Folwark Książęcy hotel logohotel logo

Reviewed: 11 months ago (30/04/2025)
Date of experience: 04/2025

W restauracji i w hallu są fajne eksponaty folwarczne, dobrze żeby wyedukować obsługę co to za eksponaty i do czego służyły, bo jak zapytaliśmy to nie wiedzieli, a warto wiedzieć ! ; ) Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.

Reviewed: 11 months ago (24/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wszystko super! Atrakcyjne miejsce, możliwość ładowania samochodów elektrycznych.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie.

Cieszy nas, że docenili Państwo zarówno atrakcyjność miejsca, jak i udogodnienia, w tym możliwość ładowania samochodów elektrycznych.

Bardzo ważne są dla nas Państwa pozytywne oceny pokoju, lokalizacji oraz czystości – nieustannie dążymy do jak najlepszych standardów, aby każda wizyta była satysfakcjonująca.

Mamy nadzieję, że w przyszłości zdecydują się Państwo ponownie odwiedzić nasze miejsce i również wtedy spełnimy Państwa oczekiwania.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
By Mag
Reviewed: 11 months ago (23/04/2025)

Super polecam
Fajnie

Reviewed: 11 months ago (22/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Cudowne miejsce. Obsługa bardzo miła i w każdym momencie pomocna. Polecam z całego serca.

Reviewed: 11 months ago (21/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wrażenie b.pozytywne. Ładny ośrodek, dobre jedzonko, szybko podane przez b.miłe panie. Polecam z czystym sumieniem.

Reviewed: 12 months ago (15/04/2025)

Rewelacja gorąco polecam

Reviewed: 12 months ago (15/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Ogólnie miło, klimatycznie ,przyjemnie dobre jedzenie,ciekawy basen miła obsługa ale napoje do obiadokolacji oraz parking warto już sobie wrzucić w cenę niech gość czuje że pomimo że za to płaci ma to już w cenie.

By Schuster
Reviewed: 12 months ago (08/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Schönes Schloss, kleine schöne Wanderroute und schöner Park.
Das Essen über Groupon war nicht so gut. Schade das man keinen Einblick über die Kochkünste der Köchin haben durfte, wir hätten gerne mehr bezahlt für besseres Essen.

By Matuszczak Wiesława i Andrzej
Reviewed: 12 months ago (07/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Byliśmy bardzo zadowoleni z lokalizacji, komfortu, obsługi i pysznego jedzenia

Reviewed: 12 months ago (04/04/2025)

Pobyt był ok wróciliśmy w to miejsce po 2 latach

Szanowny Kupka,

Cieszymy się, że wybrali Państwo nasz obiekt ponownie po dwóch latach. To ogromna radość gościć Państwa ponownie i słyszeć, że pobyt był udany.

Doceniamy wysokie oceny przyznane pokojowi, lokalizacji oraz czystości. Te elementy są dla nas niezwykle ważne, ponieważ dążymy do zapewnienia najwyższego standardu dla naszych gości.

Dziękujemy za zaufanie i zachęcamy do kolejnych powrotów. Mamy nadzieję, że przyszłe wizyty będą równie satysfakcjonujące.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński