Folwark Książęcy hotel logohotel logo

Reviewed: 5 months ago (13/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Bardzo klimatyczne miejsce, pobyt bardzo przyjemny, pyszne śniadania, sympatyczna obsługa. Polecam

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie.

Jest nam bardzo miło, że niepowtarzalna atmosfera miejsca i przyjemny charakter pobytu spełniły Państwa oczekiwania. Cieszymy się szczególnie z uznania dla jakości śniadań oraz profesjonalizmu i życzliwości obsługi.

Doceniamy także najwyższe oceny przyznane pokojowi, czystości, lokalizacji oraz bezproblemowemu przebiegowi procesów zameldowania i wymeldowania. Takie słowa i rekomendacje są dla nas ogromną motywacją do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Group
Reviewed: 5 months ago (12/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Urokliwe miejsce z historią w tle, niestety my trafiliśmy w straszną niepogodę co bardzo pokrzyżowało nam plany spacerowe w okolicach zamku oraz wieży Jenny. Na śniadaniu za duże obłożenie brak miejsc kto się nie załapał na ciepłą restaurację ten jadł śniadanie pod zadaszeniem na dworze:). Odległość zakwaterowania do strefy basenowej też spora biorąc pod uwagę deszcz i błoto ale za to nikt nie może odpowiadać ale za brak czajnika obniżam o jedną gwiazdkę. Ogólnie bardzo udany wyjazd. Pyszne jedzenie w zamkowej restauracji.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat Państwa pobytu w naszym obiekcie.

Cieszymy się, że mogli Państwo docenić wyjątkowy klimat miejsca oraz bogatą historię otoczenia. Jest nam szczególnie miło, że smak serwowanych potraw w restauracji zamkowej oraz wysoki standard czystości przyczyniły się do satysfakcji z wyjazdu. Pozytywne oceny za sprawny proces zameldowania i wymeldowania są dla nas równie ważne. Doceniamy przekazane uwagi dotyczące wyposażenia pokoju.

Dziękujemy raz jeszcze za podsumowanie pobytu i podzielenie się wszystkimi wrażeniami. Państwa sugestie pomagają nam wciąż udoskonalać naszą ofertę i jakość usług.

By Orzeł
Reviewed: 5 months ago (12/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Folwark spełnił moje oczekiwania, bardzo sympatyczny, pomocny personel, miła obsługa, czysto i komfortowo. Bardzo smaczne śniadanie i kolacja

Szanowna Pani Ewo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym Folwarku.

Cieszy nas niezmiernie, że zarówno atmosfera miejsca, jak i uprzejmość oraz zaangażowanie personelu spełniły Pana/Pani oczekiwania. Satysfakcja naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego pozytywne słowa o czystości, komforcie oraz obsłudze mają dla nas szczególne znaczenie.

Jest nam również bardzo miło, że śniadania i kolacje serwowane w naszym obiekcie zostały docenione, a piękne otoczenie oraz wysoki standard pokoju wpłynęły pozytywnie na ogólne wrażenia z wizyty. Doceniamy także przyznane najwyższe oceny za wszystkie aspekty pobytu, w tym lokalizację oraz sprawność procesów zameldowania i wymeldowania.

Państwa opinia to dla nas najlepsza motywacja do dalszego podnoszenia standardu świadczonych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 5 months ago (11/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Bardzo dobre jedzenie, dużo atrakcji, super sekcja basenowa z sauną

Szanowni Państwo,

Cieszy nas, że docenili Państwo jakość serwowanych dań oraz bogactwo atrakcji dostępnych na terenie Folwarku i zamku. Miło nam, że sekcja basenowa wraz z sauną spełniła Państwa oczekiwania i przyczyniła się do pozytywnego odbioru całego pobytu. Wysoka ocena lokalizacji oraz możliwość organizacji ciekawych wycieczek w okolicy jest dla nas równie ważna.

Dziękujemy także za pozytywną opinię na temat czystości, zwłaszcza świeżości ręczników, oraz sprawność procesu zameldowania i wymeldowania.

Państwa satysfakcja oraz zgłoszone sugestie pomagają nam stale podnosić jakość świadczonych usług. Dziękujemy za zaufanie oraz konstruktywną ocenę pobytu.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 5 months ago (08/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Bardzo dobre. Wrócimy ponownie.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezmiernie miło, że mogli Państwo w pełni docenić komfort przestronnego i czystego pokoju oraz wygodę dużej łazienki. Satysfakcja naszych Gości z jakości czystości, dogodnej lokalizacji oraz sprawnie przebiegających procesów zameldowania i wymeldowania jest dla nas niezwykle cenna.

Państwa deklaracja powrotu jest dla nas najlepszą rekomendacją i ogromną motywacją do dalszej pracy nad wysokim standardem świadczonych usług. Dziękujemy za zaufanie i ciepłe słowa.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 5 months ago (04/11/2025)
Date of experience: 10/2025

Spędziliśmy bardzo miły weekend urodzinowy. Byliśmy tam pierwszy raz i to był świetny wybór. Na pewno latem wrócimy. Bardzo sympatyczne miejsce.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym obiekcie.

Cieszymy się, że mogli Państwo spędzić wyjątkowy, urodzinowy weekend w naszym otoczeniu i uznać wybór miejsca za trafiony. Doceniamy słowa uznania dla atmosfery, lokalizacji przy stadninie oraz bliskości zamku, a także wysoką ocenę za czystość pokoju i sprawne procesy zameldowania oraz wymeldowania.

Cieszy nas deklaracja powrotu latem i mamy nadzieję, że kolejne wizyty będą równie udane i pozostawią miłe wspomnienia. Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 5 months ago (30/10/2025)
Date of experience: 10/2025

świetne klimatyczne miejsce ale pokoje wymagają dopracowania

By Szoszorek
Reviewed: 5 months ago (29/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Bardzo ciekawe miejsce,cisza i spokój.

By Wiśniewska
Reviewed: 5 months ago (28/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu
Piękne miejsce wyżywienie przepyszne
Wybierzemy się tam jeszcze raz

Reviewed: 5 months ago (28/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Wir hatten insgesamt einen tollen Aufenthalt. Essen war sehr lecker und die Portionen sind sehr groß. Lediglich vom SPA Team sind wir enttäuscht. Auf Terminanfragen per Mail wird nicht geantwortet und vor Ort heißt es dann, man müsse 2 Monate im Voraus schreiben. Wir hatten 3 Wochen im Voraus geschrieben, aber man kann ja trotzdem auf eine Mail antworten und sagen, dass nichts frei ist.