Folwark Książęcy hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 4 months ago (08/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Było dobrze. Dziękujemy

Reviewed: 4 months ago (06/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Bal andrzejkowy był cudownym doświadczeniem, pierwszy raz w życiu mogłam razem z przyjaciółką poczuć się jak prawdziwe księżniczki, dodatkowym atutem był basen i sauna, jedzenie było wyborne, muzyka piękna, sam pobyt na folwarku dobry, w pobliżu były konie, las, magiczny klimat . Dziękujemy za miły , huczny i smaczny pobyt

Reviewed: 4 months ago (06/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Bylo super ciepło i czysto

Reviewed: 4 months ago (01/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Bardzo dobre warunki lokalowe, jedzenie pyszne. Na folwarku przybywał pies wolnochodzący, co powodowało dyskomfort w chodzeniu po dworze.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie.

Cieszymy się, że komfort pokoju oraz jakość serwowanych potraw spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do zadowolenia z wizyty. Pozytywne oceny dotyczące lokalizacji, czystości oraz przebiegu procesu zameldowania są dla nas bardzo ważne.

Dziękujemy za szczegółowy opis doświadczeń i przekazane wskazówki – Państwa komfort oraz satysfakcja są dla nas priorytetem.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 4 months ago (27/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Miejsce w którym można bardzo miło wypocząć bardzo sympatyczna obsługa wszyscy bardzo pomocni Nic dodać nic ująć... choć może dodać Tak, brakuje jacuzzi na basenie😀

Reviewed: 4 months ago (22/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Jest co robić i nie można narzekać na nudę zarówno dla dorosłych jak i dzieci

Szanowni Państwo,

Cieszy nas ogromnie, że bogata oferta atrakcji zarówno dla dorosłych, jak i dzieci pozwoliła Państwu aktywnie spędzić czas i zapewniła wiele ciekawych możliwości. Satysfakcja naszych Gości z różnorodności form wypoczynku jest dla nas bardzo ważna.

Doceniamy wysokie oceny za komfort pokoju, doskonałą lokalizację umożliwiającą łatwy dojazd oraz zwiedzanie okolicy, jak również utrzymanie czystości na najwyższym poziomie. Dziękujemy także za pozytywną opinię dotyczącą sprawności procesów zameldowania i wymeldowania.

Państwa zadowolenie stanowi dla nas największą motywację do dalszej pracy nad jakością usług oraz ofertą naszego obiektu.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
By Kramm
Date of experience: 11/2025

Bardzo dobre. Jadąc nie wiedziałam czego się spodziewać za tak małe pieniądze, ale byłam mile zaskoczona

Date of experience: 11/2025

Bardzo ładna okolica . Miła i pomocna obsługa.

By Korzeniewski

Bardzo historycznie.

By Kubiczek
Reviewed: 5 months ago (14/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Bardzo pozytywne odczucie co do pobytu w Folwarku.