Wspaniałe miejsce

Dziękujemy za tak miłe słowa. Staramy się stworzyć komfortową i przyjazną atmosferę dla wszystkich naszych Gości i cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Państwu wspaniały pobyt. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami!

taki hotel nijaki

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Doceniamy Twoją opinię i rozumiemy, że każdy ma inne oczekiwania. W naszym hotelu staramy się stworzyć przyjazną i komfortową atmosferę dla wszystkich naszych Gości. Mamy nadzieję, że rozważysz ponowny pobyt u nas, abyśmy mogli mieć kolejną okazję do uczynienia Twojego pobytu jeszcze przyjemniejszym!
By Włodarczyk
Group
Date of experience: 03/2023

Serdecznie polecam, bardzo miła obsługa, pyszne śniadania. Pokoje czyste i przytulne. Super strefa SPA.

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że miałaś miłe doświadczenia w naszym hotelu. Staramy się zapewnić naszym Gościom najlepszą gościnność i obsługę, a także pyszne śniadania i przytulne pokoje. Cieszymy się, że podobała Ci się nasza relaksująca strefa spa i mamy nadzieję, że wkrótce znów będziesz u nas gościć.
Date of experience: 04/2023

Cudowne chwile relaksu, komfort ciszy, przepyszna kuchnia i rewelacyjne podejście do zwierząt. Ojjj wrócimy ,napewno

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby podzielić się z nami swoim wspaniałym doświadczeniem! Cieszymy się, że podobał Ci się spokojny relaks i pyszna kuchnia, którą oferujemy, jak również nasze przyjazne podejście do zwierząt. Z niecierpliwością czekamy na ponowne odwiedziny.
By Kawula
Date of experience: 03/2023

Komfortowy hotel w doskonałej lokalizacji. Bardzo dobre jedzenie, ale gorsze niż w czasie pierwszego pobytu. W czasie śniadań po godzinie 10.00 wiele półmisków było pustych i trudno było znaleźć stolik. Basen po 21.00 jest teoretycznie dla osób dorosłych, ale nikt tego nie pilnuje i był pełen dzieci.

By Łuk
Date of experience: 03/2023

Hotel super dla rodzin z dziećmi. Część Apart hotel bardzo przypadła nam do gustu. Jedyny minus to że widok na ulicę a nie na morze. Reszta na plus. No oprócz windy do ogrodu która nie działa cały tydzień. Z wózkiem trzeba było chodzić do innych dojść które były akurat w remoncie więc nie było to zbyt łatwe ani przyjemne. Dziwne że serwis jechał aż tydzień...

Date of experience: 04/2023

Byliśmy na święta wielkanocne i byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni od obsługi po same dobroci które na nas tam czekały. Pierwszego dnia otrzymaliśmy swiateczna święconkę a synek prezent od zajączka.
Ogólnie to był nasz 3 pobyt i za każdym razem jesteyś jeszcze bardziej nakreceni na kolejny pobyt.
Wyśmienite jedzenie ,obsługa, i sama lokalizacja : bliziutko nad morze i gdzie tylko by się chciało się być, wyjazd autem na Hel to zaledwie kilkanaście minut, wyjście nad morze licząc od pokoju tyło tylko 5min drogia. Dlugo by pisał ale to tylko same pozytywy bo będąc u was 3 raz nie doznaliśmy żadnych nieprzyjnosci wręcz pozytywnie.
Pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnym pobycie

By Czuba
Date of experience: 03/2023

Wrażenia bardzo dobre. Super miejsce i super oferta. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Date of experience: 03/2023

Super hotel szkoda że nie ma jakuzii we wnętrzu bo na dworze zimna woda

Date of experience: 03/2023

Pobyt bardzo udany. Duży wybór smacznego jedzenia. Nieograniczony dostęp do strefy saun. Miły i profesjonalny personel. I co jest ogromnym plusem bezpłatny parking.