Grand Hotel ****Stamary hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
92%

"Excellent"

Based on 3,633 reviews across 12 portals
:
By Anonymous
Friends
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (26/03/2019)
Date of experience: 03/2019

This is my 7th time at the Stamary and we will be back. I had asked for a quote to come at Christmas but I still haven’t received it.

Room





80 %
Breakfast





100 %
Wellness / Spa





80 %
Location





80 %
Cleanliness





80 %
Service





80 %
Value for money





80 %
By Anonymous
Couple
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (25/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Super hotel z miłą obsługą, dużym parkingiem i super widokiem z okien.

Room





100 %

widok na Giewont, wyetrój pokoju

Bar





100 %

wystrój, obsługa

Location





100 %

wszędzie blisko a zarazem cicho

Cleanliness





100 %
Service





100 %

pełny profesjonalizm

Value for money





80 %

tanio nie jest ale warto

By Anonymous
Couple
40-49 years
Reviewed: 2 months ago (25/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Idealne miejsce na wypoczynek, jako baza wypadowa w góry.
Bosko można spędzić czas

Room





100 %

Duża przestrzeń, dwie łazienki

Breakfast





100 %

bardzo duży wybór

Restaurant





100 %

Świetna kuchnia

Wellness / Spa





100 %

Miły i profesjonalny personel, w zasadzie wszystko czego ciało zapragnie.

Location





100 %

Blisko centrum ale zarazem w zaciszu

Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





100 %
By Anonymous
Family
60-69 years
Reviewed: 2 months ago (22/03/2019)
Date of experience: 03/2019

idealne miejsce do odpoczynku

Breakfast





100 %

różnorodność i obfitość oferowanych posiłków, estetyczny sposób serwowania, kelnerzy nienarzucający się swoją obecnością gościom hotelowym

Wellness / Spa





100 %

wystrój i nastrój pomieszczeń; wyposażenie; miła, fachowa obsługa; czystość; dyskretne oświetlenie

Room





100 %

pokój przestronny, czysty, urządzony ze smakiem

Location





80 %

dobry dojazd, blisko centrum miasta i szlaków górskich, widok na góry

Cleanliness





100 %

pomieszczenia hotelowe czyste, zadbane, personel pracuje dyskretnie,

Service





100 %

profesjonalizm, dyskrecja

Value for money





80 %

cena adekwatna do standardu hotelu

By Anonymous
Couple
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (21/03/2019)
Date of experience: 03/2019

gdyby nie skośny niski strop w pokoju , to wszystko inne super.

Room





80 %

duży pokój

Location





100 %

wszędzie blisko

Cleanliness





100 %

zawsze czyściutko

Service





100 %

bardzo miła obsługa

Value for money





80 %
By Anonymous
Business travelers
40-49 years
Reviewed: 2 months ago (21/03/2019)
Date of experience: 03/2019

cudowny pobyt , cudowna obsługa (Pan z recepcji , Pani Ania kosmetolog oraz cudowna Pani kelnerka (blondyneczka ). Tego mi było trzeba . Dziękuję

Room





100 %
Breakfast





100 %
Restaurant





100 %
Bar





100 %
Wellness / Spa





100 %

Cudowna obsługa !!!!. będąc na zabiegu twarzy u Pani Anny , nie dość że zrelaksowałam się bardzo to twarz moja odzyskała blask . Nigdy jeszcze nie wyszłam tak zadowolona z żadnego gabinetu kosmetycznego jak w dniu kiedy cudowna Pani Anna robiła wszystko aby moją twarz doprowadzić do stanu używalności . Cudownie . Jestem pod ogromnym wrażeniem .Dziękuję Pani Aniu, .Serdecznie wszystkim polecam

Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





100 %
By Anonymous
Family
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (21/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Względnie pozytywnie.

Room





80 %

Krzywo powieszony obraz.

Location





80 %

Pokj pooony od strony ruchliwej ulicy. Pooenie pokoju przy tarasie.

Cleanliness





60 %

Poplamione na żółto białe ręczniki

Service





80 %
Value for money





80 %
By Barbara
Couple
30-39 years
Reviewed: 2 months ago (21/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Bardzo fajny hotel, rewelacyjna obsługa. Dostaliśmy lepszy Pokoj niż był zamówiony, Pan z recepcji w każdym szczególe dbał oto żebyśmy byli zadowoleni. Rewelacyjne śniadanie, blisko Krupówek oraz dwaorca autobusowego z którego odchodzą autobusy i busy w najważniejsze miejsca. Super na pewno tam wrócimy. Łóżko małżeńskie, powinno mieć jeden materac, a nie dwa łączone, bo jest to niewygodne. A reszta bez zastrzeżeń.

Room





100 %
Breakfast





100 %

Rewelacyjne śniadanie

Wellness / Spa





80 %
Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





80 %
By Anonymous
Friends
40-49 years
Reviewed: 2 months ago (15/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Wszystko na najwyzszym poziomie

Room





100 %
Location





100 %
Cleanliness





100 %
Service





100 %
Value for money





100 %
By Anonymous
Alone
20-29 years
Reviewed: 2 months ago (14/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Polecam gorąco jeszcze nie raz odwiedzimy ten hotel

Restaurant





100 %
Bar





100 %
Wellness / Spa





100 %
Room





80 %

Duże łóżko

Breakfast





100 %

Bardzo duży wybór i smacznie

Location





100 %

Bardzo blisko Krupówki

Cleanliness





80 %
Service





100 %
Value for money





80 %
Back to Top CERTIFICATE what's this?