Folwark Książęcy hotel logohotel logo

By Jozwiak
Reviewed: 7 months ago (08/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Było ok pomimo braku lodówki w pokoju podobno w żadnym nie ma jesslibktos używa leków tonkestvto niezbędny sprzęt

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że ogólne wrażenie z wizyty było pozytywne, a kwestie dotyczące czystości, lokalizacji oraz procesów zameldowania i wymeldowania spełniły Państwa oczekiwania.

Zwróciliśmy szczególną uwagę na sygnał dotyczący braku lodówki w pokoju, zwłaszcza z perspektywy osób wymagających przechowywania leków. Takie spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne, ponieważ pozwalają lepiej zrozumieć potrzeby naszych Gości i stanowią wskazówkę do dalszych działań w celu udoskonalania oferty.

Dziękujemy raz jeszcze za opinię oraz konstruktywne uwagi. Państwa komfort i zadowolenie z pobytu są dla nas priorytetem.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 7 months ago (07/09/2025)
Date of experience: 08/2025

Ogólnie udany pobyt. Obsługa tak w hotelu zamkowym, jak i w folwarku robiła co mogła, brakowało jednak profesjonalizmu. Pan na recepcji w Zamku zupełnie nie byl zainteresowany gośćmi, ani nawet nie był miły. Powitanie fatalne. Pani raczej miłe, ale miało się wrażenie jakby to nie był ich zawód. Podejście do gości wymaga profesjonalnego przygotowania, a tu miało się wrażenie, że wszyscy są na wakacyjnym angażu. SPA bardzo dobre.

Szanowna Pani Joanno,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się szczegółową opinią po pobycie w naszym obiekcie.

Cieszy nas, że mimo napotkanych trudności docenili Państwo piękne otoczenie oraz wysoką jakość usług oferowanych przez strefę SPA. Zadowolenie Gości z tych aspektów jest dla nas niezwykle ważne.

Jednocześnie z przykrością przyjmujemy uwagę dotyczącą standardu pokoju oraz braku satysfakcji z powodu niewystarczającej czystości i zapachu w pomieszczeniu. Rozumiemy, jak istotny jest komfort i odpowiednie przygotowanie pokoju na przyjazd Gości. Państwa spostrzeżenia są dla nas cennym sygnałem do ponownego zweryfikowania tych kwestii.

Państwa wskazówki są dla nas nieocenione w pracy nad udoskonaleniem jakości świadczonych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 7 months ago (06/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Wrażenia bardzo dobre, jedzenie pyszne ogólnie super, mimo że przyjechaliśmy późno panie w folwarku stanęły na wysokości zadania i otrzymaliśmy kolację

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie. Cieszy nas, że ogólne wrażenia były bardzo pozytywne, a smak serwowanych potraw oraz profesjonalizm zespołu Folwarku wpłynęły na komfort Państwa wizyty.

Doceniamy szczególnie wyróżnienie naszej obsługi, która mimo późnej pory dołożyła wszelkich starań, aby zapewnić Państwu kolację i satysfakcjonującą opiekę.

Jesteśmy wdzięczni za pochwały względem lokalizacji i infrastruktury rowerowej oraz wysokie oceny procesów zameldowania i wymeldowania, jak również czystości obiektu. Takie rekomendacje są dla nas bardzo ważne.

Dziękujemy także za zgłoszenie uwag dotyczących stanu mebli i ścian w pokoju. Tego rodzaju informacje traktujemy priorytetowo, aby móc wprowadzać niezbędne ulepszenia i lepiej odpowiadać na oczekiwania naszych Gości.

By Świć
Reviewed: 7 months ago (04/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Głośna obsługa. Super, że dostępny basen w Zamku. Śniadanie: pyszne wędliny, niesmaczna kawa, duży wybór dań.

By Sadowski
Reviewed: 7 months ago (23/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Bardzo przyjemny pobyt.

Reviewed: 9 months ago (18/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Kochamy to miejsce bo jest przyjazne dla piesków, a także,.pobyt jest urozmaicony różnymi imprezami okolicznościowymi.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak entuzjastyczną opinią na temat Państwa pobytu w naszym obiekcie. Jest nam niezmiernie miło, że nasi goście – zarówno ci na dwóch, jak i na czterech łapach – mogą czuć się u nas swobodnie. Satysfakcja gości podróżujących z pupilami oraz urozmaicone wydarzenia organizowane na miejscu są dla nas priorytetem.

Cieszymy się, że docenili Państwo przestronność pokoju oraz łazienki, a także dodatkowe wyposażenie, dzięki któremu pobyt staje się bardziej komfortowy. Takie aspekty, jak zestaw kawowy, czajnik, szklanki i woda mineralna, staramy się zapewniać, by każdy czuł się jak najlepiej.

Doceniamy również pozytywną opinię dotyczącą lokalizacji – mamy świadomość, jak ważne jest dobre usytuowanie i łatwy dostęp do atrakcji okolicy. Dziękujemy za wyróżnienie prostoty kontaktu i skuteczności naszego zespołu sprzątającego – dbamy o porządek, a każda taka pochwała motywuje nas do dalszej pracy.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 9 months ago (17/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Miejsce warte odwiedzenia ze względu na długą historię. Zamek odrestaurowany i zadbany w okazałym parku. Drzewostan zdrowy i wiekowy. Okolica zachęca do pieszych wędrówek, szczególnie wokoło sztucznego zbiornika na rzece Kwisa.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że docenili Państwo historyczny charakter Zamku Kliczków, jego odrestaurowaną architekturę oraz położenie w otoczeniu zdrowego i wiekowego drzewostanu. Przyjemność sprawia nam świadomość, że okolica sprzyja pieszym wycieczkom i zapewnia ciekawe możliwości spacerów, w szczególności wokół malowniczego zbiornika na rzece Kwisa.

Jest nam bardzo miło, że pokoje spełniły Państwa oczekiwania pod względem czystości, przestronności i estetyki, a profesjonalna i sympatyczna obsługa przyczyniła się do komfortu pobytu. Tak pozytywne opinie motywują cały zespół do dalszego dbania o najwyższy standard usług i troskę o satysfakcję gości.

Dziękujemy również za uznanie dla otoczenia i lokalizacji naszego obiektu, które, jak zauważyliście Państwo, budują wyjątkową atmosferę na terenie Zamku i jego parku. Państwa rekomendacja to dla nas ogromna nagroda.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 9 months ago (12/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Ogolnie wrażenie pozytywne pyszne śniadania i jedzenie w restauracji

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie.

Cieszymy się, że śniadania oraz dania serwowane w restauracji spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wizyty. Szczególnie doceniamy wysokie oceny za proces zameldowania i wymeldowania, a także lokalizację obiektu.

Jednocześnie dziękujemy za zgłoszenie uwag dotyczących wyglądu ścian w pokojach i na korytarzach. Takie spostrzeżenia są dla nas niezwykle cenne i pomagają wyznaczać kierunki dalszych działań w zakresie utrzymania wysokiego standardu.

Doceniamy również pozytywną ocenę czystości i mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będziemy mogli zapewnić Państwu jeszcze lepsze doświadczenia.

By M
Reviewed: 9 months ago (09/07/2025)

,cćcccccccccccccccccccccccc

Szanowna Pani Marianno,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz szczegółowymi uwagami. Cieszymy się, że lokalizacja, poziom czystości oraz proces wymeldowania spełniły Pani oczekiwania i przyczyniły się do pozytywnego odbioru pobytu.

Uwagi dotyczące wyposażenia łazienki oraz nieścisłości w komunikacji podczas zameldowania są dla nas bardzo ważne. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i przekazujemy te spostrzeżenia do odpowiednich działów.

By Gość
Reviewed: 9 months ago (08/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Był to mój pierwszy nocleg,a drugie i ostatnie odwiedziny w tym miejscu

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią po pobycie w naszym obiekcie.

Przykro nam, że wrażenia z pierwszego noclegu okazały się rozczarowujące, a stan pokoju, łazienki oraz czystość w restauracji nie spełniły Państwa oczekiwań. Każda zgłoszona uwaga jest dla nas niezwykle istotna i stanowi sygnał do dalszych działań mających na celu poprawę jakości świadczonych usług.

Doceniamy także przekazanie uwag dotyczących lokalizacji oraz wyraźne zaznaczenie oczekiwań wobec miejsca noclegu. Zdajemy sobie sprawę, jak ważna jest jasność informacji podczas dokonywania rezerwacji.

Dziękujemy również za ocenę procesu zameldowania i wymeldowania. Informacja o przebiegu obsługi jest dla nas cennym źródłem wiedzy na temat satysfakcji gości i pozwala udoskonalać kontakt z osobami odwiedzającymi nasz obiekt.

Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie wskazówki oraz podzielenie się swoimi obserwacjami z pobytu.