Date of experience: 12/2019

przebywałem w okresie świątecznym, bardzo dobrze zorganizowane święta, miła atmosfera, położenie hotelu super. Piekne otoczenie

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszego Resortu. Każda z nich jest dla nas ważna i bardzo istotna dla całego zespołu Gwiazdy Morza. Bardzo cieszy fakt, iż docenili Państwo nasz obiekt aż w tylu aspektach. Daje nam to wiele radości. Mamy nadzieję, iż będziemy mieli okazję gościć Państwa ponownie. Zapraszamy serdecznie!

Z poważaniem,

było super, DOBRE JEDZENIE ,FAJNY BASEN,

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami opinią oraz wrażeniami z pobytu w naszym Resorcie. Państwa komentarz jest dla nas bardzo cenny i daje wiele radości. Nasz dział gastronomii i wellness jest ogromnie wdzięczny za docenienie pracy, z pewnością przy kolejnej wizycie będziemy starać się jeszcze mocniej, by pobyt był udany.

Pozdrawiam,
Date of experience: 01/2020

Niestety ale barman bardzo nie miły był dla mnie kiedy prosiłam o herbatę stwierdził, ze robi teraz drinka i nie ma czasu aby mnie obsłużyć - mógł tylko pobrać ode mnie zapłatę a ja bym poczekała przy stoliku. Dodatkową sprawą było to ze trzeba było prosić o servis room bo nikt nie raczył posprzątać pokoju. Brak informacji na recepcji o płatnym parkingu na zewnątrz podczas meldunku. A przy wymeldowaniu nagle została naliczona opłata - brak tez informacji w rezerwacji ze parking jest płatny. Za dużo dzieci - nie da się wypocząć w waszym obiekcie także napewno do was nie wrócę. Śniadania bardzo przeciętne - brak świeżych pokrojonych owoców na półmiskach.

Dzień dobry,

dziękujemy za poświęcony czas i opinię. Przykro nam z powodu pewnych niedogodności, które wystąpiły podczas pobytu. Państwa uwagi są dla nas bardzo ważne. Zostały one przekazane całemu zespołowi.

By Bona

Hotel godny polecenia.

Dzień dobry,

ogromną satysfakcję sprawia fakt, iż wszystko się Państwu podobało. Nie pozostaje nam nic innego tylko zaprosić ponownie do Gwiazdy Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie.

Super miejsce, Godne polecenia

Dzień dobry,

to wspaniale kiedy czytamy tak życzliwe opinie o naszym Resorcie, bardzo dziękujemy.
Z wielką przyjemnością zapraszamy Państwa ponownie do Gwiazdy Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie.

Serdecznie pozdrawiam,
Marketing Manager
Reviewed: 6 years ago (03/02/2020)
Date of experience: 02/2019

Bardzo polecamy!!! Pobyt w hotelu to wspaniale spędzony czas :)

Dzień dobry,

bardzo dziękuję za udzielenie tak przychylnej opinii dla Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie. Bardzo nam miło czytać pozytywne komentarze na temat naszego Resortu. Nie pozostaje nam nic innego jak tylko zaprosić Państwa do kolejnych odwiedzin naszego hotelu. Do zobaczenia!

Pozdrawiam serdecznie,
By Wojtek Sieradz
Alone
Reviewed: 6 years ago (01/02/2020)
Date of experience: 12/2019

Super odpoczynek w fajnym miejscu!

Dzień dobry,

dziękujemy za super opinię! Cieszymy się, że pobyt był udany i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się ponownie!

Pozdrawiam serdecznie,
By Bajer Ewa
Reviewed: 6 years ago (01/02/2020)
Date of experience: 01/2020

Bardzo fajne miejsce dla rodzin z dziecmi ,nie polecam w weekendy gdyz jest tłoczno. Nie do końca rozumiem polityki cenowej czemu przy 3 dobach jest drozej niz na 1 dobe .Opłaca zrobic sie 3 rezerwacje pod rzad niz 1 dluzsza poprzez strone hotelowa

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za opinię na temat naszego Resortu. Każda z nich jest dla nas ważna i bardzo istotna dla całego zespołu Gwiazdy Morza. Dzięki nim nieustannie możemy poprawiać jakość naszych usług. Bardzo cieszy fakt, iż docenili Państwo nasz obiekt jako miejsce dla rodzin z dziećmi. Mamy nadzieję, iż będziemy mieli okazję gościć Państwa ponownie.

Z poważaniem,
By Katarzyna
Reviewed: 6 years ago (31/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Dzien dobry Państwu ( to treść maila jakiego wysłałam do GM na adres gastronomi i marketingu po pobycie w 4-6 stycznia)
Miałam przyjemność pobyć w GM ostatni weekend.
Nie wiem czy są Państwo zainteresowani opiniami klientów, mimo tego pozwole sobie takową przesłać.
Drobne "potknęcia" i "wpadki" np brak reczników na basenie nie mają dla mnie znaczenia, bo są chwilowe i zadarzają sie wszedzie. Hotel spełnił moje oczekiwania poza jednym.
Ważną rolę odgrywa dla mnie dieta. GM, jako propagator sportu i aktywności fizycznej nie zadbała moim zdaniem o zdrowe jedzenie i ofertę dla wegetarian. Menu nie odbiega niczym od ogólnego standardu hotelowego i niczym się nie wyróżnia. Jestem wegetarianką i żeby nie zjeść śniadania na słodko miałam do wyboru jedynie jajka i sery (które nie należą do zdrowej częsci diety) warzywa często były zwiędłe i większości pasteryzowane, zdarzyło się tofu ale w najgorszej odsłonie czyli wyjęte z worka foliowego i "rzucone" na talerz. Mleko tylko krowie a do słodzenia tylko cukier. Żadnych zdrowych słodyczy.
Na obiady zostały mi dodatki typu ziemniaki, surówki i czasem makaron (niestety pszenny) Żadnej zupy wege, żadnego roslinnego kotleta. Nie była to dla mnie komfortowa sytuacja. Ta strona oferty nie zachęciła mnie do kolejnego pobytu.
Będę śledzić rozwój GM, może kiedyś oferta będzie przyjazna wegetarianom a ja z niej korzystam w całości.

Jestem też propagatorką szacunku do środowiska i pracy ludzkiej.
Będąc na krótkim pobycie hotelowym rezygnuję z usługi sprzątania pokoju.
W moim przekonaniu sprzątanie powinno być na życzenie klienta, za dodatkową opłatą a nie obligatoryjne.
Mam nadzieję że zmieni się to kiedyś w polskich hotelach.

Dziękuję za pobyt, Życzę nowych inspiracji do dalszego rozwoju ::))

Szanowna Pani Katarzyno,

bardzo dziękuję za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w Hotelu Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Bardzo cenimy wszystkie spostrzeżenia i uwagi dotyczące pobytów naszych Gości. To właśnie dzięki opiniom mamy możliwość podnosić jakość naszych usług.
Cieszę się, że w ogólnej ocenie Pani pobyt był udany. Nasze menu staramy się dostosowywać do preferencji naszych Gości, dlatego Pani uwagi zostały przekazane Szefowi Kuchni, by mógł je dokładnie przeanalizować. Pragnę nadmienić, że na życzenie serwujemy produkty i dania, które nie zmieściły się na bufecie. Ponadto, zapraszam na naszą stronę internetową, gdzie można znaleźć pakiety z menu dedykowanym specjalnie dla aktywnych i prowadzących zdrowy tryb życia.

Byłoby mi niezmiernie miło gościć Panią ponownie, by móc w pełni zaprezentować naszą "sportową duszę" :).

Z pozdrowieniami,

Kamil Szabłowski
Operations Manager
Reviewed: 6 years ago (31/01/2020)

nowoczesny przyjażnie zaprojektowany hotel

Dzień dobry,

dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą naszego Resortu. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt był udany. Serdecznie zapraszamy do kolejnych odwiedzin.