By Żebrowska
Reviewed: 3 years ago (14/06/2022)
Date of experience: 05/2022

Super miejsce na pobyt z dziećmi blisko do morza jak również fajne zaplecze spa

Reviewed: 3 years ago (10/06/2022)

Super miejsce.......

Reviewed: 3 years ago (07/06/2022)
Date of experience: 04/2022

Kilkakrotnie byłam w tym obiekcie, pomocny i miły personel , śniadanka bardzo dobre, pokoje komfortowe, gustownie urządzone. Bardzo dobra lokalizacja . Polecam na krótkie i dłuższe pobyty.

Reviewed: 3 years ago (07/06/2022)
Date of experience: 04/2022

Uwielbiam to miejsce. Niesamowite miejsce.

By Bożena Miszkiewicz
Reviewed: 3 years ago (06/06/2022)
Date of experience: 03/2022

Lokalizacja hotelu rewelacyjna. Piękny pachnący las i morze na wyciągnięcie ręki. Fantastyczne jakuzi na zewnątrz robi wrażenie. Jedzenie wyśmienite a byliśmy poza sezonem, wszystko świeże , bardzo smaczne i wybór olbrzymi dla wszystkich. Jesteśmy zauroczeni miejscem w którym byliśmy, dziękujemy wszystkim osobą zatrudnionym za umilenie nam pobytu. Jeden malutki minus to przejście przez korytarz łączący boczne skrzydło z głównym hotelem, wracając z basenu z dziećmi mówiły brrrry hahaha faktycznie było zimno .
Dziękujemy za cudowny pobyt. Wrócimy napewno!!!!!

Szanowna Pani Bożeno,
serdecznie dziękuję za poświęcony czas na wyrażenie swojej opinii. Dzięki uprzejmości takich osób jak Pani , którzy dzielą się swoimi doświadczeniami po pobycie w naszym resorcie jesteśmy wstanie nieustannie spełniać oczekiwania naszych Gości. Mam nadzieję, że będziemy mieć przyjemność gościć Panią ponownie w naszym hotelu.

Pozdrawiam serdecznie,
Karolina Bąk
Marketing Manager
Reviewed: 3 years ago (06/06/2022)
Date of experience: 03/2022

Pokój ładny i czysty. Obsługa bardzo dobra.

Reviewed: 4 years ago (03/04/2022)
Date of experience: 02/2022

maly wybor jedzenia dla dzieci a hotel przyjazny rodzinie ,w restauracji hotelowej nic nie zjadlo dziecko 8lat slaby wybor nawet kotleta schabowego lub z kurczaka nie bylo .

Reviewed: 4 years ago (19/03/2022)
Date of experience: 02/2022

Pobyt uważam że bardzo udany, czyste I funkcjonalne pokoje, pyszne jedzenie, fantastyczne baseny i spa.
Olbrzymi plus za bliskość do plaży i morza. Super okolica, blisko sklepy, restauracje. Akurat byliśmy w okresie ferii zimowych więc w okolicy knajpki były pozamykane, ale zapewne latem jest gdzie się udać. Serdecznie polecam ten hotel.

Reviewed: 4 years ago (19/03/2022)
Date of experience: 02/2022

Ogólne wrażenia dobre, pokoje jak i cała przestrzeń w hotelu czysta, pokoje dobrze wyciszone pozwalające na spokojny wypoczynek. Strefa SPA łącznie z obsługą bardzo przyjema, naprawdę można się zrelaksować w komfortowych warunkach. Polecam skorzystanie z zabiegów. Lobby bar czynny tylko do 22:00 (też nie zawsze, jednego wieczoru podeszliśmy do baru o 21:50 żeby zamówić jeszcze drinki a Pani z obsługi powiedział, że już zamknęła kasę i nie da rady, z kolei wieczór wcześniej pan przygotował drinki pomimo że była już 22:10, dziękujemy :)). Trochę krótko, bioroąc pod uwagę fakt, że w hotelu nie ma innego miejsca, w którym można dłużej posiedzieć np. kręgle, bilard. Największym rozczarowaniem jest strefa basenowa, byliśmy w lutym, okres ferii, woda była zimna, jedynie w basenie dla dzieci można było komfortowo przebywać. Szkoda że jacuzzi jest tylko na zewnątrz, w okresie zimowym trudniej skorzystać. Woda miała tylko 34 stopnie.

By Anna Oc......
Reviewed: 4 years ago (16/03/2022)
Date of experience: 02/2022

Bardzo fajny nowoczesny hotel, czyściutko. Byłam tam pierwszy raz i z pewnością powrócę. Bardzo dobre jedzenie. Wygodny dojazd. Bardzo blisko plaży. Widok z okien na pachnący las. W nocy słychać szum morza:) Obsługa na wysokim poziomie.