Folwark Książęcy hotel logohotel logo

By konieczna
Reviewed: 4 years ago (25/01/2022)
Date of experience: 01/2022

Jestem bardzo zadowolona z pobytu.

Reviewed: 4 years ago (23/01/2022)
Date of experience: 01/2022

Folwark bardzo klimatycznie położony, ma swój urok. Sam obiekt zamkowy piękny. Strefa spa bardzo fajna, basen dość spory, ale wiadomo, z folwarku trzeba kawałek przejść. Dla zdrowia! Duży plus za lodowisko! Posiłki smaczne, choć porcje na obiadolacje nie dla bardzo głodnych;) ogólnie rzecz biorąc komfortowo i każdy znajdzie coś dla siebie!

Reviewed: 4 years ago (31/10/2021)
Date of experience: 10/2021

super wyjazd piękne miejsce

Reviewed: 5 years ago (22/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Bardzo pozytywny pobyt. Lokalizacja sprzyja spacerom, a dostepność zaplecza spa i wellness znajdującego się w Zamku jest zdecydowanym plusem. Dodatkowo Zamek i otoczenie zamkowe to miejsca magiczne.

Reviewed: 5 years ago (20/09/2021)
Date of experience: 09/2021

W folwarku było bardzo swojsko, obsługa restauracji miła. Trochę szkoda że do recepcji trzeba chodzić do zamku. Parking na zamku był mały jak na taką ilość gości, trudno było wykręcić, czy zaparkować, przy tak dużym terenie było to zadziwiające. Natomiast na parkingu folwarku było wystarczająco dużo miejsca.

Reviewed: 5 years ago (14/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Bardzo ciekawe miejsce, piękna okolica, warto jechać i nacieszyć oko zamkowymi klimatami.

Reviewed: 5 years ago (13/09/2021)
Date of experience: 09/2021

W Folwarku wszystko ok, natomiast w pałacu w kawiarni obsługa fatalna. o 18 w sobotę nie było ciast. Panie nie ogarniały obsługiwania - były tylko dwie i były tak zmęczone, że w sumie to trudno im się dziwić. Za mało ludzi do obsługi. Pani nie mając rękawiczek dodatki do lodów - borówki - nakładała rękami, wcześniej przyjmując od nas pieniądze. Po zwróceniu uwagi była zdziwiona, że w ogóle powinna mieć rękawiczki.

Reviewed: 5 years ago (12/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Byliśmy mega zadowoleni z pobytu w Folwarku Książęcym. Pokój przestronny, jedzenie królewskie, atmosfera sympatyczna i w miarę spokój. W naszym turnusie przebywała grupa artystów, a większość z nich to emeryci, którzy zachowywali się bardzo kulturalnie, a wręcz swoimi śpiewami umilali nam czas. Dlatego polecam pobyt po wakacjach w Folwarku Książęcym.

Reviewed: 5 years ago (30/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Polecam wszystkim na weekendowy wypad rowerowy, konny czy spacerowy

Reviewed: 5 years ago (28/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Gut. Schöner Ort. Ich war zufriden