By Lukasz

super!

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wystawił Pan tak wysoką ocenę i jesteśmy wdzięczni za uznanie dla naszych pokoi oraz utrzymania czystości.

Doceniamy również wysokie noty za obsługę, co jest dla nas niezwykle ważne w dążeniu do spełniania oczekiwań naszych gości.

Państwa zadowolenie motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mieli przyjemność ponownie Pana gościć i zaoferować jeszcze bardziej udane doświadczenia.
By W
Date of experience: 02/2025

Obsługa perfekcyjne, brakuje tylko technicznego podkręcenia Państwa obiektu, coś się rusza, tu odkręca, klamka się wysuwa, sejf w pokoju przymocować do ściany a nie do płyty, jakieś drobne szczegóły które warto przejrzeć jeszcze raz :-)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Bardzo cieszy nas, że obsługa spełniła Państwa najwyższe oczekiwania i że przyznali Państwo wysokie oceny.

Doceniamy również uwagi dotyczące drobnych usprawnień technicznych, które Państwo zauważyli. Każda wskazówka jest dla nas cenna i zostanie przekazana odpowiednim zespołom, aby wprowadzić konieczne poprawki dla zapewnienia jeszcze większego komfortu naszych gości.

Państwa satysfakcja jest dla nas kluczowa i motywuje nas do nieustannego doskonalenia oferowanych usług. Mamy nadzieję na ponowną możliwość gościny, aby zapewnić w pełni satysfakcjonujący pobyt.
Date of experience: 02/2025

Pobyt oceniam bardzo pozytywnie Hotel ma świetną lokalizację, kuchnia na bardzo dobrym poziomie wszystko smaczne i w ilościach przeogromnych jak dla mnie.
Pokoje przytulne i odpowiednio obszerne.Strefa basenowa i sauny również przyjemne sporo dzieci bo ferie ale można popływać w odpowiednich godzinach.Duży plus za możliwość pobytu z pieskiem.Na pewno będę planował ponowną wizytę w Władysławowie.

Drogi Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszy nas, że nasza lokalizacja oraz jakość kuchni przypadły Państwu do gustu, a serwowane potrawy były zarówno smaczne, jak i w odpowiednich ilościach.

Miło nam słyszeć, że przytulność i rozmiar naszych pokoi spełniły Państwa oczekiwania, a także, że strefa basenowa i sauny zapewniły przyjemne chwile relaksu, mimo obecności dzieci podczas ferii. Jesteśmy szczególnie zadowoleni, że możliwość przyjazdu z pieskiem była dla Państwa dużym atutem.

Państwa wysokie oceny w zakresie pokoju, czystości i obsługi są dla nas niezwykle motywujące. Liczymy na to, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie w Władysławowie, oferując równie wspaniałe doświadczenia.
By Wnuk
Date of experience: 02/2025

Pozytywne, choć bardzo na minus, że w sali posiłkowej puszczane były bajki. Sama mam trójkę dzieci, ale dla mnie było to niedopuszczalne, że uwaga moich dzieci była skupiana na ekranach w czasie posiłku. W sali głównej wiecznie nie było miejsc, więc byliśmy zmuszeni jeść na sali z ekranami. Jakoś drinków w lobby mocno średnia. Bardzo negatywnie oceniamy również „podpuchę” na drinki za 9 zł. Informacja że są to gotowe napoje w puszcze powinna być zawarta w ogłoszeniu oraz powinna być zakomunikowana przez barmana. Zamówiliśmy trzy drinki, których nikt nie wypił, bo były okropne. Drinki z karty- mocno przeciętne.

Szanowna Pani Wnuk,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że ogólna ocena Państwa wizyty była pozytywna, choć mamy świadomość, że pewne aspekty wymagają poprawy.

Przykro nam z powodu niedogodności związanych z dostępnością miejsc w sali głównej oraz obecnością ekranów w strefie posiłkowej. Rozumiemy, że chcieli Państwo zapewnić swoim dzieciom pełne skupienie podczas posiłku. Zwrócimy uwagę na tę kwestię, aby lepiej dopasować nasze rozwiązania do potrzeb naszych gości.

Doceniamy również uwagi dotyczące jakości drinków w lobby oraz informacji związanych z ofertą napojów. Państwa doświadczenia są dla nas niezwykle cenne i będą pomocne w doskonaleniu oferowanych przez nas usług oraz komunikacji z gośćmi. Jesteśmy zobowiązani zapewnić pełną transparentność i satysfakcję z naszych ofert.

Dziękujemy za pozytywne uwagi dotyczące obsługi. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem, a wszelkie sugestie pomagają nam podnosić standardy naszych usług. Liczymy na to, że w przyszłości zdecydują się Państwo na ponowny pobyt, doświadczając lepszych warunków i udogodnień.
Date of experience: 02/2025

Super miejsce na wyjazd biznesowy, rodzinny, z przyjaciółmi, samodzielny. Doskonała lokalizacja (przy samej plaży), gustownie urządzone, przestronne pokoje, bardzo dobre jedzenie, wiele atrakcji (basen, saunarium, ścianka wspinaczkowa, mini siłownia, SPA) i miła, sprawna obsługa. Bardzo czysto.
Zdecydowanie polecam i chętnie wrócę :)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasza lokalizacja bezpośrednio przy plaży oraz gustownie urządzone i przestronne pokoje były dla Państwa satysfakcjonujące.

Bardzo miło nam słyszeć, że oferta gastronomiczna oraz różnorodne atrakcje, takie jak basen, saunarium, ścianka wspinaczkowa, mini siłownia i SPA, również Państwu odpowiadały. Doceniamy szczególnie pozytywne słowa na temat naszej obsługi oraz dbałości o czystość.

Państwa zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie znów będziemy mieli przyjemność gościć Państwa w naszym obiekcie.
Date of experience: 02/2025

Guest has not commented on review

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu. Cieszymy się, że nasze pokoje, czystość oraz obsługa spełniły Państwa najwyższe oczekiwania, co odzwierciedlają przyznane wysokie oceny.

Państwa satysfakcja jest dla nas kluczowa, a takie pozytywne opinie motywują nas do dalszej pracy nad utrzymywaniem najwyższych standardów obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli okazję gościć Państwa i zaoferować równie udane doświadczenia.
Date of experience: 02/2025

Wspaniałe położenie hotelu, można odpocząć. Bardzo sprawna i miła obsługa, zarówno w recepcji ( dziękujemy za zamianę pokoju, było dużo wygodniej i spokojniej bez psiaków za ścianą), spa jak i na stołówce. Ciekawe promocje spa- chętnie skorzystałam z kilku zabiegów. Jedzenie średnio nam smakowało, szkoda że przystawki były zimne ( te, które powinny być raczej na ciepło, jak smażone sajgonki, kalmary ). Dość ciasno przy bufecie, ale za to obsługa super miła i sprawna. Bardzo czysto i przyjemnie. Brakowało dań typowo dla dzieci ( rosół, pomidorówka, jakieś kotleciki, zwykła ryba bez dodatków, ziemniaki bez zieleniny dla dzieci i inne rzeczy dla dzieci, ale niekoniecznie na słodko). Mało opcji dla osób niejedzących mięsa. Desery monotonne i podobne w smaku. Przyjemna strefa spa, ciepła woda w basenach, zaangażowany ratownik, sauny też w porządku. Super, że jest opcja „dla rodzin” i dla dorosłych. Szkoda, że w tygodniu strefa saun otwarta dopiero od 15.00. Jacuzzi na zewnątrz nie działało zbyt dobrze, było zimne i bardzo mocno bulgotało. Animacje dla dzieci ciekawe, bardzo miłe panie, chociaż niezgodne z opisem oferty, że dziecko można „bez trosk” pozostawić pod opieką pań. To nieprawda. Rozumiem, że trudno brać odpowiedzialność za dużą gromadę dzieci, ale wystarczyłoby np zostawić swój numer telefonu i w razie kłopotów zadzwonić do rodzica. Finalnie na animacjach było mnóstwo rodziców na fotelach w koło i kilkoro dzieci biorących udział w zajęciach, a reszta szalała na sali zabaw. Moim zdaniem ten aspekt jest do poprawy. Był też duży problem z kinem piątkowym- szkoda. Pół godziny oczekiwania na seans w wieczór walentynkowy- klapa. Ogólnie wrażenia bardzo dobre, chętnie wrócimy, ale już raczej w opcji bez pakietu, może tylko ze śniadaniem.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się Państwa doświadczeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że docenili Państwo nasze położenie oraz przyjazną i sprawną obsługę, zarówno w recepcji, SPA, jak i stołówce.

Dziękujemy za uwagi dotyczące oferty kulinarnej i braku niektórych dań dla dzieci oraz dla osób preferujących dania bezmięsne. Państwa opinie są dla nas cennym źródłem informacji do dalszego doskonalenia naszej oferty gastronomicznej.

Z przyjemnością przyjmujemy pozytywne słowa dotyczące strefy SPA i animacji, choć przykro nam z powodu niektórych niedogodności, takich jak funkcjonowanie jacuzzi czy organizacja kina. Państwa sugestie dotyczące poprawy w tych obszarach będą dla nas ważnym aspektem podczas planowania przyszłych ulepszeń.

Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość w kwestii animacji dla dzieci. Państwa uwagi są cenne i istotne dla podnoszenia jakości naszych usług.

Cieszy nas, że Państwa wrażenia z pobytu były ogólnie pozytywne i mamy nadzieję na ponowne powitanie w przyszłości, aby zapewnić jeszcze lepsze doświadczenia.
By Agnieszka

Bardzo dobrze.

Z wyjątkiem mankamentu podczas śniadania, jakim jest jajecznica w proszku.
Super rozwiązania wejścia/wyjścia z obiektu.
Super wyposażenie apartamentu i jego wyciszenie.
fantastyczna obsługa w recepcji oraz zespołu sprzątającego.
Specjalne pozdrowienia dla Pani, która sprzątała przy śniadaniu - starsza Pani zawsze uśmiechnięta i miła.
Naprawdę udany wypoczynek ☺️

Szanowna Pani Agnieszko,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że ogólnie oceniła Pani swoje doświadczenia jako bardzo dobre i że doceniła Pani rozwiązania dotyczące wejścia i wyjścia z obiektu oraz wyposażenie i wyciszenie apartamentu.

Z przyjemnością przyjmujemy miłe słowa skierowane pod adresem naszej obsługi recepcji oraz zespołu sprzątającego. Szczególnie cieszy nas, że wyjątkowo miłe wrażenie pozostawiła na Pani nasza uśmiechnięta pracownica podczas śniadania.

Państwa zadowolenie z pobytu jest dla nas kluczowe, dlatego każda uwaga jest dla nas niezmiernie ważna.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie i że zapewnimy jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia.
Date of experience: 02/2025

Wszytsko super, pokoj z widokiem na morze, jakosci roznorodnosc posilkow,bliskoc do morze... ale ekspres do kawy w pokoju mimo 2krotnego zgloszenia usterki nie zostal naprawiony/wymieniony.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie. Cieszymy się, że widok na morze i różnorodność naszych posiłków spotkały się z Państwa uznaniem, a bliskość morza uprzyjemniła Państwa czas w naszym hotelu.

Przykro nam z powodu niedogodności związanej z niesprawnym ekspresem do kawy w pokoju. Państwa opinie są dla nas niezwykle ważne i już zostały przekazane do odpowiedniego zespołu, by podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Państwa satysfakcja i wysokie oceny są dla nas największą motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będziemy mogli zapewnić w pełni zadowalający pobyt.
Date of experience: 02/2025

Pobyt bardzo udany. Dodałbym tylko omlety na śniadanie.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że był on dla Państwa w pełni satysfakcjonujący i spełnił oczekiwania w zakresie komfortu, czystości oraz jakości obsługi.

Państwa sugestia dotycząca dodania omletów do oferty śniadaniowej jest bardzo cennym spostrzeżeniem, które na pewno weźmiemy pod uwagę.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli ponownie Państwa gościć, oferując jeszcze bardziej udane doświadczenia.