Grand Hotel ****Stamary hotel logohotel logo

By Halina
Leisure travelers
Reviewed: 10 years ago (08/09/2016)

Komfortowo!!!! Polecam!!!!!!

Leisure travelers
Reviewed: 10 years ago (08/09/2016)
Date of experience: 08/2016

W Hotelu spędziliśmy cudowny tydzień -odpoczęliśmy i wspaniale się zrelaksowaliśmy . Chętnie wrócimy :)

By Gajewski
Leisure travelers
Reviewed: 10 years ago (07/09/2016)

Wspaniałe miejsce godne polecenia

Jestem zachwycona Panstwą hotelem,byłam u Was 2 raz i na pewno nie ostatni

Date of experience: 08/2016

Hotel położony przy głównej drodze co powoduje spory hałas w pokojach, w których nie ma klimatyzacji.Jeśli ktoś chce wypocząć tam latem to nie ma mowy o spokojnych wieczorach. W pokojach brak klimatyzacji, okien nie da się otworzyć z uwagi na hałas dobiegający z ulicy-masakra, pot leje się po...
Jeśli chodzi o obsługę-bardzo miła i uprzejma!!!strefa wellness super godna polecenia-oczywiście ceny:wow.
Ogólnie polecam, ale na wypoczynek zimowy:-)

.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

By SOLO
Date of experience: 08/2016

WYSTĘP PIWNICY POD BARANAMI WRAZ Z TZW. UDZIAŁEM PANA RZEPLIŃSKIEGO BYŁ DLA NASZEGO POBYTU W WASZYM HOTELU WYDARZENIEM ,KTÓRE ZDECYDOWAŁO ŻE WASZEGO HOTELU JUŻ NIE ODWIEDZIMY . PRZYJECHALIŚMY DO NIEGO WYPOCZĄĆ A SPOTKALIŚMY SIĘ Z UWIELBIENIEM POLITYCZNYM .PAN PROFESOR W WASZYM HOTELU NIE BYŁ AKTOREM A OSOBĄ PRYWATNĄ I TAKĄ POWINIEN POZOSTAĆ .

Date of experience: 08/2016

W hotelu organizowałam przyjęcie weselne i ślub córki. Wrażenia niezapomniane, cudowna, perfekcyjna organizacja ( ogromne podziękowania dla pani Ani Sroki ). Goście weselni w zdecydowanej większości z zagranicy również byli bardzo pozytywnie zaskoczeni. Wspaniała kuchnia i pobyt w strefie Wellness na długo zostanie w pamięci.

By stosik
Date of experience: 08/2016

To był nasz już drugi pobyt w tym hotelu i było super.Gorąco polecam sobotni grill z kapelą góralską-cudowna zabawa.Dzieciom jak zawsze podobał sie basen i codzienne animacje w pokoju zabaw.W tym hotelu naprawdę można w spokoju odpocząc po codziennych wędrówkach i zregenerować siły na następny dzień.Wracamy zimą-już zaczynamy odliczanie ;-)))))))

By Taylor
Date of experience: 08/2016

A delightful stay in a very convenient location.