By frankowska
Reviewed: 3 years ago (11/04/2023)
Date of experience: 04/2023

super !!!!!!!!

Alone
Reviewed: 3 years ago (11/04/2023)
Date of experience: 03/2023

Super a szczególnie posiłki i miła obsluga

Reviewed: 3 years ago (08/03/2023)
Date of experience: 02/2023

Rodzina jest wyjątkowa i zasługuje na wypoczynek w wyjątkowym miejscu, w którym jest klimat. W bardzo krótkim czasie można znaleźć się w świecie relaksu, odpoczynku i dobrego nastroju, czego każdy z nas potrzebuje. Szczególnie istotne jest to, że atmosfera uśmiechu i dobrego nastroju udziela się gościom i obsłudze. To miejsce wyzwala dobry nastrój i ułatwia nawiązanie relacji. Udowodniłem sobie, że wypad nad morze nie tylko ma sens w lato, bo w zimę przy sztormowej pogodzie można jeszcze bardziej się oderwać od świata pracy i obowiązków. Bardzo dziękuję wszystkim za serce jakie wkładacie w swoją pracę (od inwestorów, architektów, wykonawców po obsługę i kadrę utrzymania dobrego klimatu).

Szanowny Panie Dariuszu,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i opinie dotyczące pobytu u nas. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza atmosfera relaksu i dobrego humoru, która pomogła w nawiązaniu ważnych relacji. Doceniamy Państwa uznanie dla ciężkiej pracy włożonej przez nasz zespół, inwestorów, architektów i konserwatorów, aby zapewnić zawsze przyjazne środowisko dla wszystkich naszych gości. Mamy nadzieję, że wkrótce będziecie mogli odwiedzić nas ponownie!
Pozdrawiamy,
#GMTeam
Reviewed: 3 years ago (07/03/2023)

By KORD

Jest OK

By KONKEL
Date of experience: 03/2023

super polecam

Szanowny Panie Zbigniewie,

Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania i że zdecydowanie poleca Pan nasz hotel.
Dla nas najważniejsze jest zadowolenie i satysfakcja naszych Gości, dlatego zawsze staramy się zapewnić najwyższy standard obsługi oraz komfort pobytu. Jesteśmy zadowoleni, że nasze starania przyczyniły się do udanego pobytu Pana w naszym hotelu.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości znowu będziemy mieli okazję Gościć Pana w naszym hotelu.

Pozdrawiamy,
#GMTeam