By Kazimierz
Reviewed: 5 years ago (24/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Jakość obsługi i pokoi oraz podejście do klienta nieadekwatne do ceny najdroższych apartamentów.

Serdecznie dziękujemy za wybór Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT jako miejsca swojego wypoczynku. Bardzo nam przykro, że nie udało się nam spełnić do końca Państwa oczekiwań. Doceniamy przekazane nam uwagi.

Marketing Manager
Reviewed: 5 years ago (20/08/2021)
Date of experience: 06/2021

Fantastycznie spędzony czas, hotel dostosowany dla osoby niepełnosprawnej jeżdżącej wózkiem elektrycznym, dzieci zachwycone z pobytu - widzimy się za rok.

Serdecznie dziękujemy za opinię na temat pobytu w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Każdy Gość jest dla nas ważny, dlatego tym bardziej cieszy nas docenienie rozwiązań, jakie wdrożyliśmy dla osób niepełnosprawnych oraz naszych najmniejszych Gości - dzieci. Wszystko robimy z myślą o klientach. Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania, do zobaczenia!

Marketing Manager
Reviewed: 5 years ago (20/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Hotel na wysokim poziomie.
Bardzo polecam,jedzenie wybitne.

<20 years
Reviewed: 5 years ago (19/08/2021)
Date of experience: 07/2021

Piękny hotel blisko do morza wspaniałe wnętrza świetnie miejsce dla rodzin z dziećmi ze względu na animacje basen i płac zabaw.

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielnie się opinią oraz pozytywną rekomendację. Jesteśmy wdzięczni za docenienie naszej lokalizacji oraz rozwiązań, które wdrożyliśmy z myślą o dzieciach. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo w przyszłości, zapraszamy serdecznie.

By Żerkowski
Reviewed: 5 years ago (18/08/2021)
Date of experience: 06/2021

Wspaniałe położenie. Jak na taki wspaniały obiekt brak wydzielonej plaży z prywatnymi leżakami

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz pozytywną rekomendację. Jesteśmy wdzięczni za uwagi, które omówimy z zespołem. Mamy nadzieję, że to nie pierwsza i nie ostatnia wizyta w naszym hotelu. Byłoby nam bardzo miło móc gościć Państwa jeszcze raz., do czego zachęcamy.

Z wyrazami szacunku,
Marketing Manager
Reviewed: 5 years ago (18/08/2021)
Date of experience: 07/2021

bardzo dobrze świetna kuchnia

Serdecznie dziękujemy za opinię na temat Gwiazda Morza Resort Spa & Sport i zapraszamy ponownie.

By Cyrkler
Date of experience: 08/2021

Bardzo mile spędzony czas ,hotel bardzo ładny położony w atrakcyjnym miejscu. Polecamy :-)

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się opinią, a także za mile odwiedziny w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Zapraszamy ponownie!

Date of experience: 03/2021

Cena proporcjonalna do jakosci. Mily personal sluzacy wszelaka pomoca. Swietna lokalizacja, niesamowite widoki z basenu infinity. Swietny kacik dla dzieci. Strefa wellnes ,która posiada w ofercie wysokiej jakości kosmetyki, świetny zespół służący konsultacja w doborze odpowiedniej pielęgnacji. Hotel przestronny, urządzony gustownie. Polecam na romantyczny wyjazd jak i rodzinne wakacje.

Dziękujemy za wizytę w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz podzielenie się szczegółową rekomendacją. jesteśmy wdzięczni za docenienie naszego zespołu, lokalizacji i infrastruktury. Cieszymy się, że nasz Instytut Spa spełnił Państwa oczekiwania zarówno co do usług jak i produktów. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie. Z naszej strony to będzie czysta przyjemność, zapraszamy.

Z wyrazami szacunku,

super polecam jest pięknie

Dziękujemy za wybór Gwiazda Morza Resort Spa & Sport oraz podzielenie się opinią. Zapraszamy ponownie, będzie nam bardzo miło!

Pozdrawiam serdecznie,
Date of experience: 08/2021

Ogólne wrażenie hotelu,otoczenia i atrakcji (basen,taras,bar itp) super. Natomiast sam apartament nie wart swojej ceny. Za dobe prawie 1100 zl a pokoj bez balkonu ani tarasu. Widok na krzaki. Natomiast obsuga i cala otoczka super!!!

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w Gwiazda Morza Resort Spa & Sport. Jesteśmy wdzięczni za docenienie infrastruktury hotelu. Zachęcamy do kolejnej wizyty oraz rezerwacji tym razem innego rodzaju pokoju, który pozytywnie zaskoczy. Byłoby bardzo miło gościć Państwa raz jeszcze.