Date of experience: 02/2023

Guest has not commented on review

Date of experience: 03/2023

Sprawność organizacyjna na wysokim poziomie. Jedynym mankamentem były problemy z podłączaniem rzutnika (kabel do wymiany, kompatybilność z laptopami).

Szanowny Panie Sławku,
Dziękujemy za przekazanie cennej opinii na temat pobytu. Jest nam niezmiernie miło usłyszeć, że był Pan pod wrażeniem sprawności organizacyjnej naszego hotelu. Rozumiemy, że były problemy z podłączeniem projektora i kompatybilnością z laptopami. Naszym celem jest zapewnienie naszym Gościom komfortowego i bezproblemowego doświadczenia i żałujemy, że przy tej okazji nie spełniliśmy Pana oczekiwań. Mocno wierzymy w zapewnienie jak najlepszej obsługi i będziemy nadal dążyć do zapewnienia bezproblemowego pobytu w naszym hotelu. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji.
Pozdrawiamy,
#GMTeam
By Agnieszka Szymaniak
Date of experience: 02/2023

Wspaniały pobyt, jedzenie wyśmienite, czysto, pachnąco. Napewno jeszcze wrócimy.

Szanowna Agnieszko,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywną recenzją z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobały się Pani czyste i pachnące pokoje, a także nasze pyszne jedzenie. Twoje zadowolenie jest dla nas ważne i cieszymy się, że rozważasz powrót! W naszym hotelu staramy się zapewnić każdemu Gościowi komfort i niezapomniane wrażenia. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa! Do zobaczenia!
Pozdrawiamy,
#GMTeam
Date of experience: 12/2022

Świetny relaks spokój rewelacyjny wybór potraw - mam nadzieję że jeszcze WAS odwiedzę.

By Stanisławska-Rybicka
Date of experience: 01/2023

świetna lokalizacja, przestronny Apartament w ApartHotelu dający komfort wypoczynku, posiłki smaczne choć poziom niewyrównany- dało się odczuć różnicę w zależności od szefa kuchni, strefa saun bardzo przyjemna, baseny: dzieciecy - niestesty ale zapach wody pozostawai wiele do życzenia, basen z torami- ok choć woda mogłaby byc troszkę cieplajsza, trzeci basen ok.

Group
Date of experience: 01/2023

Fajnie oprócz szklanej łazienki.

Date of experience: 02/2023

Bardzo dobry hotel, znakomite jedzenie, baseny, sauny. Na pewno wrócimy.

Wszystko ok :)

Date of experience: 01/2023

Hotel super jedzenie smaczne baseny i sauny extra polecam i napewno tam jeszcze wrócę

By Joanna Kapłon
Date of experience: 01/2023

Wspaniały pobyt w super miejscu. Bardzo blisko morza, piękne widoki, a w samym hotelu nie można się nudzić. Basen ze strefą saun, jacuzzi z pięknym widokiem, animacje i sala zabaw dla dzieci, strefa spa i ścianka wspinaczkowa, do tego pyszne różnorodne posiłki. Polecam każdemu i na relaks i na aktywne spędzanie czasu.