Group
Date of experience: 03/2023

Poza sezonem korzystamy i to się nie zmieni

By Majewski Waldemar
Date of experience: 03/2023

Polecam napewno tam wrócimy.

By Markowska
Date of experience: 04/2023

Bardzo przyjemny hotel, czysty i pięknie położony nad samym morzem. Pokoje czyste, jedzenie pyszne, super miejsce na pobyt z dzieckiem. Polecam.

Date of experience: 03/2023

Guest has not commented on review

By RM
Date of experience: 04/2023

Spędziłam z rodziną Święta Wielkanocne w GM. Bardzo ładny hotel. Blisko morza. Pokoje superior, bo w takim byłam, ładne. Niestety łazienka baaaardzo malutka i przez to niewygodna. Jedzenie ok, chociaż nie było efektu wow. Oczekiwałam na Święta czegoś szczególnego. Szynka, żurek przez 3 dni, oczywiście oprócz tego inny wybór. Nie było live cooking, a szkoda. Bardzo miła obsługa, fajny basen i cudowne spa. Rytuały dla dwojga - boskie. Polecam serdecznie, aczkolwiek hotel nie wyróżnia się na tle innych tego typu obiektów. Miło spędzony czas, a Bałtyk, jak zwykle, cudowny.

By Kiedrowski
Date of experience: 04/2023

Wszystko na najwyższym poziomie . Dziękujemy.

Date of experience: 03/2023

Świetne SPA, super basen, bardzo dobra kuchnia, pyszne wino, blisko Trójmiasta. Na pewno tam wrócę:-)

Date of experience: 03/2023

Miejsce idealne na wypoczynek, super pokój, okolica, dodatkowe udogodnienia. Mały minus za płatny parking. Papierowe kubki w pokoju są poniżej oceny hotelu bez gwiazdek

Date of experience: 03/2023

Hotel bardzo przyjemny, jedzenie smaczne, baseny ok, dużo atrakcji dla dzieci. Polecam.

By Żurawska Agnieszka
Date of experience: 04/2023

Hotel spełnił moje oczekiwania. Jednak wprowadziłabym pewne przemyślane rozwiązania aby np wprowadzić planowany przez gości przedział czasu spożywania posiłków.Tak jak było podczas śniadania Wielkanocnego. Zdarzyło się że bardzo dużo gości na raz chciało spożyć obiadokolację. Poza tym zaobserwowałam że np. 2 osoby zajmowały stolik 7 osobowy , jak przyszła grupa nie miała gdzie zasiąść razem w rodzinie. Może stoliki dedykowane? Wiem , że nie ma złotych rozwiązań i nie wszystko zależy od personelu , ale i od gości.