Reviewed: 2 months ago (14/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Byłam bardzo mile zaskoczona. Obsługa sympatyczna, bardo pomocna. Śniadania urozmaicone i bardzo smaczne. Pokoje czyściutkie i pięknie zaaranżowane. Jedyny minus do siłownia dostępna powyżej 16 lat. Syn trenuje i bardzo ubolewał że nawet w mojej obecności nie mógł skorzystać z odpowiednich urządzeń.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie. Cieszymy się, że nasza obsługa oraz śniadania spełniły Państwa oczekiwania, a pokoje przypadły do gustu swoim aranżacyjnym pięknem i czystością.

Z przykrością przyjmujemy Państwa uwagi dotyczące ograniczeń wiekowych w siłowni, które wpłynęły na komfort Państwa syna. Natomiast limit wiekowy jest podyktowany bezpieczeństwem dzieci.

Państwa wysoka ocena to dla nas ogromna motywacja do dalszego świadczenia usług na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa w przyszłości.
By Szpaków
Reviewed: 2 months ago (14/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Obsługa, obiekt, posiłki na najwyższym poziomie. Obsługa bez problemu pomogła w wydrukowaniu dodatkowych dokumentów, pokój zawsze był czysty, strefa basenów, saun i sala zabaw bardzo przyjemna. Jedzenie - przepyszne. Jeśli będzie taka możliwość z całą pewnością wrócimy tam z rodziną ❤️

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że obsługa, nasze obiekty oraz kulinaria spełniły Państwa oczekiwania i zostały wysoko ocenione.

Miło nam słyszeć, że mogliśmy pomóc w wydrukowaniu dokumentów i że czystość pokoju, a także strefa basenów, saun i sala zabaw dostarczyły Państwu satysfakcji podczas pobytu.

Państwa chęć powrotu z rodziną jest dla nas ogromnym komplementem i liczymy, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność ponownie Państwa gościć.
Date of experience: 02/2025

Generalnie jest ok, ale hotel aktualnie wygrywa lokalizacją. Brak zniżek dla stałych klientów to zdecydowany minus, który wpływa na to, że w przyszłym roku będę szukała innego obiektu. Biedna oferta dla dzieci - właściwie nie korzystaliśmy. W ferie można organizować popołudniami pokazy magika, zwierząt egzotycznych, itp. - jak jeździmy w inne miejsca to standard. Brak tłumaczenia oferty dla dzieci na język angielski - osoby z Niemiec miały problem. Plus za basen i bardzo dobre śniadanie.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasza lokalizacja oraz jakość śniadania pozostawiły u Państwa pozytywne wrażenie. Ocena czystości i obsługi również jest dla nas niezwykle ważna.

Doceniamy także sugestie dotyczące organizacji wieczornych pokazów i tłumaczenia oferty dla dzieci na język angielski. Państwa uwagi są dla nas cennymi wskazówkami w dalszym doskonaleniu naszych usług, które zostaną przekazane odpowiedniemu zespołowi.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli ugościć Państwa ponownie, zapewniając jeszcze lepsze doświadczenia.
By -
Date of experience: 02/2025

Hotel byl czysty, ilość udogodnień była wystarczająca. Jedzenie smaczne.
Niesmak pozostawiły nieszczelne okna, przy podłodze bardzo wiało i dziecku w łóżeczku turystycznym było zimno.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że czystość oraz udogodnienia i jedzenie spełniły Państwa oczekiwania.

Jednocześnie przykro nam z powodu niedogodności związanych z nieszczelnymi oknami, które wpłynęły na komfort Państwa dziecka. Państwa uwagi są dla nas niezwykle ważne i pozwalają nam udoskonalać nasze usługi, by przyszłe wizyty były w pełni satysfakcjonujące.

Liczymy na to, że mimo tych trudności zdecydują się Państwo odwiedzić nas ponownie.
Date of experience: 02/2025

Bardzo przyjemny hotel. Brakuje przekąsek w lobby barze, wiecej koktajli dla dzieci/mlodziezy szczegolnie w okresie zimowym. Przydaloby sie rowniez zeby lobby bar funkcjonowal np.od 12-14 a nie od 17. Duzy plus za psiolubnosc. Pokoje na duzy plus. Przy duzym oblozeniu fajnie by bylo wprowadzic godziny na plywalni tylko do uzytku doroslych (aby nie korzystaly z basenu plywackiego). Ogolnie pobyt bardzo udany a gotel godny polecenia

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że Państwa pobyt był udany i docenili Państwo naszą przyjazność dla zwierząt oraz standardy pokoi.

Zauważamy również Państwa sugestie dotyczące oferty lobby baru i godzin jego funkcjonowania, a także propozycję wprowadzenia wyznaczonych godzin na basenie dla dorosłych. Państwa wskazówki są dla nas cenne i będą rozważane w dalszym doskonaleniu naszych usług.

Państwa komplementy są dla nas prawdziwą motywacją i zachętą do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie i zapewnić jeszcze lepsze doświadczenia.
Reviewed: 3 months ago (11/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Bardzo blisko plaży, smaczne jedzenie, mili i pomocni pracownicy

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu. Cieszymy się, że lokalizacja blisko plaży oraz smaczna oferta kulinarna spełniły Państwa oczekiwania.

Doceniamy również miłe słowa dotyczące naszych pracowników, których staramy się inspirować do zapewnienia najlepszej obsługi.

Państwa opinia jest dla nas niezwykle ważna, a wystawione oceny pomagają nam w dalszym doskonaleniu naszych usług. Liczymy na to, że przy kolejnej wizycie również będziemy mogli Państwa pozytywnie zaskoczyć.
Date of experience: 02/2025

Super miejsce na relaks i odpoczynek

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że uznali Państwo nasz obiekt za wspaniałe miejsce na relaks i odpoczynek. Państwa zadowolenie z pokoju, czystości oraz obsługi jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do dalszego działania na najwyższym poziomie.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli Państwa ugościć i zaoferować równie udany pobyt.
By Gliński Rafał
Date of experience: 02/2025

Hotel, do którego wracamy z przyjemności (to już był pity raz).
Wspaniały klimat, świetna obsługa, pyszne jedzenie.
Jedyna uwaga - przeszklone łazienki w pokojach to nieporozumienie.
Podczas poprzedniego wyjazdu spaliśmy w pokoju, gdzie przeszklenia były nieprzeźroczyste - zdecydowanie większy komfort.

Szanowny Panie Rafale,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się z nami swoją opinią i za Państwa stałe zaufanie oraz częste powroty do naszego hotelu. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że docenił Pan klimat, obsługę oraz jakość jedzenia, które staramy się nieustannie utrzymywać na najwyższym poziomie.

Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z przeszklonymi łazienkami. Zależy nam na zapewnieniu komfortu naszym gościom, dlatego też doceniamy wskazówki dotyczące naszych udogodnień. Państwa uwagi zostaną przekazane naszemu zespołowi, abyśmy mogli pracować nad udoskonaleniem naszych ofert.

Cieszymy się na kolejne spotkanie i możliwość zapewnienia Panu jeszcze lepszego pobytu w przyszłości.
Date of experience: 02/2025

Druga wizyta i drugi wielki plus - za lokalizację, za obsługę, za posiłki. Śmiało mogę polecić Wasz hotel.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za Państwa ponowną wizytę oraz za przekazanie tak pozytywnej opinii. Cieszymy się, że nasze położenie, obsługa oraz oferowane posiłki po raz kolejny spełniły Państwa oczekiwania, co daje nam wiele satysfakcji.

Państwa rekomendacja to dla nas ogromny komplement i motywacja do dalszego oferowania usług na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie i że każda kolejna wizyta będzie równie udana.
Date of experience: 02/2025

Wspaniałe miejsce, byliśmy z córką pierwszy raz i było super. Pyszne jedzenie, młoda zachwycona animacjami:) za rok na ferie wracamy:)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że mogliśmy Państwa przyjąć z córką i słyszeć, że spędzili Państwo wspaniały czas.

Miło nam, że nasze kulinaria i animacje dla najmłodszych spełniły Państwa oczekiwania, i że córka była zachwycona. Państwa chęć powrotu na kolejny urlop w naszym obiekcie to dla nas wielki komplement. Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się na nadchodzące spotkanie w przyszłym roku.