Reviewed: 2 months ago (05/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Jestem bardzo zadowolona z pobytu.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że pobyt spełnił Państwa oczekiwania, a wystawione najwyższe oceny dla komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Takie słowa utwierdzają nas w przekonaniu, że tworzymy miejsce sprzyjające udanemu wypoczynkowi. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
Reviewed: 2 months ago (04/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Hotel i apartamenty doskonale położone, wygodne i obszerne parkingi, doskonałe wyżywienie, różnorodność basenów. Było by doskonale gdyby nie: 1. dzieci na stołówce - płaczące, wrzeszczące i rozrzucające jedzenie na podłogę. Powinno się wyraźnie rozgraniczyć strefy dla rodziców z dziećmi do lat 6 i pozostałych gości. 2. Psy - szczekające, gdy tylko na moment zostawi je się same, zanieczyszczające wydzieloną plażę hotelową. Mimo, że jestem wielkim miłośnikiem zwierząt i sam mam psa, uważam, że są pewne granice zachowań czworonogów, których nie jestem w stanie tolerować. Podsumowując - nie zamierzam ponownie przyjeżdżać w to miejsce o ile nie zostaną rozwiązane powyższe niedogodności.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak szczegółową opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Z radością przyjmujemy pozytywne słowa uznania dotyczące lokalizacji obiektu, wygodnych i przestronnych parkingów oraz różnorodności dostępnych basenów. Cieszy nas także wysoka ocena komfortu pokoi, standardu czystości oraz jakości obsługi i wyżywienia – są to aspekty, na których poprawie nieustannie się koncentrujemy.

Jednocześnie z pełnym zrozumieniem odnosimy się do wskazanych przez Państwa kwestii, które wpłynęły na komfort pobytu. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest zapewnienie odpowiednich warunków zarówno rodzinom z dziećmi, jak i osobom poszukującym spokojnych chwil podczas posiłków.

Przykro nam, że te aspekty wpłynęły na decyzję o ewentualnych przyszłych wizytach. Każda taka opinia jest dla nas wartościowym źródłem informacji, z którego czerpiemy inspirację do udoskonalania hotelowej oferty i dopasowywania jej do oczekiwań wszystkich wypoczywających. Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna.
Date of experience: 08/2025

Cudowny pobyt nasz z wnukiem. Byliśmy w zeszłym roku i bardzo nam się podobało stąd decyzja o powrocie w tym roku. Hotel spełnia wszystkie nasze oczekiwania, zarówno jeśli chodzi o ofertę dla dzieci jak i dla dorosłych. Pyszna kuchnia, wyjątkowo sympatyczni pracownicy od recepcjonistów po panie animatorki. Wszystko w punkt, położenie, plaża, infrastruktura. Idealnie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat kolejnego pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło, że zdecydowali się Państwo wrócić do nas ponownie, a pobyt z wnukiem spełnił wszystkie oczekiwania zarówno pod względem oferty skierowanej do dzieci, jak i do dorosłych. Tak wysokie oceny dla komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi to dla całego zespołu ogromne wyróżnienie i powód do dumy.

Cieszy nas szczególnie, że docenili Państwo różnorodność serwowanych dań oraz serdeczność naszych pracowników, w tym również osób odpowiedzialnych za animacje dla najmłodszych. Położenie hotelu oraz dogodna infrastruktura także mają dla Państwa znaczenie, co motywuje nas do dalszej dbałości o każdy aspekt pobytu naszych gości.

Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym oraz ponowna wizyta są dla nas najlepszym potwierdzeniem, że starania całego zespołu przekładają się na niezapomniane doświadczenia. Państwa satysfakcja pozostaje naszym priorytetem.
Date of experience: 08/2025

dojazd i wyjazd )komunikacja drogowa) straszna - sam pobyt cudowny niestety jak sie wychodzi poza teren hotelu widac ze miasto nie daje rady z chodnikami etc...

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że czas spędzony u nas okazał się dla Państwa wyjątkowo udany, a przyznane wysokie oceny dla komfortu pokoju, czystości oraz poziomu obsługi są dla całego zespołu szczególnym wyróżnieniem. Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom ma dla nas ogromne znaczenie i motywuje nas do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług.

Jednocześnie rozumiemy, że kwestie związane z dojazdem oraz infrastrukturą poza terenem hotelu mogły wpłynąć na komfort całego pobytu. Dziękujemy za podzielenie się tymi uwagami – Państwa spostrzeżenia są dla nas cennym źródłem informacji, które pomagają nam jeszcze lepiej rozumieć potrzeby naszych gości. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
Date of experience: 08/2025

Jak za każdym razem super

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za kolejną opinię oraz zaufanie, jakim obdarzają nas Państwo podczas każdego pobytu.

Jest nam niezwykle miło, że za każdym razem spotykają się Państwo z satysfakcjonującym standardem zarówno jeśli chodzi o komfort pokoju, czystość, jak i jakość obsługi.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym. Takie uznanie to dla nas wielka motywacja do nieustannego dbania o najwyższą jakość świadczonych usług. Państwa zadowolenie pozostaje dla nas najważniejsze.
Reviewed: 2 months ago (02/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Ogólnie polecam, jednak parę rzeczy które opisałem trochę mnie zdenerwowaly

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że ogólne wrażenia z wizyty są pozytywne i docenili Państwo komfort pokoju oraz uprzejmość personelu. Wysoka nota za gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom jest dla nas szczególnie ważna i stanowi motywację do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Z należytą uwagą przyjmujemy sygnały dotyczące kwestii, które wywołały Państwa niezadowolenie podczas pobytu. Państwa zastrzeżenia, zwłaszcza w obszarze poziomu czystości, pozwalają nam jeszcze lepiej zrozumieć potrzeby gości i są dla nas ważną wskazówką do wprowadzenia udoskonaleń.

Jesteśmy wdzięczni za przedstawioną opinię, dzięki której możemy sukcesywnie podnosić standard naszych usług oraz tworzyć jak najlepsze warunki wypoczynku dla wszystkich odwiedzających. Państwa satysfakcja i konstruktywna krytyka są dla nas niezwykle cenne.
By Nowakowska-Sosinka
Reviewed: 2 months ago (02/08/2025)

Calosciowo pozytywnie poza Spa

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że ogólne wrażenia były pozytywne, a szczególnie przypadły Pani do gustu komfort pokoju, poziom czystości oraz obsługa. Wysokie noty w tych kategoriach są dla nas potwierdzeniem, że nasze starania przynoszą zamierzone efekty i wpływają na zadowolenie naszych gości.

Państwa zastrzeżenia dotyczące strefy Spa traktujemy z należytą uwagą. Opinie takie jak Pani pomagają nam wyznaczać obszary, które wymagają dalszego doskonalenia. Każdy przekazany sygnał jest dla nas istotnym impulsem do podejmowania działań na rzecz poprawy doświadczeń naszych gości.

Doceniamy także wyrażoną gotowość do polecenia naszego obiektu oraz pozostawioną ocenę. Państwa satysfakcja i sugestie są dla nas bardzo ważne i stanowią motywację do podnoszenia jakości świadczonych usług.
Reviewed: 2 months ago (01/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że ocenili Państwo wysoko standard pokoju oraz poziom czystości, co stanowi dla naszego zespołu ważne wyróżnienie. Satysfakcja z tych elementów jest dla nas szczególnie cenna i motywuje nas do dalszego dbania o wysoką jakość świadczonych usług.

Doceniamy również przyznaną ocenę dla obsługi oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa opinia to dla nas potwierdzenie, że podejmowane starania wpływają na pozytywne doświadczenia pobytowe.
Reviewed: 2 months ago (31/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że zarówno komfort pokoju, jak i standard czystości oraz poziom obsługi zostały ocenione przez Państwa tak wysoko. Państwa uznanie i gotowość do polecenia naszego obiektu mają dla nas szczególne znaczenie i stanowią ogromną motywację dla całego zespołu do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem.
Reviewed: 2 months ago (31/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Będąc w naprawdę różnych hotelach w Polsce i za granicą, uważam, że Państwa Hotel wyróżnia się przede wszystkim: wysoką jakością produktów na śniadaniu i obiadokolacji, dużą ilością animacji dla dzieci, oraz niezwykłą obsługa (dot. kucharzy, animatorów, osób z obsługi itd) Widać, że atmosfera pomiędzy Pracownikami jest bardzo dobra, co udziela się wszystkim Gościom Hotelu. Wrócimy do Państwa za rok i czekamy na korzystne oferty cenowe ;) Pozdrawiamy

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak szczegółową i pozytywną opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Z radością przyjmujemy, że docenili Państwo jakość serwowanych śniadań oraz obiadokolacji, a także bogatą ofertę animacji dla dzieci. Szczególne znaczenie mają dla nas słowa uznania dotyczące atmosfery panującej wśród całego zespołu – cieszy nas, że zarówno profesjonalizm, jak i serdeczność wszystkich pracowników przyczyniają się do dobrych wrażeń naszych Gości.

Satysfakcja z komfortu pokoju, poziomu czystości oraz gotowość do powrotu i polecenia naszego hotelu innym są dla nas wyjątkową motywacją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa opinia to dla całego zespołu ogromne wyróżnienie.