Date of experience: 03/2026

Ogólne wrażenie jest pozytywne...ale są rzeczy które lekko mi przeszkadzały mianowicie strefa sauny tylko 16+ w której bez bielizny a tylko w samym prześcieradle nie było dla mnie komfortowe zresztą ściąganie i ponowne ubieranie stroju kąpielowego by znów korzystać ze strefy spa jest uciążliwe najbardziej dla partnerki. Nie wytłumaczenie zasad przez ratownika tylko burkanie jest nieprofesjonalne. Druga rzecz spa jest do 22 a muzyka na żywo od 20 do 22 a też byśmy chcieli się załapać na taką atrakcje.

By Sabina z rodziną
Date of experience: 03/2026

Pobyt w hotelu był cudowny, obsługa recepcji jak i w restauracji cudowna, pomocna. Już przed samym wejściem mieliśmy mini problem z kartą, aby wejść do pokoju, wykonaliśmy telefon, po 3-5 minutach przyszła do Nas Pani, która Nas przyjmowała w recepcji z nowymi kartami (ba, okazało sie, ze tylko bateria byla na wyczerpaniu). Problem rozwiązany od razu. Basen, jacuzzi cudowna sprawa, dzieciaki zadowolone, mąż również. Śniadania, obiadokolacja przepyszne, kucharz wybitny :) Na sam koniec, bardzo polecamy ściankę wspinaczkowa, chłopaki mieli nielada wyzwanie, aby wspiąć się na sam szczyt (16m).
Polecamy hotel z całego serca. :)

Date of experience: 03/2026

Bardzo dobre. Sympatyczne, bardzo ładne miejsce z mnóstwem atrakcji, bezpieczne, rzut beretem od morza. Smaczne jedzenie, bardzo dobry pomysł ze szwedzkim stołem również na obiadokolację. Ciekawy koncert w sobotę. Powinny być jednak wywieszone kartki, że tego i tego dnia od tej i od tej godziny sala z automatami do gier i ping-pongiem będzie nieczynna ze względu na planowaną imprezę, bo syn był zawiedzony, że nie mogliśmy pograć, a tak to byśmy po prostu przyszli wcześniej. Hotel bardzo nakierowany na rodziny z dziećmi, a mimo to było w nim spokojnie. Obok hotelu piękna plaża.

Date of experience: 03/2026

To mój drugi pobyt w hotelu. Podobało mi się jeszcze bardziej. Na pewno będę regularnie wracać.

By B. Roszyk
Date of experience: 03/2026

Następna wizyta w innym pokoju z normalną łazienką jeśli są takie.

By Lech
Reviewed: 5 days ago (29/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Jestem bardzo zadowolona. Wspaniały wypoczynek.

Reviewed: 5 days ago (29/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Pyszne, pięknie podane jedzenie, wiele atrakcji i dla dzieci i dla dorosłych, czysto, miła obsługa hotelu, udogodnienia w postaci prywatnego zejścia do plaży, klimatyczny kompleks, polecamy

Reviewed: 6 days ago (28/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Bardzo miłe zaskoczenie! Mimo faktu, że nie cierpimy Władysławowa hotel bardzo nam się podobał! Lokalizacja, castomer servis, jedzenie ( ciasta bardzo słabe- poprawcie to :)), przestrzeń dla dzieci… wszystko było cudowne. Z pewnością wrócimy i będziemy polecać.

By Gąsiorowska
Reviewed: 1 week ago (26/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Pięknie położony obiekt, śniadania na najwyższym poziomie, kuchnia w restauracji h12 bezkonkurencyjna z rewelacyjną obsługą, pobyt bez jakichkolwiek zastrzeżeń.

By W.Saramak
Reviewed: 1 week ago (25/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Dobre, poza wyżej wymienionymi uwagami