Grand Hotel ****Stamary hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
93%

"Excellent"

Based on 3,791 reviews across 13 portals
:
No Public Name
Business
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (13/06/2019)
Date of experience: 04/2019

Bardzo podoba mi się w hotelu Stamary, jest kameralny, elegancki można tu naprawdę wypocząć.

Room





100 %

Pokój 104 jest cudowny. Przestronny, elegancki z wyjściem na taras. Wspaniale można się zrelaksować

Breakfast





100 %

Obfity bufet, duża różnorodność plus dania regionalne.

Restaurant





100 %
Bar





80 %
Wellness / Spa





80 %

Jacuzzi i sauna - świetny relaks.

Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





80 %
By tomasz małek
Couple
40-49 years
Reviewed: 5 weeks ago (13/06/2019)
Date of experience: 05/2019

ja zwykle fantastycznie

Room





100 %
Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





100 %
By Edward
Business
60-69 years
Reviewed: 5 weeks ago (11/06/2019)
Date of experience: 04/2019

We enjoyed our stay. We inquired about staying here for Christmas but we thought the package requirement for a 6 day stay was too long.

Breakfast





100 %

Nice selection!

Room





80 %

We loved the size of the room. But we did not like that it was a handicapped room.

Location





80 %

We liked the corner room that provided windows to the outside world.

Cleanliness





100 %

It was very clean.

Service





100 %

They brought us extra towels right away.

Value for money





80 %
No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (11/06/2019)
Date of experience: 04/2019

W ogólnym rozrachunku klimatyczny hotel. Wypoczeliśmy.

Room





80 %

Pokój ok. Niesty łazienka, zwłaszcza jak na hotel 4* bardzo słaba

Breakfast





100 %

Super. wybór i jakość bez zarzutu

Restaurant





100 %

Jedzenie dobra. Zarówno a'la karta, jak i sniadania czy obiadokoloacja

Bar





100 %

Miła obsługa, klimatyczny wystrój

Wellness / Spa





60 %

Jak dla nas bardzo zimna woda w basenie i raczej starsze już jacuzzi

Location





80 %

Całkiem blisko Krupówek i dworca. Dwa kroki do terenów zielonych

Cleanliness





80 %

Można było znaleźć zakurzone konty, ale ogólnie przyjemnie

Service





100 %

Bardzo miła i uczynna. Super. Dzięki nim czujesz sie jak w domu

Value for money





80 %

Raczej drogo, ale też byliśmy w świątecznym okresie

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (11/06/2019)
Date of experience: 04/2019

S pobytom v hoteli sme boli velmi spokojný. Jedlo bolo skvelé a služby tiež. Mali sme problém s izbou a všetko sa doriešilo k našej spokojnosti a velmi rýchlo zamestnanci sú veľmi ústretový a nápomocný.

Room





100 %
Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





80 %
Value for money





80 %
By Tomek
Family
20-29 years
Reviewed: 5 weeks ago (11/06/2019)
Date of experience: 05/2019

Ok warto do was wrócić

Wellness / Spa





80 %
Room





80 %

Czystosc, lokalizacjia

Breakfast





100 %
Restaurant





40 %

Nie powinniscie podawac lodów z kawałkami plastiku

Bar





80 %
Location





100 %

Wszedzie blisko

Cleanliness





100 %
Service





80 %
Value for money





100 %
No Public Name
Couple
30-39 years
Reviewed: 5 weeks ago (10/06/2019)
Date of experience: 05/2019

Bardzo komfortowo i przyjemnie

Restaurant





100 %

miła obsługa pyszne jedzenie

Bar





100 %
Wellness / Spa





80 %
Room





100 %
Breakfast





100 %

pyszne

Location





100 %

blisko busów

Cleanliness





100 %
Service





100 %

bardzo uprzejma atmosfera

Value for money





80 %
By Konik
Business
50-59 years
Reviewed: 5 weeks ago (10/06/2019)
Date of experience: 05/2019

Można skwitować jednym słowem - OK! ,

Room





100 %
Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





100 %
No Public Name
Friends
50-59 years
Reviewed: 6 weeks ago (09/06/2019)
Date of experience: 05/2019

Chciałabym do Was jeszcze wrócić, polecę innym. Pozdrawiam cały zespół, który pracuje nad wszystkim.

Breakfast





100 %

Nie byłam w stanie wszystkiego spróbować, wszystko świeże, ładnie podane, ale przede wszystkim bardzo, bardzo smaczne.

Wellness / Spa





100 %

Trochę brakło mi czasu żeby popływać , bo chciałam i zwiedzić Zakopane i skorzystać z zabiegów. Wszystko jest super. Pan masażysta wyjątkowy, do dziś mam rozluźnione mięśnie karku. Dobrze spisuje się polecona piłeczka do masażu. Bardzo sympatyczna i bardzo kontaktowa Pani od zabiegów na twarz.

Room





100 %

Pokoje są duże, łóżka bardzo wygodne, czysto, powitalny szampan, woda, czajnik.

Location





100 %

Blisko na Krupówki, do dworca, centrum a zarazem spokojnie w okolicy w której jest hotel.

Cleanliness





100 %

Wszędzie bardzo czysto.

Service





100 %

Obsługa miła i bardzo uprzejma. Ogromne plusy++++++++

Value for money





80 %

Wolała bym taniej, ale wiem, że to nie możliwe, wszystko kosztuje.

By Orłowska
Business
50-59 years
Reviewed: 6 weeks ago (09/06/2019)
Date of experience: 04/2019

pr0fosjonalna obsługa, pyszne jedzenie, jestem wegetarianką i nie bu=yło żadnego problemu z posiłkami dla mnie

Room





100 %
Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





100 %
Back to Top CERTIFICATE what's this?