By Pyszkowska Dorota
Date of experience: 04/2024

Pełna satysfakcja z pobytu. Pokój pod każdym względem komfortowy, o pięknym wystroju. Strefa basenowa swietna i bardzo czysta. Bawialnia dla dzieci - wyjątkowa. Położenie hotelu znakomite.

Szanowna Pani Doroto.

Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z komfortu i wystroju pokoju, a także z naszego basenu i pokoju zabaw dla dzieci. Nasza lokalizacja jest z pewnością naszym atutem i dziękujemy, że Pan o niej wspomniał. Zawsze z przyjemnością witamy Państwa w naszym hotelu!
Mamy nadzieję, że wkrótce odwiedzą nas Państwo ponownie.

Date of experience: 04/2024

Wspaniałe miejsce do spędzenia czasu z rodziną i przyjaciolmi

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam pozytywnej recenzji. Cieszymy się, że Państwa pobyt u nas był wspaniałym doświadczeniem i że mogli Państwo spędzić czas z rodziną i przyjaciółmi. Staramy się stworzyć przyjazną atmosferę, w której poczują się Państwo jak w domu z dala od domu. Cenimy każde doświadczenie naszych gości i dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi przeżyciami. Zapraszamy ponownie.
By Jarmołowicz
Date of experience: 04/2024

Bardzo przyjemne miejsce pobytu, ale bywamy tylko poza sezonem, pięknie położony, komfortowe pokoje rewelacyjne SPA, śniadanie rewelacja a w restauracji wyśmienita kuchnia

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji na temat Państwa wizyty w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobały się Państwu komfortowe pokoje i wspaniałe widoki, a także fantastyczne spa i pyszne śniadanie w naszej restauracji. To była prawdziwa przyjemność gościć Państwa u nas i z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót w przyszłości.
Date of experience: 03/2024

WSZYSTKO SUPER

Szanowna Pani.

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że podobał się pobyt u nas. Mamy nadzieję, gościć Państwa ponownie.
Date of experience: 04/2024

W hotelu czujemy się jak w domu, swobodnie, klimatycznie.Jedzenie przepyszne, klimat fantastyczny, widok z okna na las zapiera dech w piersi. Jedynie zasugerowałabym wprowadzenie programu lojalnościowego ponieważ nie ma na tą chwile żadnych bonusów za lojalność ;)

Szanowni Państwo.

Miło nam słyszeć, że uznali Państwo nasz hotel za przytulny, a jedzenie za smaczne. . Dążymy do stworzenia komfortowej atmosfery i cenimy wygodę naszych gości, a także ich lojalność. Jesteśmy na etapie wprowadzenie programu lojalnościowego dla naszych stałych gości. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa opinię i mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.

Date of experience: 02/2024

Fantastyczne miejsce do którego będziemy wracać nie raz.

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo doceniamy Państwa pozytywne opinie i cieszymy się, że wrócą Państwo do nas ponownie. Staramy się, aby każdy pobyt był niezapomniany i mamy nadzieję, że będą Państwo zadowoleni z kolejnej wizyty u nas.

Date of experience: 02/2024

ogólnie bardzo przyjemny pobyt. szkoda, że pogoda nie dopisała, no ale tego w pakiecie nie było ;)

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za Państwa miły pobyt u nas. Przykro nam, że pogoda nie dopisała, ale mamy nadzieję, że mimo to dobrze się Państwo bawili i skorzystali ze wszystkich dostępnych w naszym hotelu atrakcji . Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.