Grand Hotel ****Stamary hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (01/12/2016)
Date of experience: 11/2016

Hotel bardzo przyjazny, czysto , obsługa bardzo miła jedynym dla mnie minusem była kąpiel czekoladowa. nie zrobiła dla mnie wrażenia strata kasy.

By Bronowski
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (01/12/2016)
Date of experience: 10/2016

Hotel urzadzony ze smakiem i gustem.

Date of experience: 10/2016

Przepiękny hotel , robi niesamowite wrażenie-jeden z najlepszych w jakim byliśmy( a byliśmy w bardzo wielu w Polsce i na świecie). Bardzo wysoki standard, lepszy niż w Hiltonie. Duży , piękny, bardzo czysty pokój! Świetna lokalizacja, 5 min. do Krupówek. Bardzo przyjemni , pomocni i bardzo profesjonalni pracownicy hotelu. Przepyszne, MEGA śniadanie! Niesamowite spa i pokój do zabaw dla dzieci. Zatrzymaliśmy się w tym hotelu po raz drugi i z całą pewnością jeszcze wrócimy! Zdecydowanie hotel powinien mieć 5*****!!!BARDZO POLECAMY!!!

By Violetta Zimny
Date of experience: 11/2016

Nie lubię jeździć w te same miejsca, ale tutaj chętnie bym wróciła.Mało takich nieascetycznych miejsc w Zakopanem.Hotel ma niepowtarzalny klimat.Wystrój przypominający stare, przytulne, domowe wnętrza. Urok tego miejsca pozwala gościom odpocząć. Muzyka gdzieś w tle, bardzo cichutka, miękkie ,wygodne kanapy,dywaniki,stylowe drewniane meble, wysokie okna, grube mury,boczne, nastrojowe oświetlenie.Ciepło,wygodnie, relaksująco,klimatycznie. Stary, piękny hotel z duszą.

By Pyrc
Date of experience: 10/2016

dobra lokalizacja, bardzo miła obsługa, polecamy dla rodzin z dziećmi

Date of experience: 11/2016

Dobra lokalizacja, miła obsługa.

Date of experience: 11/2016

Jestem dwa razy w roku, pobyt tutaj jest już wpisany nie mal w nasz kalendarz roczny, wszystko jest w standardach jakie lubimy

Date of experience: 11/2016

Pobyt wspaniały, hotel z klimatem

By Klich
Date of experience: 10/2016

Bardzo miło i sympatycznie, smaczna kuchnia, duży parking

Date of experience: 11/2016

Hotel bardzo przytulny i kameralny , wymaga tylko trochę odnowienia ponieważ już widać ślady użytkowania