Reviewed: 4 years ago (03/02/2022)

Wrócę ponownie :) Polecam

By Grażyna Mojsiej
Date of experience: 01/2022

Hotel w dobrym standardzie, czysty, estetycznie urządzony.Zastrzeżenia jedynie do formy urządzenia łazienki (szklane akwarium), ale trudno odmówić architektowi pomysłowości w wystroju. Dobra lokalizacja - blisko morza, lasek, możliwość spacerów, w sezonie pewnie i plażowania. Bardzo smaczne i urozmaicone śniadania. Przyjemna strefa basenów i saun.

By Kozak
Date of experience: 01/2022

Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa, pokoje, jedzenie wszystko na najwyższym poziomie. Polecamy

By Wwww
Date of experience: 12/2021

Hotel położony tuż przy morzu, super lokalizacja. Jedzenie smaczne, pokoje w porządku. Jedyne małe zastrzeżenie co do czystości podłóg, reszta ok.

Date of experience: 12/2021

Hotel rewelacja. Jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła. Baseny oraz kącik dla dzieci pierwsza klasa. Z czystym sumieniem polecam hotel dla wszystkich.

Date of experience: 01/2022

Hotel spełnił nasze oczekiwania. Jedynym problemem był brak EUROSPORTU czy innego kanału TV na którym był nadawany turniej Australian Open. Wcześniej nie sprawdziłam tej informacji, a więc to moja wina, ale nie przypuszczałam , że w dzisiejszych czasach jest z tym problem. Musieliśmy na własną rękę załatwić sobie oglądanie turnieju, celowo w tym czasie wybraliśmy urlop, by spokojnie śledzić mecze tenisistów, które odbywają się w nietypowych dla nas godzinach. Fajne zajęcia Pilates i Stretching, szkoda , że nie są bardziej nagłośnione, by więcej Pań mogło skorzystać z oferty.

Date of experience: 12/2021

Idealne miejsce na relaks dla rodziny. Bardzo dobre jedzenie, świetna infrastruktura (zarówno dla dorosłych jak i dzieci). Plus za animacje dla maluchów oraz bardzo dobre SPA.

Date of experience: 12/2021

Mega i jeszcze raz mega!!! A dwa mega to już GIGA!!! Wspaniały hotel, wspaniała obsługa i przecudowna ośmiornica. :)

Date of experience: 01/2022

Hotel bardzo pro rodzinny, przyjemna atmosfera, wiele atrakcji dla dzieci, smaczne jedzenie, bardzo mila obsługa.

miło, komfortowo, smacznie