Grand Hotel ****Stamary hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
92%

"Excellent"

Based on 3,410 reviews across 12 portals
:
By Anonymous
Business travelers
40-49 years
Reviewed: 2 weeks ago (07/01/2019)
Date of experience: 10/2018

Pobyt wspominam z bardzo miło, chętnie jeszcze wrócę.

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0

Bardzo miła i pomocna

Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Couple
40-49 years
Reviewed: 4 weeks ago (25/12/2018)
Date of experience: 11/2018

Bardzo jestem zadowolona z pobytu w hotelu. Apartament był super. Obsługa bardzo miła. Jedzonko też dobre.Szczerze polecam. Na pewno skorzystam jeszcze raz.

Room





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Anonymous
Group
60-69 years
Reviewed: 4 weeks ago (20/12/2018)
Date of experience: 11/2018

bardzo dobre ,udany pobyt

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Anonymous
Family
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (19/12/2018)
Date of experience: 11/2018

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Super położenie hotelu. Śniadania po prostu bajeczne!!!!

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Business travelers
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (19/12/2018)
Date of experience: 11/2018

Wygodnie i przestronnie. Można odpocząć i zrelaksować się.

Room





5 / 5.0

przytulnie, komfortowo,

Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Łasut
Group
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (19/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Wspaniały obiekt z duszą. Odrobinę wymaga renowacji i pokoje nie spełniają już europejskich standardów hotelu 4*, ale wyjątkowa atmosfera ciszy i relaksu oraz wspaniałe śniadanie rekompensują te niedociągnięcia. Będę wracał z przyjemnością.

Room





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0

Obsługa na recepcji wymaga zdecydowanego podszkolenia - widać, że osoby są nowe i nie zawsze kompetentne. Ogromny plus dla, jak zawsze, niezawodnej Pani Ani Sroki.

Value for money





3 / 5.0
By Anonymous
Business travelers
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (18/12/2018)
Date of experience: 11/2018

Mój pobyt w hotelu był służbowy ,ze względu na mocno napięty grafik nie mogłam skorzystać ze strefy SPA a szkoda mam nadzieję,że jeszcze tam wrócę.

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Nowak-Lipinska A.
Business travelers
50-59 years
Reviewed: 5 weeks ago (18/12/2018)
Date of experience: 11/2018

Hotel przepiękny w klimacie starego dworu. Duzo powietrza nie sama klimatyzacja.Bezpieczenstwo i czystość.

Room





5 / 5.0

Duży pokój biurko okno znakomity do pracy i wypoczynku

Location





5 / 5.0

Dobry dojazd i duży parking blisko centrum

Cleanliness





5 / 5.0

Łazienka duża

Service





5 / 5.0

Panie w recepcji i cudowna kelnerka przy śniadaniu

Value for money





5 / 5.0

Pyszne śniadanie

By Ladislav L.
Couple
50-59 years
Reviewed: 5 weeks ago (18/12/2018)
Date of experience: 11/2018

Pekné prostredie na oddych

Room





5 / 5.0

Priestor a zariadenie,

Location





5 / 5.0

Dobrý prístup a parkovanie

Cleanliness





5 / 5.0

čisté

Service





5 / 5.0

Perfektný prístup ersonálu

Value for money





5 / 5.0

Trochu vyššia cena

By Anonymous
Business travelers
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (18/12/2018)
Date of experience: 11/2018

Super! Gościłam w hotelu po raz drugi. Z obu pobytów jestem bardzo zadowolona. Jedzenie pyszne obsługa wyśmienita.

Room





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Service





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?