Date of experience: 09/2021

Wrażenia bardzo dobre, obsługa miła, stara się spełnić prośby, fajne zajęcia sportowe, strefa saun rowniez na plus. Otoczenie rewelacyjne. Bardzo wygodne łóżko i poduszki, pozytywna ocena personelu sprzątającego. Doceniamy możliwość pobytu z psem. Na lekki minus cena za parking naziemny i wielkość łazienki oraz ilość miejsca na ubrania, ale to oczywiście zależy także od typu pokoju czy standardu. Smaczne posiłki. Z pewnością wrócimy.

Date of experience: 08/2021

Bardzo dobre warunki hotelowe z jeszcze lepsza gastronomia onile nie jedyna we Wladyslawowie.
Jedyne zastrzezenienjaki mam to zewnetrzne jacuzzi.Wydaje mi sie ze zamontowanie stopnoa umozliwiloby bezpieczne i latwe wejscie do jacuzzi wlasnie. Wiedzialam kilka osob w tym osoby starsze ktore mialy utrudnienie co do wejscia i wyjscia

Ogolnie rzecz biorac polecam miesjce i byc moze nwet tam jeszcze wrocimy,

Dziekuje !

Date of experience: 09/2021

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, nawet przy deszczowej pogodzie jest co robić.

Date of experience: 08/2021

Polecam pobyt miła obsługa świetne warunki pobytu

By Tomasz Banach
Reviewed: 4 years ago (01/09/2021)
Date of experience: 07/2021

Hotel bardzo przyjazny gościom. Miła, uczynna obsługa. Każda prośba o pomoc spotyka się z życzliwością i zrozumieniem. Pokoje jasne, czyste. Bardzo smaczna kuchnia. Przyjemna strefa SPA i basen. Codziennie budzi i usypia szum morza. Miło jest zwiedzać świat i poznawać nowe miejsca, ale też warto mieć takie miejsce, gdzie można przyjechać chociaż raz w roku, przynajmniej na tydzień, żeby odpocząć i nabrać energii. To jest takie miejsce. Gorąco polecam wszystkim, ja na pewno przyjadę znowu.

Serdecznie dziękujemy za odwiedziny w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Jesteśmy wdzięczni za tak miłą rekomendację i docenienie naszej pracy oraz całego hotelu. Zapraszamy z całego serca do kolejnej wizyty w naszym hotelu. Przyjemnością będzie móc gościć Państwa ponownie.

Marketing Manager
Reviewed: 4 years ago (27/08/2021)

Jesteśmy mega zadowoleni.

Pragniemy podziękować, że zdecydowali się Państwo zatrzymać w Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie. Pozytywna ocena jest potwierdzeniem zadowolenia, co sprawia nam jeszcze większą satysfakcję. Nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte i będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie w naszych progach, zapraszamy!

Serdecznie pozdrawiam,
By Kazimierz
Reviewed: 4 years ago (24/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Jakość obsługi i pokoi oraz podejście do klienta nieadekwatne do ceny najdroższych apartamentów.

Serdecznie dziękujemy za wybór Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT jako miejsca swojego wypoczynku. Bardzo nam przykro, że nie udało się nam spełnić do końca Państwa oczekiwań. Doceniamy przekazane nam uwagi.

Z poważaniem,
Marketing Manager
Reviewed: 4 years ago (20/08/2021)
Date of experience: 06/2021

Fantastycznie spędzony czas, hotel dostosowany dla osoby niepełnosprawnej jeżdżącej wózkiem elektrycznym, dzieci zachwycone z pobytu - widzimy się za rok.

Serdecznie dziękujemy za opinię na temat pobytu w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Każdy Gość jest dla nas ważny, dlatego tym bardziej cieszy nas docenienie rozwiązań, jakie wdrożyliśmy dla osób niepełnosprawnych oraz naszych najmniejszych Gości - dzieci. Wszystko robimy z myślą o klientach. Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania, do zobaczenia!

Marketing Manager
Reviewed: 4 years ago (20/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Hotel na wysokim poziomie.
Bardzo polecam,jedzenie wybitne.

<20 years
Reviewed: 4 years ago (19/08/2021)
Date of experience: 07/2021

Piękny hotel blisko do morza wspaniałe wnętrza świetnie miejsce dla rodzin z dziećmi ze względu na animacje basen i płac zabaw.

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielnie się opinią oraz pozytywną rekomendację. Jesteśmy wdzięczni za docenienie naszej lokalizacji oraz rozwiązań, które wdrożyliśmy z myślą o dzieciach. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo w przyszłości, zapraszamy serdecznie.