Grand Hotel ****Stamary hotel logohotel logo
Public Reviews Score
92%

"Excellent"

Based on 4,524 reviews across 12 portals
:
No Public Name
Couple
40-49 years
Reviewed: 8 months ago (21/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Bardzo miło spędziliśmy czas w hotelu, przytulny i kameralny klimat,

No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 8 months ago (18/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Bardzo dobre miejsce na wypoczynek jeśli ktoś nie potrzebuje zgiełku i lubi spacery. Hotel oferował dodatkową atrakcję - wieczór z kapelą góralską. Polecam

No Public Name
Family
50-59 years
Reviewed: 8 months ago (18/10/2021)
Date of experience: 10/2021

To jest przepiękny hotel z super obsługą, z pysznym jedzeniem i pięknym widokiem na Tatry

By Kozłowski Kamil
Couple
30-39 years
Reviewed: 8 months ago (15/10/2021)
Date of experience: 08/2021

Super. Tydzień później byłem w tym kompleksie co ma spa w nazwie, koło skoczni. Mogą od Was się uczyć obsługi.

No Public Name
Family
60-69 years
Reviewed: 8 months ago (14/10/2021)
Date of experience: 07/2021

Bardzo mila i profesjonalna obsluga pracownikow recepcji. Pyszne sniadania dla kazdego podniebienia. Pokoje dobrze wyposazone i czyste. Restauracja serwuje przepyczne dania. Ceny posilkow ok. Mozna swietnie zrelaksowac sie po wspinaczkach gorskich w SPA. gdzie personel jest przesympatyczny. Wroce napewno z moja rodzina jeszcze wielokrotnie . Tanio nie jest ale warto. Polecam.

No Public Name
Group
40-49 years
Reviewed: 9 months ago (13/10/2021)
Date of experience: 08/2021

Atutem hotelu jest przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja. Ponadto piękna architektura i wnętrza, miły relaks w strefie wellness and spa. Przepyszne śniadania. Bardzo bogata oferta śniadaniowa.

By Szurko
Couple
50-59 years
Reviewed: 9 months ago (12/10/2021)
Date of experience: 09/2021

Jeśli ktoś chce się zrelaksować, a przy tym skorzystać z wyśmienitej kuchni, to Hotel Stamary jest najlepszym wyborem..

By S
Family
30-39 years
Reviewed: 9 months ago (12/10/2021)
Date of experience: 08/2021

Super wyjazd. Dziękujemy za super obsługę.

By Mazur
Family
40-49 years
Reviewed: 9 months ago (11/10/2021)
Date of experience: 09/2021

Bardzo dobre wrażenie. Doskonała kuchnia i obsługa. Wiele możliwości odpoczynku. Zdecydowanie poleciłbym pobyt.

No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 9 months ago (11/10/2021)
Date of experience: 08/2021

Hotel Bardzo klimatyczny,miła obsługa,bardzo smaczne posiłki

Back to Top CERTIFICATE what's this?