By Żerkowski
Reviewed: 4 years ago (18/08/2021)
Date of experience: 06/2021

Wspaniałe położenie. Jak na taki wspaniały obiekt brak wydzielonej plaży z prywatnymi leżakami

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz pozytywną rekomendację. Jesteśmy wdzięczni za uwagi, które omówimy z zespołem. Mamy nadzieję, że to nie pierwsza i nie ostatnia wizyta w naszym hotelu. Byłoby nam bardzo miło móc gościć Państwa jeszcze raz., do czego zachęcamy.

Marketing Manager
Reviewed: 4 years ago (18/08/2021)
Date of experience: 07/2021

bardzo dobrze świetna kuchnia

Serdecznie dziękujemy za opinię na temat Gwiazda Morza Resort Spa & Sport i zapraszamy ponownie.

By Cyrkler
Date of experience: 08/2021

Bardzo mile spędzony czas ,hotel bardzo ładny położony w atrakcyjnym miejscu. Polecamy :-)

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się opinią, a także za mile odwiedziny w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Zapraszamy ponownie!

Pozdrawiam,
Date of experience: 03/2021

Cena proporcjonalna do jakosci. Mily personal sluzacy wszelaka pomoca. Swietna lokalizacja, niesamowite widoki z basenu infinity. Swietny kacik dla dzieci. Strefa wellnes ,która posiada w ofercie wysokiej jakości kosmetyki, świetny zespół służący konsultacja w doborze odpowiedniej pielęgnacji. Hotel przestronny, urządzony gustownie. Polecam na romantyczny wyjazd jak i rodzinne wakacje.

Dziękujemy za wizytę w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz podzielenie się szczegółową rekomendacją. jesteśmy wdzięczni za docenienie naszego zespołu, lokalizacji i infrastruktury. Cieszymy się, że nasz Instytut Spa spełnił Państwa oczekiwania zarówno co do usług jak i produktów. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie. Z naszej strony to będzie czysta przyjemność, zapraszamy.

super polecam jest pięknie

Dziękujemy za wybór Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz podzielenie się opinią. Zapraszamy ponownie, będzie nam bardzo miło!

Pozdrawiam serdecznie,
Date of experience: 08/2021

Ogólne wrażenie hotelu,otoczenia i atrakcji (basen,taras,bar itp) super. Natomiast sam apartament nie wart swojej ceny. Za dobe prawie 1100 zl a pokoj bez balkonu ani tarasu. Widok na krzaki. Natomiast obsuga i cala otoczka super!!!

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Jesteśmy wdzięczni za docenienie infrastruktury hotelu. Zachęcamy do kolejnej wizyty oraz rezerwacji tym razem innego rodzaju pokoju, który pozytywnie zaskoczy. Byłoby bardzo miło gościć Państwa raz jeszcze.

Date of experience: 06/2021

Hotel na najwyższym poziomie. Trzecia raz korzystam z tego hotelu i mogę wyrażać sie w samych superlatywach.

Dziękujemy za tak cenny komentarz, a jeszcze bardziej za tak wiernych Gości. Dla nas wracający Klient to najwyższy dowód uznania, jesteśmy ogromnie wdzięczni, że możemy mieć takich gości jak Państwo. Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania. Wszystkiego dobrego!

Pozdrawiam serdecznie,
By Wachowska
Date of experience: 08/2021

Trzy razy byliśmy gośćmi Gwiazdy Morza i nie wyobrażamy sobie w innym miejscu spędzać wczasów nad morzem

Serdecznie dziękujemy za kolejną wizytę w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz tę opinię. Goście, którzy chcą do nas wracać, to skarb, a trzykrotna wizyta u nas jest dla nas bezcenna i stanowi ogromną motywację. Cieszymy się, że chcą Państwo do nas wracać i jesteśmy za to wdzięczni. Widzimy się w takim razie już niedługo.

Date of experience: 08/2021

Jesteśmy cała rodzina bardzo zadowoleni. Mila obsługa, blisko do morza i pieskowi też się podobało

Dziękujemy za pozytywną rekomendację oraz to, że mogliśmy Państwa gościć w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Ogromnie cieszymy się, że pobyt należał do udanych, również dla pupila. Nie pozostaje mi nic innego, jak zachęcić do kolejnej wizyty. Z naszej strony to będzie sama przyjemność, zapraszamy serdecznie!

Pozdrawiam,
By Sienkiewicz
Date of experience: 06/2021

Bsrdzo piękny hotel, cudowne aranżacje, super jedzenie,

Dziękujemy za wybór Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz docenienie naszego designu i kuchni. Mamy nadzieję, że jeszcze Państwo do nas wrócą, zapraszamy serdecznie.