hotellogo Evancy Trésors d'Opalehotel logo
Public Reviews Score
91%

"Zeer tevreden"

Op basis van2,689 recensies op 5 portals
:
Geen openbare naam
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 4 dagen geleden (12/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Is persoonlijk, maar het bed vonden wij veel te zacht. Daardoor ook 1 dag eerder naar huis gegaan vanwege nek-en rugklachten. Verlichting modern, maar wel heel fel. Waarom geen dimmers, goedkoper voor jullie en je kunt meer sfeer in het appartement krijgen. De televisie hebben wij niet kunnen gebruiken, alleen maar Franstalige zenders! Waarom de gebruikers niet een paar netten aanbieden in bijvoorbeeld de Engelse taal. Handdoeken waren inbegrepen, maar wij hebben de hele week niemand meer gezien. Waarom niet dagelijks de handdoeken verwisselen die bijvoorbeeld in de douche op de grond liggen (zoals in veel hotels gebruikelijk is)?

Van Elisa Villa
Gezin
40-49 jaren
Beoordeeld: 5 dagen geleden (11/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Tout était parfait, appartement neuf et impeccable, très bien situé et équipé. Nous avons beaucoup apprécié l'aire de jeux pour enfants.

Geen openbare naam
Stel
50-59 jaren
Beoordeeld: 5 dagen geleden (11/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Très bonne expérience
Nous reviendrons sans hésiter

Geen openbare naam
Stel
40-49 jaren
Beoordeeld: 5 dagen geleden (11/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Chambres un peu petites ...

Geen openbare naam
Stel
50-59 jaren
Beoordeeld: 5 dagen geleden (11/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Très satisfaits. Lieu calme et agréable. Adapté à nos attentes/besoins. Logement propre et bien équipé.

Van Inge
Gezin
50-59 jaren
Beoordeeld: 5 dagen geleden (11/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Mooie nieuwe accomodatie in rustige badplaats, zeer vriendekijk onthaal (dat voor de tijd van het verblijf meestal te bereiken is via telefoon), zwembad was nog in aanbouw, dicht tegen bakker en strand, slaapkamers zijn klein en waarschijnlijk zeer warm in de zomer, pluspunt is zeker ook de gratis parkeerplaatsen met een aantal laadpalen

Van U St
Gezin
Beoordeeld: 6 dagen geleden (10/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Sehr schöne Ferienwohnungen in ruhiger Lage. Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und kümmern sich um alles. Der Pool befindet sich momentan (April 2024) noch im Bau.

Van Brita Möller
Alleen
60-69 jaren
Beoordeeld: 1 week geleden (09/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Eine sehr erholsame Zeit, freundliche Leute, tolle Lokation, nah am Strand

Geen openbare naam
Gezin
Beoordeeld: 1 week geleden (08/04/2024)
Datum van ervaring: 04/2024

Très belle résidence, appartement confortable et très accueillant.

Geen openbare naam
Gezin
50-59 jaren
Beoordeeld: 1 week geleden (08/04/2024)
Datum van ervaring: 03/2024

Le séjour a été vraiment très agréable

Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?