nowoczesny przyjażnie zaprojektowany hotel

Dzień dobry,

dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą naszego Resortu. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt był udany. Serdecznie zapraszamy do kolejnych odwiedzin.

Date of experience: 12/2019

Byliśmy rodzinnie na okres świat. Wcześniej bywaliśmy w apartamentach, teraz pokój hotelowy. Całość jak to w Gwiezdzie Morza na bardzo dobrym wysokim poziomie, w dni świąteczne korzystaliśmy z usług spa, można polecać z czystym sumieniem. Wszystko zorganizowane razem z Mikołajem, wręczaniem prezentów dzieciom, jedzenie wyborne, obsługa miła. Napewno wrócimy.

Dzień dobry,

dziękujemy za ponowną wizytę i słowa uznania na temat pobytu w naszym Resorcie, w szczególności za docenienie strefy Wellness oraz atrakcji świątecznych. Jesteśmy dumni, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania. Cieszymy się, że pobyt był udany i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Państwem ponownie!

By Ziembiński
Date of experience: 01/2020

Było super czysto co dla mnie jest ogromnie ważne. Atrakcji dla dzieci tyle, że nie sposób zw.wszystkiego skorzystać. Ogólnie rewelacja na pewno wrócimy!!!

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną ocenę naszego obiektu. Jest nam niezmiernie miło, że nasz Resort przypadł Państwu do gustu. Szczególnie jesteśmy wdzięczni za docenienie rozwiązań, które przygotowaliśmy dla dzieci oraz czystości hotelu. To dla nas bardzo ważne. Nie pozostaje nam nic innego, jak zaprosić Państwa ponownie do Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie. Już nie możemy się doczekać!

Group

Będziemy wracać z przyjemnością

Dzień dobry,

a my z przyjemnością będziemy gościć Państwa w Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie! Bardzo dziękujemy za wspaniałą rekomendację.

By Czajkowska-Żurawik

Bardzo pozytywnie, polecam!

Dzień dobry,

bardzo dziękuję za udzielenie tak przychylnej opinii dla Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie. Bardzo nam miło czytać pozytywne komentarze na temat naszego Resortu. Nie możemy się doczekać Państwa kolejnej wizyty!

By Garboś
Date of experience: 01/2020

Fantatyscznie! Na pewno wrócimy!

Dzień dobry,

ogromną satysfakcję sprawia fakt, iż wszystko się Państwu podobało. Nie pozostaje nam nic innego tylko zaprosić ponownie do Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie.

By Sztabiński
Date of experience: 12/2019

Bardzo miła obsługa. Wrażenia bardzo pozytywne. Serdecznie polecam. Miejsce fenomenalne blisko morza.

Dzień dobry,

dziękujemy za takie piękne słowa uznania. Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie w Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT. Dołożymy wszelkich starań, aby pobyt był równie satysfakcjonujący.

Z poważaniem,
Date of experience: 12/2019

Cudowne miejsce do wyciszenia i relaksu.

Dzień dobry,

dziękujemy za cudowny komentarz! Nie pozostaje nam nic innego tylko zaprosić ponownie do Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie.

Date of experience: 11/2019

Pobyt bardzo udany .Przyjemne miejsce na spędzenie wolnych dni.

Dzień dobry,

jest nam niezmiernie miło, kiedy czytamy tak życzliwe opinie o naszym Resorcie, bardzo dziękujemy.
Z wielką przyjemnością zapraszamy Państwa ponownie do Gwiazdy Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie.

Serdecznie pozdrawiam,
Date of experience: 11/2019

Hotel świetny ale obsługa niestety nas zawodziła.
W saunach trzeba było Panią non stop prosić o dolanie wody. W saunie z aromaterapią nie było elementu aromaterapii. W pokoju brak było drugiego kompletu ręczników jak przyjechaliśmy do hotelu.

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za opinię na temat naszego Resortu. Przykro nam z powodu niedogodności, które wystąpiły podczas pobytu. Państwa uwagi są dla nas bardzo ważne. Zostały one przekazane zarówno zespołowi w strefie Wellness jak i Housekeeping. Zapewniam, że podjęte zostaną odpowiednie działania w kierunku ich poprawy. Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie.

Z poważaniem,