Reviewed: 4 days ago (21/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Hotel bardzo przytulny. Usytuowany bardzo blisko plaży, z własnym wyjściem bezpośrednio na plażę. Ma wszelkie udogodnienia, by odpocząć. Jedzenie różnorodne i wyśmienite. Bardzo miła obsługa. Zdecydowanie polecam.

By Dworczak
Date of experience: 04/2026

Jedzenie dobre. Obsługa ok. Małe niedogodności związane z hałasem z powodu zostawiania psa w sąsiednim pokoju ale dołożone wclszelkich starań aby rozwiązać ta sytuację. Przerwa techniczna o godzinie 14 na basenie to małe nie porozumienie a pakiet spa to małe rozczarowanie bo masażysta masował jakby chciał a nie mogł ziewając i nie byłam z niego zadowolona

Date of experience: 04/2026

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że komfort pokoju, standard czystości oraz poziom obsługi zostały ocenione przez Państwa najwyżej. Takie słowa uznania są dla całego zespołu wyjątkową motywacją do dalszego doskonalenia naszej oferty.

Doceniamy również gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom – Państwa satysfakcja stanowi dla nas największą wartość i inspirację do nieustannego podnoszenia standardów usług.
By Jurgawka
Date of experience: 04/2026

Super wyjazd, bardzo udany pobyt.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że wyjazd okazał się udany, a komfort pokoju, poziom czystości oraz profesjonalizm obsługi spełniły oczekiwania i zostały przez Państwa tak wysoko ocenione.

Doceniamy również gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom – Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejszą motywacją do nieustannego podnoszenia standardów usług i dbałości o każdy detal podczas kolejnych wizyt.
By Zieliński
Date of experience: 04/2026

To był nasz 4 pobyt w hotelu. Obsługa super! Otoczenie i infrastruktura również. Posiłki smaczne i różnorodne. Pokoje czyste. Ale niestety apartamenty wymagają pewnych napraw, przeszliśmy już przez 3 i w każdym przydałoby się odświeżenie albo naprawa czegoś. Na szczęście to jedyny minus i wrócimy ponownie

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią po kolejnym pobycie w naszym hotelu oraz za zaufanie, jakim nas Państwo obdarzają, regularnie wybierając nasz obiekt na miejsce wypoczynku.

Bardzo cieszy nas, że docenili Państwo wysoką jakość obsługi, czystość pokoi oraz smaczne i urozmaicone posiłki. Również pozytywna opinia na temat otoczenia i infrastruktury hotelu jest dla naszego zespołu niezwykle budująca i stanowi potwierdzenie, że starania codziennie wkładane w podnoszenie standardów przekładają się na komfort gości.

Z należytą uwagą przyjmujemy uwagi dotyczące potrzeby odświeżenia oraz drobnych napraw w apartamentach. Takie spostrzeżenia są dla nas cenną wskazówką do dalszych działań i motywują nas do jeszcze większego zaangażowania w troskę o każdy szczegół wyposażenia.

Państwa deklaracja powrotu oraz wysoka ocena w kluczowych kategoriach są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego rozwoju oferty.
Reviewed: 6 days ago (19/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Wrażenie ogólne bardzo dobre. Powinny być jakieś zniżki w barze dla gość hotelu.
Duży minus- brak możliwości płatności gotówką na miejscu!!!

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że ogólne wrażenia z wizyty oceniają Państwo pozytywnie, a w szczególności docenili Państwo poziom czystości, komfort pokoju oraz jakość obsługi. Takie oceny są dla naszego zespołu ogromną motywacją do dalszego doskonalenia standardów.

Z uwagą przyjmujemy sugestię dotyczącą wprowadzenia zniżek w barze dla gości hotelowych. Państwa spostrzeżenie jest dla nas ważną wskazówką do rozważenia przy dalszym rozwijaniu oferty.

Rozumiemy również Państwa niezadowolenie związane z brakiem możliwości płatności gotówką. Informacje tego typu są dla nas bardzo cenne i pomagają nam lepiej odpowiadać na oczekiwania gości w przyszłości.

Doceniamy także wyrażoną gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem i inspiruje nas do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług.
Reviewed: 6 days ago (19/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Hotel zgodny z opisem, bardzo dobre śniadania, świetne położenie.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że zarówno zgodność obiektu z opisem, jakość śniadań, jak i lokalizacja spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do pozytywnego odbioru wizyty. Wysokie oceny dotyczące komfortu pokoju, czystości oraz poziomu obsługi stanowią dla naszego zespołu wyjątkowe wyróżnienie.

Doceniamy również gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom – Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejszą motywacją do ciągłego doskonalenia jakości świadczonych usług.
Reviewed: 1 week ago (16/04/2026)

It was really great!

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback with us.

We are delighted that your stay at our hotel was such a pleasant experience. The high ratings for our rooms, cleanliness, and service are a huge motivation for us to continue to improve and maintain the highest standards.

We hope to welcome you again in the future.
Reviewed: 1 week ago (16/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że komfort pokoju, standard czystości oraz poziom obsługi spełniły Państwa oczekiwania i zostały ocenione najwyżej.

Doceniamy także gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom – Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna i stanowi największą motywację do dalszego doskonalenia naszych usług.
By Mariusz Gańko
Reviewed: 2 weeks ago (13/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Jestem bardzo zadowolony. Hotel,pokój wszystko na najwyższym poziomie. Jedzenie pyszne. Baseny,sauny super. Warto wracać w to miejsce.

Szanowny Panie,

Jest nam niezwykle miło, że zarówno komfort pokoju, jak i wysokie standardy czystości oraz obsługi spełniły Pana oczekiwania. Doceniamy także uznanie dla jakości serwowanych posiłków oraz atrakcji, takich jak baseny i strefa saun, które przyczyniły się do satysfakcji z wizyty.

Pańska satysfakcja, deklaracja powrotu oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom są dla całego zespołu szczególną motywacją do dalszego rozwoju i dbania o najwyższą jakość świadczonych usług.