Reviewed: 3 months ago (07/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Nasz pobyt oceniam bardzo dobrze, chętnie wrócimy w innym terminie.
Na plus:
- bliskość plaży
- pyszne i urozmaicone jedzenie
- fajna strefa saun
Z minusów: brak lusta w pokoju i zimna woda w dużym basenie

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o pobycie w naszym obiekcie. Cieszymy się, że nasza bliskość do plaży oraz kulinarne doznania spełniły Państwa oczekiwania, a strefa saun była dla Państwa miłym dodatkiem.

Jednocześnie przykro nam, że nie wszystkie elementy pobytu były zgodne z Państwa oczekiwaniami. Uwagi dotyczące braku lustra w pokoju i temperatury wody w basenie przekazane zostaną odpowiednim działom, abyśmy mogli w przyszłości zapewnić jeszcze lepsze warunki pobytu.

Państwa chęć powrotu jest dla nas ogromnym komplementem. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie uda nam się w pełni spełnić wszystkie Państwa oczekiwania.
Reviewed: 3 months ago (07/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Bardzo dobre. Pokój czysty, obsługa bardzo miła i pomocna. Smaczne jedzenie - bardzo duży wybór, każdy znajdzie cos dla siebie.

Drogi Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią o naszym obiekcie. Niezmiernie cieszymy się, że nasz pokój spełnił Państwa oczekiwania pod względem czystości.

Ciepłe słowa dotyczące naszej obsługi i różnorodności kulinarnej oferty są dla nas ogromnym wyróżnieniem. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy gość znalazł coś dla siebie, ciesząc się smacznym jedzeniem.

Państwa zadowolenie i wysokie oceny motywują nas do dalszego świadczenia usług na najwyższym poziomie. Czekamy z niecierpliwością na możliwość ponownego Państwa powitania.
Reviewed: 3 months ago (06/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Guest has not commented on review

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszym obiekcie. Cieszymy się, że każdy aspekt Państwa pobytu spełnił oczekiwania, co widać w wystawionych ocenach.

Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższym priorytetem. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy przyszły pobyt był równie satysfakcjonujący i komfortowy. Mamy nadzieję wkrótce gościć Państwa ponownie, aby jeszcze bardziej umilić Państwa dni spędzone w naszym obiekcie.
Reviewed: 3 months ago (04/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Bardzo podoba mi się podejście do organizacji wypoczynku w ferie, z którego korzystaliśmy. Dobrze zorganizowane i prowadzone animacje dla dzieci- zajęcia były różnorodne, a Panie prowadzące bardzo zaangażowane. Syn na zmianę korzystał z animacji i z placu zabaw oraz basenu. Dodałabym jedynie jakiś kącik z ogólnodostępnymi książkami i kolorowankami dla dzieci. Basen i dobrze wyposażona siłownia dla dorosłych. Bardzo miła i pomocna obsługa.

Drogi Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się Państwa opinią o naszym obiekcie. Cieszy nas, że zajęcia animacyjne dla dzieci zostały docenione i że Państwa syn miło spędził czas korzystając z różnorodnych atrakcji, takich jak plac zabaw i basen.

Doceniamy również Państwa sugestię dotyczącą kącika z książkami i kolorowankami, która z pewnością zostanie rozważona jako potencjalne urozmaicenie naszej oferty dla najmłodszych.

Jesteśmy wdzięczni za wysoką ocenę naszej obsługi, czystości oraz wyposażenia, w tym siłowni i basenu dla dorosłych. To niezwykle nas motywuje do dalszego świadczenia usług na najwyższym poziomie.

Mamy nadzieję ponownie gościć Państwa w przyszłości i zapewnić równie przyjemny pobyt.

Było super

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami. Cieszy nas Państwa ocena i docenienie naszych usług. Zależy nam na zapewnieniu najwyższej jakości w każdym aspekcie pobytu. Państwa wsparcie jest dla nas nie tylko źródłem motywacji, ale również pomocą w dalszym doskonaleniu naszych starań. Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty również spełnimy Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie oraz rekomendacje.
By Gerszewska
Date of experience: 02/2025

Jedzenie pyszne, bardzo kameralnie i przyjemnie :)

Szanowna Pani Gerszewska,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami. Cieszymy się, że pobyt u nas był dla Pani przyjemny i doceniła Pani atmosferę naszego obiektu. Staramy się zapewniać najwyższy standard czystości i obsługi. Cenimy każdą opinię, która pozwala nam na dalszy rozwój i doskonalenie naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję ponownie Panią gościć. Dziękujemy za zaufanie i rekomendacje.
Date of experience: 02/2025

Ogólnie wszystko było co potrzebne do wypoczynku. Obsługa w zdecydowanej większości miła i uśmiechnięta. Brak szlafrokow dla dzieci w pokoju gdzie pokój byl dla 4 osob. Uciążliwa obsługa na karty. W windzie i do wejścia do spa? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Uważam to za niepotrzebny kłopot dla gości. Śniadania trochę monotonne ale kolacje fajne choć przydałoby się tez więcej opcji bez panierki i smażonych. Świetne wina. Uszkodzone jacuzzi i nie działające poprawnie. Córka rozcięła sobie stopę w jacuzzi ponieważ dysze były uszkodzone i niezabezpieczone. Dużo fajnych animacji dla dzieci.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i za docenienie naszych starań. Cieszymy się, że udało się Państwu skorzystać z wielu atrakcji animacyjnych. Z przykrością przyjmujemy informację o pewnych niedogodnościach, które wpłynęły na Państwa komfort. Dziękujemy za uwagi dotyczące rozwiązań technologicznych i wyposażenia. Proszę wiedzieć, że bezpieczeństwo naszych gości jest dla nas priorytetem. Doceniamy także spostrzeżenia dotyczące urozmaicenia naszej oferty gastronomicznej i będziemy dążyć do ich realizacji, aby uczynić Państwa przyszłe wizyty jeszcze bardziej satysfakcjonującymi.

Dziękujemy jeszcze raz za opinię i zapraszamy ponownie.
By Szczypior
Date of experience: 02/2025

Guest has not commented on review

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią i wysoką oceną naszych usług oraz czystości i jakości pokoju. Cieszymy się, że nasz Zespół spełnił Pana/Pani oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze, a takie opinie motywują nas do dalszej pracy nad utrzymywaniem najwyższych standardów. Zapraszamy ponownie do odwiedzenia nas w przyszłości.
Date of experience: 02/2025

Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Doceniam przygotowane atrakcje dla dzieci basen oraz bardzo dobre wyżywienie.

Szanowny Gościu,

Jest nam niezwykle miło, że jest Pan zadowolony z naszego obiektu. Cieszymy się, że nasze przygotowane atrakcje przypadły do gustu i spełniły oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że w przyszłości również zdecyduje się Pan na pobyt u nas, a jego wrażenia będą równie pozytywne. Dziękujemy za Państwa opinię.
Date of experience: 02/2025

Dzieci mówią: "było bardzo fajnie, najbardziej się podobały nam baseny i sala zabaw".
Jesteśmy zadowoleni z ferii, które spędziliśmy w Hotel, jedzenie nam bardzo smakowało, animacje i sala dla dzieci były super zabawą, no i kąpiele w basenie zapewniły mnóstwo frajdy 🙂

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się Państwa opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że Państwa dzieci były zadowolone z pobytu i że różnorodne atrakcje były dla nich udaną rozrywką. Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna. Jesteśmy wdzięczni za wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości oraz obsługi. Państwa pozytywne doświadczenia motywują nas do dalszego zapewniania jak najlepszych usług. Mamy nadzieję na ponowną możliwość goszczenia Państwa w przyszłości.