By Lizoń
Date of experience: 07/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni! Nasz pobyt był pełen relaksu i wyjątkowych chwil. . już myślimy o kolejnym wypoczynku w Państwa hotelu Gwiada Morza.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło, że czas spędzony w Gwiazda Morza dostarczył Państwu wielu chwil relaksu oraz niezapomnianych wrażeń. Zadowolenie naszych gości to dla nas największa nagroda, a satysfakcja z komfortu pokoju, czystości i poziomu obsługi stanowi dla całego zespołu wyjątkowe wyróżnienie.

Państwa gotowość do powrotu i polecenia naszego hotelu innym jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Każda pozytywna opinia utwierdza nas w przekonaniu, że tworzymy miejsce sprzyjające wypoczynkowi i dobrym wspomnieniom.
By Masiak
Date of experience: 07/2025

Bardzo ładnie, czysto, miła i pomocna obsługa. Smaczne śniadania. Pozdrawiamy barmana🙂

Szanowni Państwo,

Jest nam niezmiernie miło, że wysoko ocenili Państwo czystość, komfort pokoju oraz pracę naszego zespołu. Szczególne uznanie dla śniadań oraz miłej i pomocnej obsługi to dla nas wyjątkowa nagroda, która motywuje do dalszej pracy nad utrzymywaniem wysokich standardów.

Cieszymy się również z ciepłych słów skierowanych do naszego pracownika baru – takie sygnały są dla nas bardzo ważne i budujące. Państwa satysfakcja i gotowość do polecenia naszego hotelu innym są dla nas największym wyróżnieniem.
Date of experience: 07/2025

Wrażenia bardzo dobre, miła obsługa, bardzo dobre i różnorodne jedzenie.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że Państwa ogólne wrażenia były bardzo dobre, a uprzejmość obsługi została doceniona. Satysfakcja z jakości i różnorodności serwowanych posiłków ma dla nas szczególne znaczenie i stanowi potwierdzenie starań całego zespołu gastronomicznego.

Doceniamy także wysokie noty przyznane czystości oraz poziomowi obsługi, jak również pozytywną ocenę komfortu pokoju. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym to dla nas wyjątkowa motywacja do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne.
Reviewed: 5 days ago (11/07/2025)
Date of experience: 07/2025

pozytywne, uwagą negatywną jest sytuacja z pieczywem podczas śniadania - produkt mrożony brrr.....

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że komfort pokoju, standard czystości oraz poziom obsługi spełniły Państwa oczekiwania i zostały tak wysoko ocenione. Pozytywna ogólna ocena pobytu jest dla nas niezwykle cenna i stanowi dowód na to, że nasz zespół dba o satysfakcję gości.

Doceniamy przekazaną uwagę dotyczącą pieczywa. Tego typu uwagi są dla nas bardzo ważne, ponieważ pozwalają nam lepiej dostosować ofertę gastronomiczną do oczekiwań naszych gości.

Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym jest dla nas równie istotna i motywuje nas do dalszego doskonalenia oferowanych usług. Każda opinia przyczynia się do podwyższania standardów świadczonych przez nas usług.
Reviewed: 6 days ago (10/07/2025)

Bardzo udany pobyt.

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że mogą Państwo zaliczyć swój pobyt do udanych, a przyznane wysokie oceny w zakresie komfortu pokoju, czystości oraz pracy obsługi są dla nas niezwykle cenne.

Państwa satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym stanowią dla nas ważną motywację do dalszego doskonalenia oferowanych usług. Państwa opinia jest dla nas bardzo wartościowa.
Reviewed: 1 week ago (08/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Bardzo dobry hotel. Standard pokoju bardzo dobry. Wszelkie udogodnienia dla rodzin z dziećmi. Bardzo dobre jedzenie. Bliskość do plaży rewelacja

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że zarówno wysoki standard pokoju, jak i udogodnienia stworzone z myślą o rodzinach z dziećmi spełniły Państwa oczekiwania. Satysfakcja z jakości posiłków oraz szczególne uznanie dla lokalizacji obiektu, umożliwiającej wygodny dostęp do plaży, są dla nas niezwykle ważne.

Doceniamy również bardzo wysokie oceny przyznane czystości oraz poziomowi obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym traktujemy jako wyjątkowe wyróżnienie, które motywuje nasz zespół do dalszego doskonalenia oferowanych usług.

Państwa satysfakcja i uznanie mają dla nas szczególną wartość.
Reviewed: 1 week ago (07/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Pobyt bardzo udany. Hotel przyjazny rodzinom z dziećmi. Blisko plaży. Jedzenie bardzo dobre. Miła obsługa. Malutki minus za niedziałającą windę przy zejściu z tarasu w stronę plaży. Dla nas jako rodziny z dzieckiem w wózku było to dosyć kłopotliwe, ale radziliśmy sobie.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że nasz obiekt okazał się przyjazny rodzinom z dziećmi, a lokalizacja blisko plaży oraz jakość serwowanych posiłków miały dla Państwa duże znaczenie. Szczególnie cenne są dla nas pozytywne oceny dotyczące standardu pokoju, czystości oraz pracy obsługi, które wpływają na komfort wszystkich gości.

Państwa satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.
Reviewed: 1 week ago (07/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Cały pobyt był wspaniały, pomocna obsługa, pyszne i różnorodne jedzenie. W naszym pobycie mieliśmy wykupione śniadanie ale była też możliwość wykupienia obiadokolacji o czym zostaliśmy poinformowani. Pokój junior love spełnił nasze oczekiwania w 200%. Jeżeli będziemy mieli okazję to napewno wrócimy do Gwiazdy Morza!

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że cały pobyt ocenili Państwo jako wspaniały i że obsługa spełniła Państwa oczekiwania pod względem pomocności i zaangażowania. Cieszy nas również, że różnorodność oraz jakość posiłków spotkały się z tak pozytywnym odbiorem, a przejrzystość informacji dotyczących możliwości wykupienia obiadokolacji okazała się pomocna.

Szczególnie doceniamy wysoką ocenę standardu pokoju oraz czystości, a także fakt, że wybrany przez Państwa pokój spełnił wszystkie oczekiwania. Tak entuzjastyczna deklaracja powrotu jest dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego doskonalenia usług.

Państwa satysfakcja i gotowość do polecania naszego hotelu są dla nas wyjątkowo cenne.
By Kowalczyk
Reviewed: 1 week ago (06/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Guest has not commented on review

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za najwyższą ocenę pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że komfort pokoju, standard czystości oraz poziom obsługi spełniły wszystkie Państwa oczekiwania i zostały tak wysoko ocenione.

Doceniamy również gotowość do polecenia naszego obiektu innym, co jest dla nas wyjątkowym wyróżnieniem oraz motywacją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług.

Państwa zadowolenie pozostaje dla nas priorytetem, a każda przekazana opinia pozwala nam nieustannie się rozwijać.
Reviewed: 1 week ago (06/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi spotkały się z Państwa uznaniem i zostały tak wysoko ocenione. Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom, co jest dla nas szczególnym wyróżnieniem.

Państwa satysfakcja i pozytywna ocena to dla nas bardzo ważna motywacja do dalszego doskonalenia naszych usług.