Folwark Książęcy hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (28/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Bardzo smaczne posiłki, czyste pokoje, miła, pomocna obsługa.

Reviewed: 2 years ago (19/09/2023)
Date of experience: 09/2023

rather terrible. Incident with parking (charging where it should be free and needing to fight to get refund), soiled sheet discovered when we got to the room at 22:30 and had to wait for someone to exchange it at 23:10. Flys everywhere in the dining / breakfast area.

Reviewed: 2 years ago (19/09/2023)

Miejsce super
***** ***

Reviewed: 2 years ago (16/09/2023)

Preisleistungsverhältnis war okay

Reviewed: 2 years ago (16/09/2023)
Date of experience: 09/2023

niestety rezerwując pokój przez booking nie otrzymałam informacji że nie będę mogła korzystać z żadnej atrkacji poniwaz zamek byl wynajety na wylacznosc, w pokoju było strasznie duszno- brak wiatraka bo był na zamku,brak rowerow bo były na zamku- wszystko bylo na zamku. . sądzę że taka informacja powinna być wysyłana do wszystkich osób rezerwujących przez bookinn, gdybym otrzymała ta infornacje napewno bym nie wybrała tego miejsca gdyż po prostu nam się tam bardzo nudziło a specjalnie zjechaliśmy wcześniej z trasy aby jeszcze skorzystać z tego wszystkiego dookola. śniadania bardzo dobre proszę na przyszłość ogarniać booking także z takimi informacjami

By Olejniczak
Reviewed: 2 years ago (13/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Byliśmy od poniedziałku do soboty i stwierdziliśmy ,że zabrakło czasu na zwiedzanie okolicy
Warto przyjechać jeszcze raz
Codzienne spacery w przepięknych lasach otaczających zamek ,wycieczki wzdłuż Kwisy ,plażowanie , basen i sauna , możliwość przejazdu bryczką no i super spacer z przewodnikiem po zamku!!!!
Atrakcją było polsko-amerykańskie wesele / prawdziwe /

Reviewed: 2 years ago (19/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Jestem bardzo zadowolona z pobytu

Reviewed: 2 years ago (10/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Sympatyczne miejsce. Nasz pokój miał okna na stadninę. Mogliśmy oglądać konie. Wiele możliwości spacerów po parku pałacowym. Zwiedziliśmy również pałac. Pokój mógł być lepszy. Trafiliśmy na poddasze. Śniadania smaczne, obiady również. Warte zwiedzania okolice nad Kwisą: elektrownia, wieża widokowa, tyłek słonia. Wszystko to mieliśmy okazję podczas naszego dwudniowego pobytu zobaczyć,

By Emilia Szutenbach
Reviewed: 2 years ago (04/07/2023)
Date of experience: 06/2023

Bardzo piękne miejsce. W pełni byłam usatysfakcjonowana hotelem i otoczeniem. Przyjechałam do tego hotelu, aby sprawdzić czy obiekt będzie właściwy dla uczestników wycieczek, które organizuję. I jestem bardzo zadowolona z obiektu.

Reviewed: 2 years ago (04/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Z przykrością muszę napisać, że jedzenie określiłabym jako "słabe" jak na warunki hotelowe. Dlatego słaba ocena całego pobytu.