By Iwona
Reviewed: 6 years ago (18/09/2019)
Date of experience: 08/2019

Super pobyt:)Jesyeśmy bardzo zadowoleni:)

Reviewed: 6 years ago (18/09/2019)
Date of experience: 09/2019

Niestety nie doczytałem, że basen oraz bar na dachu nieczynne od września. A bardzo szkoda. W saunach trochę chłodno, strzelam, że temperatura 80 stopni. Jaccuzzi na zewnątrz też chłodne. Poza tym świetny hotel, świetna obsługa, genialne śniadania. Polecam

Date of experience: 09/2019

Absolutnie wszystko na najwyższym poziomie. Fajnie że hotel pomyślał o zajęciach fitness. Pani Bożena nie ma sobie równych super instruktor. Dobrze że można połączyć wypoczynek z aktywnością fizyczną. Może w przyszłości zajęcia zumby? Ogólnie wrażenia pozytywne. Hotel dobrze usytuowany. Dziękujemy za miły pobyt, chcielibyśmy jeszcze tam wrócić.

By Nasucińska
Date of experience: 06/2019

Hotel super, położenie, atrakcje dla dzieci, basen, restauracja. Trochę nie dopracowana organizacja pracy zwłaszcza sprzątanie i śniadania przy dużej liczbie gości.

Date of experience: 08/2019

Pobyt wakacyjny z małymi dziećmi - super plac zabaw w budynku hotelu.
Hotel dobrze przygotowany na rodziny z dziećmi.
Bardzo dobre jedzenie i bogaty wybór dań.
Na pewno jeszcze tam wrócimy.

Super za wyjątkiem POCIĄGU :(

Date of experience: 08/2019

Hotel nowoczesny, dobrze urządzony, ogólnie wart, aby go jeszcze odwiedzić , jednak pod warunkiem poprawy kilku rzeczy
1. pokój - zbyt mało miejsca do przechowywania - w małej szafie jedną półkę zajmuje sejf a górne półki ciężko wykorzystać, ponieważ są zbyt wysoko, do tego tylko cztery wieszaki. Ilość miejsca do przechowywania sprawia wrażenie, że hotel przystosowany jest do pobytów weekendowych. Brak jest również miejsca na powieszenie szlafroków. Wieszaki nad uchwytem na papier toaletowy raczej ciężko wykorzystać aby wiszące ręczniki czy szlafroki nie zakrywały papieru, natomiast uchwyty mogą służyć jedynie do powieszenia ręczników, ponieważ szlafroki z uwagi na grubość nie mogą zostać tam zawieszone. Brak wyraźnej informacji w pokoju, że na całym obiekcie jest zakaz palenia, a nie tylko w pokoju. Czarne małe kartki informują jedynie o zakazie palenia w pokoju, przez co inni goście notorycznie palą na balkonach i do tego awanturują się, gdy zwróci im się uwagę. Rozumiem, że nie macie Państwo wpływu na poziom kultury gości, jednak gdyby w pokojach była wyraźna informacja o zakazie palenia na całym obiekcie, być może pozwoliłoby to uniknąć sytuacji, kiedy goście palą na balkonach. Poza tymi uwagami pokój komfortowy, bardzo wygodne łóżko, plus za dwie poduszki o różnej wysokości
2. jedzenie - oferta z karty godna polecenia - jedzenie smaczne i przygotowywane ze starannością jednak śniadania i obiadokolacje zdecydowanie do poprawy. W ofercie hotelu informacje o daniach dla dzieci, jednak ciężko uświadczyć takie dania w szczególności podczas obiadokolacji - bardzo mały wybór dań, codziennie frytki(na pewno lepiej gdyby codziennie była kasza) i raczej tłuste jedzenie. Na śniadania codziennie to samo - brak różnorodności, nie było żadnych past do pieczywa. Niestety wyżywienie w cenie pakietów hotelowych po "najmniejszej linii oporu". Nie oczekuje, że jedzenie będzie jak w hotelu Senator w Dzwirzynie, który moim z zdaniem ma chyba najlepsze wyżywienie na wybrzeżu, ale gdyby było choć w połowie tak dobre to nie można by narzekać
3. Czystość - bez zarzutu choć domyślam się, że paniom sprzątającym może być ciężko myć szyby za umywalkami. Panie sprzątające bardzo miłe
4. Obsługa - co do zasady na wysokim poziomie, jednak sytuacja, kiedy gość hotelu chce skorzystać z room service jednak nie może, jest niedopuszczalna. Chciałam z dzieckiem zjeść obiad, jednak w restauracji znajdującej się przy wejściu do hotelu jest chyba problem z wentylacją, ponieważ bardzo mocno czuć było zapach przygotowywanych potraw, w tym smażonego czosnku, natomiast przed restauracją zbyt mocne słońce i brak cienia nie pozwalał na komfortowe zjedzenie posiłku. Zapytałam kelnera o możliwość przyniesienia posiłku do pokoju jednak usłyszałam, że nie ma takiej możliwości. Zapytałam w recepcji, czy jest możliwość zamówienia posiłku i przyniesienia go na taras na górę koło basenu (w barze koło basenu niestety nie serwowano żadnych posiłków pomimo, że w hotelu była informacja, że bar oferuje określone posiłki, w tym burgery) niestety w recepcji uzyskałam informację, że nie mogą mi zamówić posiłku ponieważ się tym nie zajmują i muszę skorzystać z room service. Udałam się z zatem do pokoju w celu zamówienia do pokoju posiłku, jednak w informacjach nie znalazłam numeru room service, a w telefonie pod określoną pozycją nie był przypisany żaden numer mimo informacji, że aby skontaktować się z room service należy wybrać odpowiedni klawisz na telefonie. Sytuacja taka nie powinna mieć miejsca w hotelu 4*. Do tego kiedy dość mocno zdenerwowana musiałam udać się do baru na plażę żeby zjeść, klamka od bocznego wyjścia z hotelu została mi w ręku - na szczęście okazało się, że właśnie przyszła osoba, która miała zająć się naprawą zepsutej klamki, jednak poziom mojego zdenerwowania już chyba nie mógł być wyższy.
5. Strefa basenowa - komfortowa i wystarczająca, jednak podczas mojego pobytu dość często jacuzzi było nieczynne, do tego pod koniec pobytu trwał montaż zadaszenia więc mimo pięknej pogody nie można było z niego korzystać. Duży plus za codzienne mycie jacuzzi. Przed wejściem na basen przydałaby się informacja o konieczności skorzystania z prysznica, ponieważ większość gości wchodzi do basenu bez uprzedniego opłukania ciała. Zdaję sobie sprawę, że każdy powinien o tym wiedzieć, jednak jak widać po gościach odwiedzających ten hotel nie jest to oczywiste. Przydałoby się również w jakiś sposób przysłonić prysznice, ponieważ w części dla kobiet prysznice są tak usytuowana, że przy otwarciu drzwi na basen dwa prysznice są całkowicie widoczne, co powoduje dość duży dyskomfort podczas korzystania z nich
6. Animacje - wspaniały animator, z bardzo dobrym podejściem do dzieci. Przydałoby się jednak aby animacje były prowadzone również na powietrzu a przynajmniej w jakiejś sali z oknami. 4 godziny animacji w sali ze sztucznym światłem jest mało komfortowe. W sali zabaw kulki już bardzo zużyte, obgryzane przez małe dzieci, mimo że hotel niedawno otwarty. Nie wiem w jaki sposób jest zapewniana czystość tego pomieszczenia, ale domyślam się że po dłuższym czasie staną się wylęgarnią bakterii (chyba, że całe pomieszczenie łącznie z kulkami jest w jakiś sposób dezynfekowane)
7. Plaża - brak prywatnej plaży ale rozumiem że w tak dużej miejscowości jest to problem. Mimo informacji o strefie dla dzieci na plaży nie znalazłam takiego miejsca (chyba że chodziło o dwa boiska, jednak trudno to uznać, bez zorganizowanych animacji, za strefę aktywności dla dzieci). Bar na plaży całkiem przyjemny, jedynie jedna z barmanek dość mało przyjemna. Toaleta to dramat. Czystość w toalecie na plaży to jakieś nieporozumienie - nikt przez cały dzień tam chyba nie sprząta. Notoryczny brak papieru, mydła, brudno, gorzej niż w toitoi-u.
Ogólna ocena
po poprawieniu mankamentów opisanych wyżej hotel naprawdę wart polecenia. Dość często jeżdżę nad morze z uwagi na astmę dziecka i jeśli hotel przede wszystkim poprawi jedzenie i wprowadzi informację o zakazie palenia, to na pewno jeszcze tu przyjadę. Na trzytygodniowe wakacje rodzinne raczej pozostanę przy innym hotelu, jednak na tygodniowe czy weekendowe wyjazdy tylko z dzieckiem wybierałabym ten hotel. Gwiazda Morza z uwagi na bliskość (zarówno dojazdu jak i bliskość morze) byłaby dla mnie najlepszym wyborem, dlatego mam nadzieję, że będę mogła być tam częstyszym gościem.

Date of experience: 08/2019

Przydałaby się większą różnorodność w posiłkach

Date of experience: 08/2019

Warunki rewelacyjne, bardzo miło spędzony czas.

By Chojnacki

Jestem zadowolony z pobytu 10/10