Reviewed: 6 years ago (13/02/2020)
Date of experience: 02/2020

To był bardzo udany wypoczynek. Jesteśmy zadowoleni. Obsługa miła i pomocna, hotel czysty.
Jedyną uwagę mam do obiadokolacji - proszę popracować nad daniami bezmięsnymi na ciepło, bo wybór był skromny. Ciężko przeżyć tydzień na gotowanych ziemniakach i marchewce/brokułach.

Dzień dobry,

dziękujemy za słowa uznania. Państwa uwagi zostaną przekazane Szefowi Kuchni. Będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie w hotelu Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT. Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty, menu naszych restauracji zaskoczy niejednym bezmięsnym daniem.

Marketing Manager
Reviewed: 6 years ago (13/02/2020)
Date of experience: 11/2019

jeden z najlepszych hoteli w jakim miałam okazję przebywać. Wszystko na bardzo wysokim standardzie, wspaniała restauracja, miły i pomocny personel, rewelacyjny plac zabaw dla dzieci. Dziękujemy za miło spędzony czas

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy, że zdecydowali się Państwo zatrzymać w Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie. Pozytywna ocena jest potwierdzeniem zadowolenia, co sprawia nam jeszcze większą satysfakcję i daje motywację do dalszej pracy. Nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte i będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie w naszych progach. Do zobaczenia!

Marketing Manager
Reviewed: 6 years ago (07/02/2020)
Date of experience: 11/2019

Świetna lokalizacja, fantastycznie spędzony czas z rodziną, wspaniałe i mega syte śniadania. Nawet jesienią nie można się nudzić. Zadowolenie 100 procentowe.

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami opinią oraz wrażeniami z pobytu w naszym Resorcie. Państwa komentarz jest dla nas bardzo cenny, ze względu na to, iż tak wiele aspektów spełniło Państwa oczekiwania. Nasz dział gastronomii jest ogromnie wdzięczny za docenienie pracy, z pewnością przy kolejnej wizycie będziemy starać się jeszcze mocniej, by pobyt był udany. Zapraszamy ponownie do naszego hotelu, będzie nam bardzo miło Państwa gościć!

Pozdrawiam,
Date of experience: 12/2019

przebywałem w okresie świątecznym, bardzo dobrze zorganizowane święta, miła atmosfera, położenie hotelu super. Piekne otoczenie

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszego Resortu. Każda z nich jest dla nas ważna i bardzo istotna dla całego zespołu Gwiazdy Morza. Bardzo cieszy fakt, iż docenili Państwo nasz obiekt aż w tylu aspektach. Daje nam to wiele radości. Mamy nadzieję, iż będziemy mieli okazję gościć Państwa ponownie. Zapraszamy serdecznie!

Z poważaniem,

było super, DOBRE JEDZENIE ,FAJNY BASEN,

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami opinią oraz wrażeniami z pobytu w naszym Resorcie. Państwa komentarz jest dla nas bardzo cenny i daje wiele radości. Nasz dział gastronomii i wellness jest ogromnie wdzięczny za docenienie pracy, z pewnością przy kolejnej wizycie będziemy starać się jeszcze mocniej, by pobyt był udany.

Pozdrawiam,
Date of experience: 01/2020

Niestety ale barman bardzo nie miły był dla mnie kiedy prosiłam o herbatę stwierdził, ze robi teraz drinka i nie ma czasu aby mnie obsłużyć - mógł tylko pobrać ode mnie zapłatę a ja bym poczekała przy stoliku. Dodatkową sprawą było to ze trzeba było prosić o servis room bo nikt nie raczył posprzątać pokoju. Brak informacji na recepcji o płatnym parkingu na zewnątrz podczas meldunku. A przy wymeldowaniu nagle została naliczona opłata - brak tez informacji w rezerwacji ze parking jest płatny. Za dużo dzieci - nie da się wypocząć w waszym obiekcie także napewno do was nie wrócę. Śniadania bardzo przeciętne - brak świeżych pokrojonych owoców na półmiskach.

Dzień dobry,

dziękujemy za poświęcony czas i opinię. Przykro nam z powodu pewnych niedogodności, które wystąpiły podczas pobytu. Państwa uwagi są dla nas bardzo ważne. Zostały one przekazane całemu zespołowi.

Z wyrazami szacunku,
By Bona

Hotel godny polecenia.

Dzień dobry,

ogromną satysfakcję sprawia fakt, iż wszystko się Państwu podobało. Nie pozostaje nam nic innego tylko zaprosić ponownie do Gwiazdy Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie.

Z wyrazami szacunku,

Super miejsce, Godne polecenia

Dzień dobry,

to wspaniale kiedy czytamy tak życzliwe opinie o naszym Resorcie, bardzo dziękujemy.
Z wielką przyjemnością zapraszamy Państwa ponownie do Gwiazdy Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie.

Marketing Manager
Reviewed: 6 years ago (03/02/2020)
Date of experience: 02/2019

Bardzo polecamy!!! Pobyt w hotelu to wspaniale spędzony czas :)

Dzień dobry,

bardzo dziękuję za udzielenie tak przychylnej opinii dla Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT we Władysławowie. Bardzo nam miło czytać pozytywne komentarze na temat naszego Resortu. Nie pozostaje nam nic innego jak tylko zaprosić Państwa do kolejnych odwiedzin naszego hotelu. Do zobaczenia!

Pozdrawiam serdecznie,
By Wojtek Sieradz
Alone
Reviewed: 6 years ago (01/02/2020)
Date of experience: 12/2019

Super odpoczynek w fajnym miejscu!

Dzień dobry,

dziękujemy za super opinię! Cieszymy się, że pobyt był udany i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się ponownie!

Pozdrawiam serdecznie,