By .
Reviewed: 2 months ago (22/02/2025)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że Państwa pobyt spełnił oczekiwania, a szczególnie, że czystość i obsługa zostały wysoko ocenione.

Doceniamy pozytywną ocenę dotyczącą pokoju i jesteśmy wdzięczni za Państwa zaufanie, wyrażone chęcią polecenia naszego obiektu innym osobom.

Państwa satysfakcja jest dla nas kluczowa, a takie opinie motywują nas do dalszego utrzymywania najwyższych standardów obsługi. Mamy nadzieję na kolejne spotkanie w przyszłości.
Reviewed: 2 months ago (22/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Dobrze zorganizowany czas pobytu w czasie ferii, miła, sympatyczna i pomocna obsługa w każdym miejscu. Jedzenie smaczne, estetycznie podawane i pod dostatkiem. Duży zakres świadczonych usług. Polecam

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że czas spędzony u nas podczas ferii był dobrze zorganizowany i że nasza obsługa w każdym miejscu spełniła Państwa oczekiwania swoją pomocą i sympatią.

Z radością przyjmujemy pochwały dotyczące naszych smacznych i estetycznie podawanych posiłków, a także szerokiej gamy świadczonych usług. Państwa wysoka ocena w zakresie pokoju, czystości i obsługi jest dla nas niezwykle motywująca.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa, oferując równie satysfakcjonujący pobyt.
Date of experience: 02/2025

Hotel Gwiazda Morza tylko dla dorosłych! Windą mogą się poruszać dzieci od 12 roku życia, dziwne bo 12 latkowie mogą lecieć sami na drugo koniec świata bez opiekuna. Siłownia, w tym rowerek dostępny od 16 roku życia i ratownik wyprasza bez mrugnięcia oka. Moi chłopaki jeżdżą na rowerku od 3 roku życia. Sauna jest dostępna od 16 roku życia, nie ma przecież przeciwskazań zdrowotnych dla młodzieży z przebywaniu w saunie, tym bardziej że woda w basenie jest lodowata. Ratownik kontroluje sytuację Dla młodzieży jest tylko stół do tenisa stołowego (jeden) ... ale cały czas zajęty, przez kilka dni nie udał się nam zagrać. Proponuję dla rodzin z dziećmi powyżej 5 roku życia omijać ten hotel. Dałem 2 gwiazdki bo jedynie na plus działa gastronomia, duży wybór posiłków , czysto, obsługa na najwyższym poziomie, jakby inny świat, może inny menadżer albo inne reguły dla młodzieży. Jedziesz z rodziną , płacisz za infrastrukturę hotelową z której nie możesz skorzystać, bez sensu Super Hotel dla DOROSŁYCH.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z pobytu w naszym hotelu. Rozumiemy, że niektóre z naszych zasad ograniczających dostępność niektórych udogodnień dla dzieci mogą być dla Państwa rozczarowujące i stanowić wyzwanie podczas pobytu z rodziną. Szczególnie doceniamy Pana uwagi dotyczące wieku, od którego dzieci mogą korzystać z windy, siłowni i sauny. Państwa spostrzeżenia są dla nas ważne, aby lepiej dostosować nasze usługi do potrzeb rodzin.

Cieszy nas, że mimo to, gastronomia, czystość oraz standard pokoi spełniły Państwa oczekiwania, co znalazło odzwierciedlenie w przyznanych wysokich ocenach tych obszarów. Jesteśmy dumni, że nasza obsługa i różnorodność posiłków wyróżniały się na tle całego doświadczenia, stwarzając pozytywne wrażenie.

Państwa sugestie i opinie są dla nas niezwykle cenne i będą brane pod uwagę w przyszłym planowaniu udoskonaleń w naszej ofercie, aby lepiej odpowiadać na potrzeby różnych grup wiekowych. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję zaproponować Państwu bardziej dostosowane do oczekiwań doświadczenie.
Date of experience: 02/2025

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu i na pewno tam wrócę ;) po raz kolejny nie zawiódł mnie pobyt w hotelu Gwiazda Morza ☺️

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że kolejny raz wybrali Państwo nasze usługi i że spełniliśmy Państwa oczekiwania.

Państwa satysfakcja z poziomu czystości i standardu pokoi jest dla nas kluczowa. Cieszymy się, że zasłużyliśmy na tak wysoką ocenę i że Państwa wrażenia okazały się tak pozytywne, iż planują Państwo powrócić do nas w przyszłości.

Mamy nadzieję na ponowną możliwość gościny, aby zapewnić niezmiennie satysfakcjonujący pobyt.
By Sylwia

Szanowna Pani Sylwio,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasz obiekt spełnił Pani oczekiwania i że przyznane oceny odzwierciedlają pełne zadowolenie z pokoju, czystości oraz obsługi.

Państwa uznanie oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom są dla nas największą motywacją do dalszej pracy na jak najwyższym poziomie.

Z niecierpliwością oczekujemy na możliwość ponownego powitania Pani w naszym hotelu, aby zagwarantować jeszcze bardziej satysfakcjonujący pobyt.
Reviewed: 2 months ago (20/02/2025)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasza obsługa w pełni spełniła Państwa oczekiwania i przyczyniła się do Państwa satysfakcji.

Doceniamy również Państwa ocenę dotyczącą pokoju oraz czystości. Państwa uwagi są dla nas cenne i motywują nas do dalszego doskonalenia naszych standardów. Jesteśmy zobowiązani zapewnić komfort i zadowolenie naszych gości.

Mamy nadzieję, że przy następnej wizycie będziemy mogli zaoferować jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia.
By Giedrojć
Reviewed: 2 months ago (20/02/2025)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu. Cieszymy się, że Państwa doświadczenia z naszym hotelem odpowiadały najwyższym standardom, czego dowodem są przyznane wysokie oceny.

Państwa satysfakcja jest dla nas kluczowa i motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będziemy mogli ponownie gościć Państwa i zaoferować równie udany pobyt.
Reviewed: 2 months ago (18/02/2025)

Pozytywnie.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że ocenił Pan nas pozytywnie, a pokoje i obsługa spełniły Państwa najwyższe oczekiwania.

Państwa wysoka ocena prawdopodobieństwa polecenia nas znajomym to dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć i zapewnić jeszcze bardziej satysfakcjonujący pobyt.
Reviewed: 2 months ago (17/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Super lokalizacja, jedzenie i sala zabaw dla dzieci !!!

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że lokalizacja, jedzenie oraz sala zabaw dla dzieci stały się dla Państwa źródłem zadowolenia.

Państwa wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do dalszego utrzymywania wysokiego standardu usług. Państwa satysfakcja to nasza największa nagroda.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność ponownie Państwa gościć.
By Lukasz
Reviewed: 2 months ago (17/02/2025)

super!

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wystawił Pan tak wysoką ocenę i jesteśmy wdzięczni za uznanie dla naszych pokoi oraz utrzymania czystości.

Doceniamy również wysokie noty za obsługę, co jest dla nas niezwykle ważne w dążeniu do spełniania oczekiwań naszych gości.

Państwa zadowolenie motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mieli przyjemność ponownie Pana gościć i zaoferować jeszcze bardziej udane doświadczenia.