By Żurawska Agnieszka
Date of experience: 04/2023

Hotel spełnił moje oczekiwania. Jednak wprowadziłabym pewne przemyślane rozwiązania aby np wprowadzić planowany przez gości przedział czasu spożywania posiłków.Tak jak było podczas śniadania Wielkanocnego. Zdarzyło się że bardzo dużo gości na raz chciało spożyć obiadokolację. Poza tym zaobserwowałam że np. 2 osoby zajmowały stolik 7 osobowy , jak przyszła grupa nie miała gdzie zasiąść razem w rodzinie. Może stoliki dedykowane? Wiem , że nie ma złotych rozwiązań i nie wszystko zależy od personelu , ale i od gości.

By frankowska
Date of experience: 04/2023

super !!!!!!!!

Alone
Date of experience: 03/2023

Super a szczególnie posiłki i miła obsluga

Reviewed: 3 years ago (08/03/2023)
Date of experience: 02/2023

Rodzina jest wyjątkowa i zasługuje na wypoczynek w wyjątkowym miejscu, w którym jest klimat. W bardzo krótkim czasie można znaleźć się w świecie relaksu, odpoczynku i dobrego nastroju, czego każdy z nas potrzebuje. Szczególnie istotne jest to, że atmosfera uśmiechu i dobrego nastroju udziela się gościom i obsłudze. To miejsce wyzwala dobry nastrój i ułatwia nawiązanie relacji. Udowodniłem sobie, że wypad nad morze nie tylko ma sens w lato, bo w zimę przy sztormowej pogodzie można jeszcze bardziej się oderwać od świata pracy i obowiązków. Bardzo dziękuję wszystkim za serce jakie wkładacie w swoją pracę (od inwestorów, architektów, wykonawców po obsługę i kadrę utrzymania dobrego klimatu).

Szanowny Panie Dariuszu,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i opinie dotyczące pobytu u nas. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza atmosfera relaksu i dobrego humoru, która pomogła w nawiązaniu ważnych relacji. Doceniamy Państwa uznanie dla ciężkiej pracy włożonej przez nasz zespół, inwestorów, architektów i konserwatorów, aby zapewnić zawsze przyjazne środowisko dla wszystkich naszych gości. Mamy nadzieję, że wkrótce będziecie mogli odwiedzić nas ponownie!
Pozdrawiamy,
#GMTeam
Reviewed: 3 years ago (07/03/2023)

By KORD

Jest OK

By KONKEL
Date of experience: 03/2023

super polecam

Szanowny Panie Zbigniewie,

Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania i że zdecydowanie poleca Pan nasz hotel.
Dla nas najważniejsze jest zadowolenie i satysfakcja naszych Gości, dlatego zawsze staramy się zapewnić najwyższy standard obsługi oraz komfort pobytu. Jesteśmy zadowoleni, że nasze starania przyczyniły się do udanego pobytu Pana w naszym hotelu.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości znowu będziemy mieli okazję Gościć Pana w naszym hotelu.

Pozdrawiamy,
#GMTeam