wij uw vertrouwen kunnen verdienen voor een toekomstig verblijf bij Evancy,

Met vriendelijke groet,
Evancy Klantenservice