Reviewed: 4 years ago (01/02/2022)
Date of experience: 12/2021

Bardzo miły pobyt w ładnej lokalizacji. Nowoczesne wnętrza.

By PK
Reviewed: 4 years ago (23/11/2021)
Date of experience: 10/2021

Zamiast cieszyć się ostatnim wieczorem nad morzem, siedzelismy w w pokoju i pisalismy do Państwa tego maila. Niestety, po kilku dniach pobytu bylo to koniecznością. I to koniecznością spowodowana nie tyle cena za pobyt (2 tys za dobę) ale głównie rozczarowaniem między oferta a rzeczywistoscia. Rezerwując pobyt byliśmy przekonani, ze spędzimy kilka dni w czterogwiazdkowym hotelu. TyMczasem okazało się, ze spędzamy czas w zwykłym mieszkaniu w bloku przyłączonym do hotelu. Za cenę czterogwiazdkowego hotelu. Mieszkanie to, nazywane przez Was apartamentem, jest zwykłym mieszkaniem (dwa pokoje i aneks) i nie ma nic ze standardu czterogwiazdkowego hotelu. Inwestycyjne mieszkanko, wykończone po taniości bo po roku użytkowania widać, ze jakość materiałów jest słaba (w załączeniu przykłady). W dniu przyjazdu, Kiedy zgłosiliśmy ten fakt na rećepcji, usłyszeliśmy ze rezerwacja była przez stronę a na stronie wszystko jest opisane, ze to apartamenty, a nie cześć hotelu. Otrzymaliśm jako rekompensatę Parking gratis .... trudno nam było dyskutować na recepcji, choćby dlatego ze mamy dwójkę małych dzieci.... jednak nie możemy się zgodzić, ze opis na Waszej stronie jest taki oczywisty. Według nas wprowadza w błąd i po jego ponownym przeczytaniu już po zameldowaniu się, potwierdza się ze ten opis i stan faktyczny to tak nie do końca jest ok ze strony konsumenta. A w szczególności oferta, jaka otrzymaliśmy
Po pierwsze, napisanie ze hotel jest 4gwiazdkowy mimo wszystko sugeruje ze wszystkie części hotelu są czterogwiazdkowe. brakuje wyraźnej informacji, ze apartamenty są w niższym standardzie. Po drugie, łączenie informacji o hotelu i mieszkaniach w ramach jednej oferty all inclusive jest mylące. Byliśmy na wielu all inclusive, ale nigdy w mieszkaniu. Po trzecie, cena za dobę w mieszkaniu i w pokoju hotelowym prawie się nie różni. A różnica w standardzie jest dla nas oczywista. Wymienimy tylko konieczność ciągłego chodzenia przez łącznik, bo standard mieszkania jest jaki jest. Po czwarte wreszcie, standard obsługi tego mieszkania tez jest daleki od standardu obsługi pokoju hotelowego, ze wymienimy tylko częstotliwość sprzątania.

Dlatego tez sugerujmey zmianę opisu na stronie i nie wprowadzanie konsumentów w błąd. W szczególności przez wyraźne zapisanie, ze mieszkania nie są częścią hotelu i nie sa w standardzie 4 gwiazdek. Tylko w standardzie mieszkań w bloku

Szanowny Panie Piotrze,

Na wstępie bardzo dziękuję za podzielenie się Pana opinią z pobytu w naszym resorcie.

Pana opinia była tematem wielu dyskusji w naszym zespole oraz przedmiotem weryfikacji wszystkich informacji na naszej stronie. Uważamy, że Pana opinia jest krzywdząca dla naszego zespołu, który dokłada należytej staranności, aby wszelkie informacje zamieszone w przekazach o naszym Resorcie były przejrzyste i aktualne.

Trudno zatem nam się zgodzić z opinią o niejasności informacji, ponieważ w zakładce pokoje i apartamenty mamy jasny opis cytuję: Dwa budynki Apartaments, oferujące komfortowe i ekonomiczne apartamenty wakacyjne: Basic (max. 2 osoby), Comfort (...). Budynki połączone są z hotelem zadaszonym przejściem, natomiast opis hotelu brzmi: 4-gwiazdkowy Hotel oferujący wypoczynek w pokojach w standardzie (...) itd. do tego w tej samej zakładce znajdują się linki do wirtualnych spacerów każdego z budynków naszego kompleksu. Nigdzie nie jest napisane, iż nasze apartamenty są w standardzie hotelu 4-gwiazdkowego.

Pozostałe Pana uwagi zostały przekazane odpowiednim osobom, ponieważ jako zespół stale dążymy do doskonałości w naszej obsłudze i serwisie i tylko dzięki uprzejmości Pańskiej opinii mamy możliwość poprawić nasze niedociągnięcia.

Raz jeszcze dziękuję za wszelkie cenne uwagi i zapraszam do bezpośredniego kontaktu pod adresem marketing@gwiazdamorza.com przed Pana kolejnym pobytem.

Pozdrawiam serdecznie,
Karolina Bąk
Marketing Manager
Reviewed: 4 years ago (22/11/2021)
Date of experience: 10/2021

Oprócz tego że bardzo ładny wystrój to uważam że ceny są nieadekwatne do jakości usług. Obsługa jakby unikała gości, można było poczuć sie jak intruz. Jedzenie z bufetu również nie było jakieś rewelacyjne, duża powtarzalność i raczej najtańsze produkty.

Reviewed: 4 years ago (22/11/2021)
Date of experience: 10/2021

Hotel bardzo zadbany, czysty . Bardzo miła i pomocna obsługa. Jedzenie ma najwyższym poziomie. Jedyny minus to to ze w hotelu są akceptowane chore , kaszlące bardzo dzieci co przeszkadza rodzinom przyjeżdżającym z dziećmi zdrowymi.

Date of experience: 10/2021

Został nam przydzielony pokój który z powodu panujących tam ciemności nawet przy zapalonym świetle, wyglądał jak ciemna nora! Nie dość,że od północnej strony to jeszcze zasłanial nam te odrobinę światła budynek, który wprost zagladal nam do pokoju. Na naszą prośbę o zmianę pokoju, recepcjonista zaproponował pokój za ponad 2 tys. Zł. Cena absolutnie niemoralna. Byliśmy tak sfrustrowani waszymi usługami,że zrezygnowaliśmy z pobytu w waszym nieprzyjaznym hotelu. Nie będziemy polecać Waszego hotelu nikomu.

Szanowna Pani,
Na wstępie bardzo dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się opinią na temat doświadczenia w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport.
Państwa opinie są dla nas ważne, dlatego wszystkie uwagi zostały omówione z zespołem. Przykro nam, że wizyta oraz kontakt z naszą obsługą nie spełnił Państwa oczekiwań.
Jest nam niezmierni przykro, że pokój 233 nie spełnił Pani oczekiwań, niestety z braku możliwości zamiany na inny w standardzie jedyne co mogliśmy zrobić to zaproponować zmianę standardu na wyższy, który wiązał się z dopłatą.

Jeżeli będziemy mieć przyjemność jeszcze raz Państwa gościć, do czego gorąco zachęcam, postaramy się sprostać Państwa oczekiwaniom.
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego tygodnia,
Karolina Bąk
Marketing Manager
By Nowak
Date of experience: 11/2021

Wspaniałe miejsce z bardzo miłą obsługą. Strefa Spa, miejsca zabaw dla dzieci, codzienne animacje, ścianka wspinaczkowa, pyszna kuchnia. Nieczęsto zdarza się być w tak idealnie zorganizowanym miejscu :)

By Bukowski

Bardzo milo spędziłem czas.Napewno polecę znajomym.Pozdrawiam Mariusz Bukowski

Reviewed: 4 years ago (18/11/2021)

Wszystko bez zastrzeżeń. Polecam serdecznie

Reviewed: 4 years ago (01/10/2021)
Date of experience: 08/2021

Bardzo fajny, nowy i czysty hotel. Idealne miejsce na wypoczynek. Polecam skorzystać z basenu na dachu oraz z drinków w restauracji Sky Bar. Na osobną uwagę zasługuje też restauracja H12 gdzie serwują przepyszne jedzenie ze słusznymi porcjami. Nawet mimo słabej pogody można miło tutaj spędzić czas. Ogólnie polecam, na pewno tutaj wrócę. :)

Reviewed: 4 years ago (27/09/2021)
Date of experience: 08/2021

Piękny hotel,dobre jedzenie,szeroka oferta urozmaiconych usług.