Reviewed: 3 years ago (05/03/2023)

Date of experience: 03/2023

Pobyt udany, zdecydowanie polecam.

Szanowna Pani Karolino,
Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania i że pobyt w naszym hotelu był udany.
Dziękujemy również za rekomendację naszego hotelu. Dla nas najważniejsze jest zadowolenie i satysfakcja naszych Gości, dlatego zawsze staramy się zapewnić najwyższy standard obsługi oraz komfort pobytu.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości znowu będziemy mieli okazję gościć Pana/Panią w naszym hotelu.
Date of experience: 02/2023

Smaczne i urozmaicone posiłki. Apartament, w którym byliśmy, świetnie zaopatrzony. Obsługa na 10+, o co poprosiliśmy "extra" to dostaliśmy . Naprawdę bardzo czyste sanitariaty i ogólnie cała łazienka co jest dla mnie bardzo ważne. Świetny, zadaszony i osłonięty z boku taras/balkon.

Szanowna Pani
Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że Państwa doświadczenie w naszym hotelu było pozytywne.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że smaczne i urozmaicone posiłki przypadły Państwu do gustu oraz że apartament, w którym przebywaliście, był świetnie wyposażony i przygotowany do Państwa przyjazdu. Nasza załoga stara się zawsze zapewnić jak najwyższy standard obsługi oraz komfortu pobytu dla naszych Gości, a Państwa pozytywne doświadczenie jest dla nas potwierdzeniem, że jesteśmy na dobrej drodze.

Cieszymy się również, że czystość w naszych sanitariatach spełniła Państwa oczekiwania oraz że taras był dla Państwa idealnym miejscem do odpoczynku i relaksu.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości znów odwiedzi nas Pani.

By Mróz
Date of experience: 02/2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie pyszne, obsługa naprawdę miła, woda w basenie ciepła 😍 pokój czyściutki 🤩

Szanowna Pani
Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu i za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się bardzo, że byli Państwo zadowoleni z jakości jedzenia, miłej obsługi, ciepłej wody w basenie oraz czystości w naszych pokojach.
Nasza załoga stara się zawsze zapewnić jak najwyższy standard obsługi oraz komfortu pobytu dla naszych Gości. Wszyscy pracownicy są wysoko wykwalifikowani i zawsze gotowi, by Państwa pobyt był jak najlepszy.
Jeszcze raz dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i mamy nadzieję, że wkrótce znowu odwiedzą Państwo nasz hotel.
Date of experience: 02/2023

Hotel czysty, jedzenie bardzo dobrej jakości, strefa basenowa i saun również super. Wyciszone/wygłuszone pokoje.
Zabrakło części 'klubowej', jak np. Bilard, kręgle, planszowki, itp. Także wieczorem poza sezonem nudnawo.
Ale wiedziałem co bukuje, dlatego 10/10. To co było to naprawdę dobra jakość.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania i że pobyt u nas był dla Pana przyjemnym doświadczeniem.
Jesteśmy szczególnie zadowoleni, że docenił Pan nasze starania w zakresie utrzymania czystości w hotelu, jakości jedzenia i strefy basenowej i sauny. Również cieszymy się, że nasze pokoje są dobrze wyciszone i umożliwiają spokojny odpoczynek.
Jednocześnie, zauważyliśmy, że brakowało niektórych rozrywek, takich jak bilard, kręgle czy planszówki. Staramy się jednak, aby pobyt u nas był jak najbardziej komfortowy i zawsze dążymy do ulepszania naszej oferty, dlatego na pewno przekażemy Pana sugestię naszemu zespołowi.
Cieszymy się, że mimo braku niektórych rozrywek, udało się Panu cieszyć pobytu w naszym hotelu. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa i za przyznanie nam oceny 10/10. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie w przyszłości.
By A.M.

ok

Szanowny Panie
Dziękujemy za opinię na temat naszego hotelu. Niestety, zauważyliśmy, że ocena jaką otrzymaliśmy wyniosła 73%. Chociaż jest to dla nas informacja smutna, to jednak bardzo ważna. Jesteśmy zawsze dumni z tego, że możemy obsługiwać naszych gości i staramy się zapewnić najlepsze warunki pobytu, ale wygląda na to, że w Pana przypadku nie spełniliśmy wszystkich oczekiwań.
Chcielibyśmy bardzo prosić o więcej szczegółów dotyczących tego, co było nie tak podczas Pana pobytu. Szczegółowe informacje pozwolą nam na identyfikację obszarów, które wymagają naszej uwagi i udoskonalenia. Nasz zespół zawsze dąży do poprawy jakości naszych usług i nieustannie pracujemy nad ulepszaniem naszych procesów, aby zapewnić jak najlepsze doświadczenia naszym gościom.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłaną opinię i czekamy na więcej informacji, które pomogą nam zrozumieć Pana potrzeby i zapewnić jeszcze lepsze doświadczenie podczas kolejnego pobytu u nas.

Date of experience: 02/2023

Super miejsce. Dużym plusem jest możliwość bycia że swoim pupilem. Mimo braku pogody nie można było narzekać na nudę. Czysto. Bardzo dobre wyżywienie. Extra.

Droga Pani Kamilo,
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię na temat naszego hotelu! Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania i że pobyt u nas był udany.
Jesteśmy szczególnie zadowoleni, że Pani pupilowi również udało poczuć się u nas komfortowo. Mamy nadzieję, że mimo niesprzyjającej pogody, udało się Pani znaleźć rozrywkę w naszym hotelu. Cieszymy się, że mogliśmy Pani zaoferować dobre wyżywienie i że zasmakowała Pani w naszych potrawach.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie w przyszłości!

#GMTeam
Reviewed: 3 years ago (03/03/2023)

Guest has not commented on review

Reviewed: 3 years ago (03/03/2023)