By KONKEL
Date of experience: 03/2023

super polecam

Szanowny Panie Zbigniewie,

Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania i że zdecydowanie poleca Pan nasz hotel.
Dla nas najważniejsze jest zadowolenie i satysfakcja naszych Gości, dlatego zawsze staramy się zapewnić najwyższy standard obsługi oraz komfort pobytu. Jesteśmy zadowoleni, że nasze starania przyczyniły się do udanego pobytu Pana w naszym hotelu.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości znowu będziemy mieli okazję Gościć Pana w naszym hotelu.

Ekstra spędzonych czas

Date of experience: 03/2023

Pobyt udany, zdecydowanie polecam.

Szanowna Pani Karolino,
Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania i że pobyt w naszym hotelu był udany.
Dziękujemy również za rekomendację naszego hotelu. Dla nas najważniejsze jest zadowolenie i satysfakcja naszych Gości, dlatego zawsze staramy się zapewnić najwyższy standard obsługi oraz komfort pobytu.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości znowu będziemy mieli okazję gościć Pana/Panią w naszym hotelu.
Date of experience: 02/2023

Smaczne i urozmaicone posiłki. Apartament, w którym byliśmy, świetnie zaopatrzony. Obsługa na 10+, o co poprosiliśmy "extra" to dostaliśmy . Naprawdę bardzo czyste sanitariaty i ogólnie cała łazienka co jest dla mnie bardzo ważne. Świetny, zadaszony i osłonięty z boku taras/balkon.

Szanowna Pani
Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że Państwa doświadczenie w naszym hotelu było pozytywne.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że smaczne i urozmaicone posiłki przypadły Państwu do gustu oraz że apartament, w którym przebywaliście, był świetnie wyposażony i przygotowany do Państwa przyjazdu. Nasza załoga stara się zawsze zapewnić jak najwyższy standard obsługi oraz komfortu pobytu dla naszych Gości, a Państwa pozytywne doświadczenie jest dla nas potwierdzeniem, że jesteśmy na dobrej drodze.

Cieszymy się również, że czystość w naszych sanitariatach spełniła Państwa oczekiwania oraz że taras był dla Państwa idealnym miejscem do odpoczynku i relaksu.
Jeszcze raz dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości znów odwiedzi nas Pani.

By Mróz
Date of experience: 02/2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie pyszne, obsługa naprawdę miła, woda w basenie ciepła 😍 pokój czyściutki 🤩

Szanowna Pani
Dziękujemy za wybór naszego hotelu podczas Państwa pobytu i za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się bardzo, że byli Państwo zadowoleni z jakości jedzenia, miłej obsługi, ciepłej wody w basenie oraz czystości w naszych pokojach.
Nasza załoga stara się zawsze zapewnić jak najwyższy standard obsługi oraz komfortu pobytu dla naszych Gości. Wszyscy pracownicy są wysoko wykwalifikowani i zawsze gotowi, by Państwa pobyt był jak najlepszy.
Jeszcze raz dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i mamy nadzieję, że wkrótce znowu odwiedzą Państwo nasz hotel.
Date of experience: 02/2023

Hotel czysty, jedzenie bardzo dobrej jakości, strefa basenowa i saun również super. Wyciszone/wygłuszone pokoje.
Zabrakło części 'klubowej', jak np. Bilard, kręgle, planszowki, itp. Także wieczorem poza sezonem nudnawo.
Ale wiedziałem co bukuje, dlatego 10/10. To co było to naprawdę dobra jakość.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania i że pobyt u nas był dla Pana przyjemnym doświadczeniem.
Jesteśmy szczególnie zadowoleni, że docenił Pan nasze starania w zakresie utrzymania czystości w hotelu, jakości jedzenia i strefy basenowej i sauny. Również cieszymy się, że nasze pokoje są dobrze wyciszone i umożliwiają spokojny odpoczynek.
Jednocześnie, zauważyliśmy, że brakowało niektórych rozrywek, takich jak bilard, kręgle czy planszówki. Staramy się jednak, aby pobyt u nas był jak najbardziej komfortowy i zawsze dążymy do ulepszania naszej oferty, dlatego na pewno przekażemy Pana sugestię naszemu zespołowi.
Cieszymy się, że mimo braku niektórych rozrywek, udało się Panu cieszyć pobytu w naszym hotelu. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa i za przyznanie nam oceny 10/10. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie w przyszłości.
By A.M.

ok

Szanowny Panie
Dziękujemy za opinię na temat naszego hotelu. Niestety, zauważyliśmy, że ocena jaką otrzymaliśmy wyniosła 73%. Chociaż jest to dla nas informacja smutna, to jednak bardzo ważna. Jesteśmy zawsze dumni z tego, że możemy obsługiwać naszych gości i staramy się zapewnić najlepsze warunki pobytu, ale wygląda na to, że w Pana przypadku nie spełniliśmy wszystkich oczekiwań.
Chcielibyśmy bardzo prosić o więcej szczegółów dotyczących tego, co było nie tak podczas Pana pobytu. Szczegółowe informacje pozwolą nam na identyfikację obszarów, które wymagają naszej uwagi i udoskonalenia. Nasz zespół zawsze dąży do poprawy jakości naszych usług i nieustannie pracujemy nad ulepszaniem naszych procesów, aby zapewnić jak najlepsze doświadczenia naszym gościom.
Jeszcze raz dziękujemy za przesłaną opinię i czekamy na więcej informacji, które pomogą nam zrozumieć Pana potrzeby i zapewnić jeszcze lepsze doświadczenie podczas kolejnego pobytu u nas.