Date of experience: 02/2025

Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Doceniam przygotowane atrakcje dla dzieci basen oraz bardzo dobre wyżywienie.

Szanowny Gościu,

Jest nam niezwykle miło, że jest Pan zadowolony z naszego obiektu. Cieszymy się, że nasze przygotowane atrakcje przypadły do gustu i spełniły oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że w przyszłości również zdecyduje się Pan na pobyt u nas, a jego wrażenia będą równie pozytywne. Dziękujemy za Państwa opinię.
Date of experience: 02/2025

Dzieci mówią: "było bardzo fajnie, najbardziej się podobały nam baseny i sala zabaw".
Jesteśmy zadowoleni z ferii, które spędziliśmy w Hotel, jedzenie nam bardzo smakowało, animacje i sala dla dzieci były super zabawą, no i kąpiele w basenie zapewniły mnóstwo frajdy 🙂

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się Państwa opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że Państwa dzieci były zadowolone z pobytu i że różnorodne atrakcje były dla nich udaną rozrywką. Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna. Jesteśmy wdzięczni za wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości oraz obsługi. Państwa pozytywne doświadczenia motywują nas do dalszego zapewniania jak najlepszych usług. Mamy nadzieję na ponowną możliwość goszczenia Państwa w przyszłości.
Date of experience: 02/2025

W hotelu jest wszystko czego mogłabym oczekiwać przyjeżdżając z rodziną :) Jedzenie na najwyższym poziomie. Obsługa miła, uśmiechnięta i zawsze bardzo pomocna. Czystość na najwyższym poziomie. Bardzo chętnie wrócimy ponownie :)

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że Państwa wizyta spełniła oczekiwania i że atmosfera oraz standardy były zadowalające. Dokładamy wszelkich starań, aby każde doświadczenie było wyjątkowe. Państwa intencja powrotu jest dla nas największym komplementem. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność ponownie gościć Państwa i Państwa rodzinę. Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich na kolejne podróże i niezapomniane chwile.
Date of experience: 02/2025

Bardzo przyjemny pobyt. Dzieciaki zadowolone i wybawione

Drogi Gościu,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był dla Państwa przyjemny. Państwa satysfakcja jest dla nas bardzo ważna, a zadowolenie najmłodszych gości zawsze sprawia nam wiele radości. Mamy nadzieję, że ponownie będą mieć Państwo okazję nas odwiedzić i doświadczyć kolejnego udanego pobytu w naszym obiekcie. Dziękujemy za Państwa wysokie oceny i rekomendację.
By Szczypior

Super klimat, miejsce

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że docenili Państwo naszą atmosferę. Zależy nam na tym, aby każdy pobyt był przyjemny i satysfakcjonujący. Państwa wsparcie i zadowolenie są dla nas niezwykle ważne. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli Państwa gościć.
By Biel

Bardzo pozytywnie. Z przyjemnością wrócimy

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że Państwa pobyt u nas był pozytywny i że planują Państwo nas odwiedzić ponownie. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że doceniają Państwo standard naszych pokoi, czystość oraz obsługę. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem i motywuje nas do dalszej pracy. Mamy nadzieję, że kolejna wizyta będzie równie satysfakcjonująca.
Date of experience: 02/2025

Bardzo nam się podobało. wysoki standard.hotel godny polecenia.

Drogi Gościu,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że spełniliśmy Pańskie oczekiwania i mieliśmy okazję gościć Państwa w naszym hotelu o wysokim standardzie. Opinie naszych gości są dla nas niezwykle cenne. Doceniamy również przychylność w ocenie pokoju, czystości oraz obsługi, co motywuje nas do utrzymywania najwyższych standardów. Z niecierpliwością czekamy na możliwość ponownego Państwa powitania.
Date of experience: 02/2025

Pobyt był cudowny, wszyscy bardzo pomocni i uśmiechnięci... Obsługa na najwyższym poziomie.
Cisza, spokój, wszędzie blisko, dzieci bardzo zadowolone i na ferie chcą znów tu powrócić.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że Państwa pobyt był satysfakcjonujący i że wszyscy członkowie rodziny dobrze się bawili. Doceniamy Państwa ciepłe słowa dotyczące naszej obsługi. Zależy nam na tym, aby spełniać Państwa oczekiwania i cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do udanego wypoczynku. Cieszy nas niezmiernie, że rozważają Państwo ponowny pobyt u nas w przyszłości. Dziękujemy za zaufanie oraz za wyrażenie chęci polecenia nas bliskim.
Reviewed: 3 months ago (31/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Jestem bardzo zadowolona z ferii organizowanych w hotelu. Same plusy , pokój i sam hotel na wysokim poziomie. Bar i restauracja to chyba jedna z najlepszych w jakich byłam w trakcie wyjazdów. Napewno tak wrócimy. Pozdrawiam wszystkich z obsługą a szczególnie Panie które pracują przy sprzątaniu pokoju oraz w restauracji mega sympatyczne oraz bardzo pracowite a to rzadki widok w hotelach.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszy nas, że pobyt spełnił Państwa oczekiwania i że nasz hotel oraz restauracja pozostawiły pozytywne wrażenie. Doceniamy również miłe słowa i zauważenie pracy naszego personelu, szczególnie zespołu zajmującego się sprzątaniem oraz obsługą w restauracji. Każda taka opinia jest dla nas wielką motywacją do dalszego działania. Jesteśmy zaszczyceni, że rozważają Państwo ponowną wizytę i byliśmy częścią udanego wypoczynku. Dziękujemy za zaufanie oraz wysokie oceny. Czekamy na Państwa ponowne odwiedziny.
By Ania
Reviewed: 3 months ago (31/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Serdecznie polecam! Super hotel, tuż przy plaży. Duży Wewn. basen z brodzikiem z ciepłą wodą, idealną dla maluchów! Pyszne, różnorodne jedzenie. Pokoje duże, czyste.

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu. Cieszymy się, że nasza lokalizacja przy plaży oraz udogodnienia, które oferujemy, spełniły Pani oczekiwania. To dla nas zaszczyt, że mogłyśmy przyczynić się do udanego wypoczynku, szczególnie dla najmłodszych. Jesteśmy wdzięczni za polecenie i wysoką ocenę, co jest dla nas niezwykle motywujące. Zawsze staramy się zapewnić naszym gościom najwyższy standard obsługi. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie w przyszłości.