Date of experience: 02/2023

Z małym dzieckiem średnio, podobno często nie działa winda zjeżdżająca do zejścia na plażę, więc z wózkiem po schodach, inna droga nie została nam wskazana.

Szanowny Panie
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszego hotelu. Przykro nam, że pobyt w naszym hotelu z małym dzieckiem okazał się dla Państwa mało komfortowy.
Jeśli chodzi o windę zjeżdżającą na plażę, chcielibyśmy przeprosić za ewentualne niedogodności. Zdarza się, że z różnych przyczyn ta winda może czasami nie działać. Jednocześnie chcemy jednak zaznaczyć, że dojście na plażę jest możliwe również również deptakiem obok hotelu. Przepraszamy za nieporozumienie w tym zakresie.
Jeszcze raz dziękujemy za pobyt w naszym hotelu i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję udoskonalić nasze usługi i spełnić Państwa oczekiwania.

Date of experience: 02/2023

Jedzenie Pyszotka. Ale plusem jest to,że można spalić podczas spacerów i na basenie :) Super klimat i obsługa bardzo miła. Mała uwaga,aby do tego,że mało zajęć grupowych dla 10 -11 latków . Ale miejsce jest super. Obsługa również. No jesteście the best

Szanowna Pani

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania podczas pobytu u nas. Nasza kuchnia zawsze stara się serwować pyszne i różnorodne dania, które zaspokoją gusta naszych Gości. Jesteśmy również zadowoleni, że mieli Państwo okazję skorzystać z naszych udogodnień, takich jak basen oraz spacery po okolicy.
Doceniamy również pozytywne opinie na temat naszej obsługi. Nasi pracownicy zawsze stają na wysokości zadania, aby zapewnić naszym Gościom przyjemny i komfortowy pobyt.
Wartościowe uwagi na temat braku zajęć grupowych dla 10-11 latków zostaną przekazane do odpowiedniego działu, abyśmy mogli zaoferować bardziej zróżnicowaną ofertę dla dzieci w tym wieku.

Jeszcze raz dziękujemy za wybór naszego hotelu i serdecznie zapraszamy ponownie.

Date of experience: 02/2023

Guest has not commented on review

bardzo mi się podobało

Date of experience: 02/2023

Guest has not commented on review

Date of experience: 03/2023

Sprawność organizacyjna na wysokim poziomie. Jedynym mankamentem były problemy z podłączaniem rzutnika (kabel do wymiany, kompatybilność z laptopami).

Szanowny Panie Sławku,
Dziękujemy za przekazanie cennej opinii na temat pobytu. Jest nam niezmiernie miło usłyszeć, że był Pan pod wrażeniem sprawności organizacyjnej naszego hotelu. Rozumiemy, że były problemy z podłączeniem projektora i kompatybilnością z laptopami. Naszym celem jest zapewnienie naszym Gościom komfortowego i bezproblemowego doświadczenia i żałujemy, że przy tej okazji nie spełniliśmy Pana oczekiwań. Mocno wierzymy w zapewnienie jak najlepszej obsługi i będziemy nadal dążyć do zapewnienia bezproblemowego pobytu w naszym hotelu. Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji.
By Agnieszka Szymaniak
Date of experience: 02/2023

Wspaniały pobyt, jedzenie wyśmienite, czysto, pachnąco. Napewno jeszcze wrócimy.

Szanowna Agnieszko,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się pozytywną recenzją z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobały się Pani czyste i pachnące pokoje, a także nasze pyszne jedzenie. Twoje zadowolenie jest dla nas ważne i cieszymy się, że rozważasz powrót! W naszym hotelu staramy się zapewnić każdemu Gościowi komfort i niezapomniane wrażenia. Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa! Do zobaczenia!
Date of experience: 12/2022

Świetny relaks spokój rewelacyjny wybór potraw - mam nadzieję że jeszcze WAS odwiedzę.

By Stanisławska-Rybicka
Date of experience: 01/2023

świetna lokalizacja, przestronny Apartament w ApartHotelu dający komfort wypoczynku, posiłki smaczne choć poziom niewyrównany- dało się odczuć różnicę w zależności od szefa kuchni, strefa saun bardzo przyjemna, baseny: dzieciecy - niestesty ale zapach wody pozostawai wiele do życzenia, basen z torami- ok choć woda mogłaby byc troszkę cieplajsza, trzeci basen ok.

Group
Date of experience: 01/2023

Fajnie oprócz szklanej łazienki.