Folwark Książęcy hotel logohotel logo

Group
Reviewed: 3 days ago (20/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Brak ogrzewania. Wyziębiony pokój. Ciężka noc. Brak snu. Przeziebienie.

Szanowny Panie Pawle,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami po pobycie w naszym obiekcie. Przykro nam słyszeć, że brak ogrzewania w pokoju wpłynął na komfort Państwa noclegu i przyczynił się do Państwa niedyspozycji. Jesteśmy wdzięczni za to, że zwrócili Państwo uwagę na ten kluczowy aspekt, co pozwala nam lepiej dostosować nasze usługi do potrzeb gości w przyszłości.

Cieszy nas, że pomimo wspomnianych trudności, lokalizacja, czystość oraz procesy zameldowania i wymeldowania spełniły Państwa oczekiwania. Zależy nam, aby każdy element wizyty w naszym hotelu był jak najbardziej zadowalający, dlatego dokładamy wszelkich starań, by stale doskonalić nasze działania.

Dziękujemy za Państwa konstruktywne uwagi i mamy nadzieję, że będzie jeszcze okazja poprawić to pierwsze wrażenie podczas kolejnej wizyty.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 6 days ago (17/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Bardzo dobre, miła obsługa, bogata infrastruktura - basen, sauna, strefa fitness , SPA, na pewno jeszcze tu wrócę

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat Państwa pobytu w naszym obiekcie. Cieszymy się, że infrastruktura, w tym basen, sauna, strefa fitness i SPA, spełniły Państwa oczekiwania, a miła obsługa przyczyniła się do satysfakcji z wizyty. Państwa słowa motywują nas do dalszej pracy, której celem jest tworzenie idealnych warunków do odpoczynku.

Doceniamy wysoką ocenę komfortu pokoju i jego wyposażenia, jak również dogodnej lokalizacji w pobliżu tras rowerowych. Czystość i sprawny proces wymeldowania to dla nas kluczowe elementy jakości usług, więc cieszymy się wysokimi ocenami w tych kategoriach.

Jednocześnie dziękujemy za uwagę dotyczącą godziny zameldowania. Opinie naszych Gości są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam w doskonaleniu naszych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za wizytę oraz wszystkie uwagi. Mamy nadzieję na ponowne spotkanie w naszym obiekcie w przyszłości.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 weeks ago (08/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Sehr gut, wir kommen gerne wieder.

Sehr geehrter Herr Truppel,

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir freuen uns, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt insgesamt zufrieden waren und planen, uns wieder zu besuchen. Auch Ihre Anmerkungen zum Zimmer sind uns sehr wichtig. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten, die durch die Beleuchtung und Belüftung im Badezimmer entstanden sind. Wir kümmern uns um diese Probleme, um den Komfort zukünftiger Aufenthalte zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen

General Manager
Reviewed: 2 weeks ago (07/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Polecamy - naprawdę warto przyjechać !!!. Sielski odpoczynek, miła atmosfera, fantastyczna okolica, Zamek i Folwark również.

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę i polecenie naszego miejsca. Cieszymy się, że atmosfera, otoczenie oraz zabytki przypadły Pani/Panu do gustu. Doceniamy również cenne uwagi dotyczące pokoju i czystości. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem i będziemy kontynuować starania, aby każdy pobyt był niezapomniany.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 weeks ago (06/05/2025)
Date of experience: 05/2025

bardzo pozytywne; trochę za dużo spamujecie w wiadomościach

Szanowna Państwo

Dziękujemy serdecznie za tak wysoką ocenę naszego obiektu. Cieszymy się, że pokoje, lokalizacja oraz czystość spełniły Państwa oczekiwania.

Mamy nadzieję, że w przyszłości zdecydują się Państwo na kolejną wizytę.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 weeks ago (30/04/2025)
Date of experience: 04/2025

W restauracji i w hallu są fajne eksponaty folwarczne, dobrze żeby wyedukować obsługę co to za eksponaty i do czego służyły, bo jak zapytaliśmy to nie wiedzieli, a warto wiedzieć ! ; ) Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.

Reviewed: 4 weeks ago (24/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wszystko super! Atrakcyjne miejsce, możliwość ładowania samochodów elektrycznych.

By Mag
Reviewed: 4 weeks ago (23/04/2025)

Super polecam
Fajnie

Reviewed: 4 weeks ago (22/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Cudowne miejsce. Obsługa bardzo miła i w każdym momencie pomocna. Polecam z całego serca.

Reviewed: 5 weeks ago (21/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wrażenie b.pozytywne. Ładny ośrodek, dobre jedzonko, szybko podane przez b.miłe panie. Polecam z czystym sumieniem.