Folwark Książęcy hotel logohotel logo

Date of experience: 04/2026

Super miejsce kontakt z naturą 😀

Bardzo ładnie w Folwarku ,otoczenie
zadbane,posiłki były bardzo smaczne.
Opinię pozytywną wystawiłem
na Travelist.
Polecam

By De Bruin

Teleurstellend

Alleen restaurant is prima

Reviewed: 1 week ago (19/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Jak każda ciekawska osoba czytałam wcześniejsze opinie o tym obiekcie. I totalnie nie rozumiem negatywnych opinii. Czajnik w pokoju i zestaw do parzenia kawy i herbaty był, suszarki owszem nie, ale na prośbę w recepcji wszystko wymieniono, woda w basenie ciepła, czysta. Ogólnie bardzo czysto, pokój wygłoszony więc komentarzy też nie rozumiem. Jedynie do czego już złośliwie można się przyczepić to bardzo krzywo zawieszone lustro w łazience.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak szczegółową i pozytywną opinią na temat Państwa pobytu w Folwarku Książęcym. Zapraszamy do ponownych odwiedzin.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 weeks ago (14/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Insonorisation par la porte d'entrée depuis le hall laisse à désirer : on entend fort (comme si on était dans le couloir) le claquement des portes, les animaux, les voix.
Le week-end, un seul restaurant ouvert après 16h00 ce qui est surprenant pour ce type d’établissement.
Le petit restaurant ouvert bondé du monde, y compris pour le petit-déjeuner ou il était difficile de trouver la place. Cafetière hors service.

Service agréable, le repas à la carte correct. Le petit déjeuner de bonne qualité, sauf le pain qui était dur.

La réception fermée dans le Folwark. Il fallait faire le check in et check out dans le château.

Vous pourriez ajuster le panneau qui pointe le bat.A en direction de l’écurie.

Reviewed: 3 weeks ago (11/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Jestem w pełni zadowolony z pobytu. Planuję korzystać w przyszłości, jak będę w tamtej okolicy.

Reviewed: 2 months ago (10/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Piękne miejsce, smaczne jedzenie, pokój bardzo czysty. Piękny weekend poza miastem.

By Ogór
Reviewed: 2 months ago (05/03/2026)
Date of experience: 02/2026

Pobyt był dla nas bardzo udany. Zamek piękny, folwark z konikami bardzo urokliwy. Śniadania i obiadokolację bardzo dobre. Super miejsce na odpoczynek. Napewno wrócimy 😊

Reviewed: 2 months ago (03/03/2026)
Date of experience: 02/2026

Dobrze, ale do ideału jednak trochę brakuje.

Reviewed: 2 months ago (02/03/2026)
Date of experience: 02/2026

Polecam to miejsce z całego serca 😍