Grand Hotel ****Stamary hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
92%

"Excellent"

Based on 2,760 reviews across 12 portals
:
By Anonymous
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 4 months ago (24/05/2018)
Date of experience: 03/2018

jestem zadowolony z wyjazdu

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0

Śniadanie wyśmienite

Restaurant





5 / 5.0
Wellness / Spa





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 months ago (23/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Hotel przyjazny. Polecam. Ma swój urok

Room





5 / 5.0

Pokój bardzo przutulbu, czysty, łóżko bardzo wygodne.

Location





5 / 5.0

Blisko centrum

Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0

Urozmaicone

Restaurant





5 / 5.0

Ma klimat

Wellness / Spa





4 / 5.0
By Borzęcki
Business travelers
40-49 years
Reviewed: 4 months ago (21/05/2018)
Date of experience: 03/2018

Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hotel kapitalny !!!

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Bar





5 / 5.0
Wellness / Spa





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
20-29 years
Reviewed: 4 months ago (18/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Było idealnie. Na pewną wrócę :)

Room





5 / 5.0

Spełniono moją prośbę odnośnie pokoju. Był idealny

Location





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0

Późne sprzątanie pokoju

Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
Bar





4 / 5.0
Wellness / Spa





4 / 5.0

Ratownik wciąż rozmawiający przez telefon

By Markus P.
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (18/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Hotel o wysokim standardzie, personel uważny i bardzo uprzejmy, znakomita kuchnia - godny polecenia.
Byliśmy już siódmy raz, z pewnością nie ostatni.

Room





4 / 5.0

Lepsze oświetlenie, szczególnie w łazience, byłoby wskazane

Location





5 / 5.0

Położenie bardzo korzystne - 5 minut do dworca autobusowego i kolejowego, 10 minut do Krupówek

Cleanliness





5 / 5.0

Na najwyższym poziomie - wymiana pościeli podczas wielodniowego pobytu może aż zbyt częsta

Service





5 / 5.0

Profesjonalna i super uprzejma

Value for money





5 / 5.0

Oferty godne polecenia

Breakfast





5 / 5.0

Wybór potraw zaspokaja wszelkie życzenia

Restaurant





5 / 5.0

Kuchnia najwyższej Jakości

Wellness / Spa





5 / 5.0
By IGA I F.
Leisure travelers
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (17/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Wrażenia tylko i wyłącznie pozytywne .

Room





4 / 5.0

Dwuosobowy ,ekonomiczny z widokiem na góry.

Location





5 / 5.0

SUPER! 5-7 minut na Krupówki (spacerkiem)!!!

Cleanliness





5 / 5.0

Czyściutko! Bez zastrzeżeń!!!

Service





5 / 5.0

Kompetentna i i sympatyczna!!!

Value for money





4 / 5.0

TAK,a za korzystanie z usług w hotelu naliczane są dodatkowe punkty do realizacji podczas kolejnego pobytu.

Breakfast





5 / 5.0

Śniadania rewelacyjne, oferta dla każdego coś dobrego,dużo owoców i sałatek...POLECAMY!..

By Karpuk
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (16/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Było bardzo miło i przyjemnie. Dziękuję bardzo.

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Wellness / Spa





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (16/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu.Dziękujemy.

Room





3 / 5.0

stare zniszczone meble,połamane krzesła ,brudna ,wyplamiona tapicerka

Location





5 / 5.0
Cleanliness





3 / 5.0
Service





5 / 5.0

fachowa, miła i uśmiechnięta super

Value for money





3 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0

śniadania bardzo dobrze przygotowane -duzo owoców i warzyw, wszystko świeże i smaczne ,ładnie podane

Wellness / Spa





3 / 5.0
By "jolantaFrancuz"
Business travelers
30-39 years
Reviewed: 4 months ago (16/05/2018)
Date of experience: 03/2018

Piękne wykończenie wnętrza z charyzmą - widać w nich styl, szyk i elegancje, przyjazna atmosfera, obsługa na wysokim poziomie, czysto, pysznie i sukcesywnie szybko przygotowane dania,

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
Bar





5 / 5.0
Wellness / Spa





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure travelers
30-39 years
Reviewed: 4 months ago (16/05/2018)
Date of experience: 03/2018

Bardzo dobre, na pewno wrócę, zmian wymagają jedynie łazienki, które są w złym stanie. Reszta super!

Room





3 / 5.0

Łazienki w złym stanie :-(

Location





5 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Restaurant





5 / 5.0
Bar





5 / 5.0
Wellness / Spa





4 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?