Folwark Książęcy hotel logohotel logo

Reviewed: 9 months ago (01/07/2025)

Klimatyczne miejsce.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wysoką ocenę pobytu w naszym obiekcie.

Cieszymy się, że wyjątkowy klimat miejsca przypadł Państwu do gustu, a także że czystość, lokalizacja oraz procesy zameldowania i wymeldowania spełniły oczekiwania.

Doceniamy również pozytywną opinię dotyczącą komfortu pokoju. Każda taka recenzja jest dla nas motywacją do dalszej pracy nad wysokim standardem usług dla naszych Gości.

By Ładoń
Reviewed: 9 months ago (29/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Super Było jak zwykle bardzo miło.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i wysoką ocenę naszego obiektu. Bardzo nas cieszy, że ponownie mieliśmy przyjemność zapewnić Państwu miłą atmosferę i że lokalizacja oraz czystość spełniły oczekiwania.

Dziękujemy również za wskazanie obszarów, które wymagają usprawnienia, zwłaszcza w odniesieniu do pokoju oraz procesu zameldowania i wymeldowania. Państwa uwagi są dla nas cennym źródłem informacji, dzięki którym możemy dalej podnosić jakość naszych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 9 months ago (23/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Myślimy że miejsce jest stworzone zdecydowanie pod miłośników koni ale bardzo podobało nam się że było cicho i spokojnie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie.

Cieszy nas fakt, że docenili Państwo spokojną atmosferę oraz możliwość odpoczynku w ciszy, co staramy się zapewnić wszystkim naszym Gościom.

Przykro nam, że niektóre rozwiązania techniczne w pokoju, zwłaszcza wentylator w łazience czy ustawienia telewizji, nie spełniły oczekiwań. Każda taka wskazówka jest dla nas cenna i pozwala pracować nad poprawą komfortu Gości.

Doceniamy również zwrócenie uwagi na plac zabaw oraz potrzebę obecności ławek – rozumiemy, jak ważne są te udogodnienia dla rodziców odwiedzających nas z dziećmi.

Dodatkowo, dziękujemy za przekazanie opinii dotyczącej procesu wymeldowania. Przepraszamy za niedogodność związaną z dostępnością recepcji, ponieważ komfort Gości podczas całego pobytu jest dla nas priorytetem.

Każda opinia pozwala nam podnosić standard świadczonych usług, dlatego raz jeszcze dziękujemy za szczegółowe wskazówki.

By Włodek Dorobisz
Reviewed: 9 months ago (22/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Nie wypełniam podobnych ankiet ale do wypełnienia niniejszej skłonił mnie fakt przypadkowo usłyszanej rozmowy między początkującym pracownikiem a jej/jego przełożonym. Zaznaczam, że moim jedynym celem jest poprawa jakości przestrzeni okołozamkowej co jest powodem ogólnego określenia pracowników zamku i nie wskazywania treści ich rozmowy, której analizą i wnioskami mogę się podzielić w odrębnej korespondencji. Z uwagi na powyższe jeżeli jesteście Państwo zainteresowani moją analizą przypadku, wnioskami i propozycjami to zapraszam do prywatnej korespondencji mailowej.

Szanowny Panie Włodek Dorobisz,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za szczegółowe podejście do kwestii jakości przestrzeni wokół zamku. Doceniamy, że mimo niechęci do wypełniania ankiet, zdecydował się Pan przekazać nam swoje spostrzeżenia oraz chęć współpracy w celu poprawy środowiska obiektu.

Zwróciliśmy uwagę na Pana sugestię dotyczącą rozmowy między pracownikami oraz deklarację gotowości do przekazania szerszych wniosków i propozycji w korespondencji prywatnej. Tego typu inicjatywy pozwalają nam stale podnosić jakość świadczonych usług oraz dbać o komfort wszystkich naszych gości. Tak jak już pisałem w odpowiedzi prywatnej bardzo chętnie zapoznam się z Pana obserwacjami na temat przytoczonej rozmowy pomiędzy pracownikami Zamku Kliczków.

Równie serdecznie dziękujemy za wysokie oceny aspektów takich jak lokalizacja, czystość oraz przebieg zameldowania i wymeldowania. Każda opinia motywuje nas do dalszej pracy nad udoskonalaniem działania naszego obiektu.

By Zbigniew
Reviewed: 9 months ago (21/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Polecamy pobyt w tym zakątku Polski. Miejsce bardzo przyjazne dla turystów, super basen, dobre i urozmajcone posiłki, olbrzymie pozytywne wrażenie mamy po zwiedzeniu zamku Kliczków jego miejsca w historii oraz odbudowy po zniszczeniach wojennych i powojennych.

Reviewed: 10 months ago (17/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Było fantastycznie i pogoda dopisała

By A. B-Ł.
Alone
Reviewed: 10 months ago (17/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Bardzo ładne miejsce, cisza, spokój. Blisko Zamek Kliczków z przepięknym dziedzińcem. Na terenie Folwarku znajduje się Stajnia Książęca oferująca jazdy konne. Do tego wiata grillowa i restauracja z bardzo dobrym wyżywieniem.
Bardzo miły i pomocny personel.

Reviewed: 10 months ago (10/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Można lepiej oznakować dojazd i lokalizacje recepcji

By Maksymczak
Reviewed: 10 months ago (10/06/2025)
Date of experience: 05/2025

Miejsce schludne, godne polecenia.

By Lichota
Reviewed: 10 months ago (08/06/2025)

Super miejsce ,profesjonalna obsługa