By B.A.K
Group
Reviewed: 3 years ago (02/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Czysto, miła obsługa, smaczne posiłki. Piękne położenie blisko morza.

Szanowny Panie,
serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na wyrażenie swojej opinii. Dzięki uprzejmości takich osób jak Pan, którzy dzielą się swoimi doświadczeniami po pobycie w naszym resorcie jesteśmy wstanie nieustannie spełniać oczekiwania naszych Gości. Mam nadzieję, że będziemy mieć przyjemność gościć Pana ponownie w naszym hotelu.

GMTeam
Reviewed: 3 years ago (02/12/2022)
Date of experience: 12/2022

ok

Reviewed: 3 years ago (01/12/2022)
Date of experience: 11/2022

Bardzo miła atmosfera super klimat

Szanowna Pani Dominiko.
Dziękujemy za wybór Gwiazdy Morza jako miejsca swojego pobytu. Niezmiernie cieszy nas fakt, że nasze starania przynoszą Państwu satysfakcję i gwarantują udany pobyt. Mam nadzieję, że będziemy mieć przyjemność gościć Państwa w naszym przepięknym Resorcie w najbliższym czasie.
Date of experience: 11/2022

Ogółem bardzo fajnie wspominam pobyt.

Wszystko ok, polecam.

By Szewczyk
80+ years

Super

Date of experience: 11/2022

Ogólnie w porządku z małymi uwagami woda w jakuzi mogła być cieplejsza 2-3 stopnie w strefie basenowej dziwny zapach wody odczuwalny, windy raz działają 2 raz jedna trochę uciążliwe zależy jak się trafi to tyle z moich minusów pozostałe rzeczy oki

By Klimanek

Rewelacja

Reviewed: 3 years ago (18/11/2022)
Date of experience: 11/2022

Bardzo przyjazne miejsce dla rodzin z dziećmi. Ciekawe animacje dla dzieci. Pyszne jedzenie :)

Szanowna Pani,
Na wstępie bardzo dziękujemy za wybór Gwiazdy Morza jako miejsca swojego pobytu. Niezmiernie cieszy nas fakt, że nasze starania przynoszą Państwu satysfakcję i gwarantują udany pobyt. Dzieci w Gwieździe Morza otaczamy szczególną troską i opieką, ponieważ to ich szczęście daje nam najwięcej radości i satysfakcji! Cieszymy się, że udało nam się wywołać uśmiech u kolejnych najmłodszych gości, a dorosłym zapewnić chwilę wytchnienia i odprężenia :-)
Mamy nadzieję, że będziemy mieć przyjemność gościć Państwa w naszym przepięknym Resorcie w najbliższym czasie.

GMTeam
Reviewed: 3 years ago (16/11/2022)
Date of experience: 11/2022

Po prostu warto przyjechać! Hotel, obsługa, jedzenie, wszystko sprawia ze wrócimy