Reviewed: 4 months ago (19/03/2025)

Ogólnie dobrze

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że ogólne wrażenie było pozytywne, a czystość i obsługa zostały wysoko ocenione, co świadczy o naszym zaangażowaniu w zapewnienie komfortu naszym gościom.

Zwróciliśmy uwagę na Państwa ocenę pokoju. Państwa uwagi są niezwykle cenne i pomogą nam w dalszym doskonaleniu naszych usług, aby przyszłe doświadczenia były jeszcze bardziej satysfakcjonujące.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu znajomym lub współpracownikom, co jest dla nas wielkim wyróżnieniem. Mamy nadzieję na ponowną możliwość gościny i zapewnienie jeszcze lepszego pobytu.
Reviewed: 4 months ago (18/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Hotel spełnił moje oczekiwania, polecę go znajomym. Wszystko super.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że Państwa oczekiwania zostały w pełni spełnione i że uznaliście Państwo nasz obiekt za godny polecenia znajomym.

Doceniamy również wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości oraz obsługi, które są niezwykle ważne dla nas w dążeniu do utrzymania najwyższych standardów.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia.
Date of experience: 03/2025

Trochę zawiedziony jestem strefą saun. Jak byłem poprzednio był jeszcze pilnowany regulamin korzystania ze strefy saun, obecnie prawie nikt tego regulaminu nie przestrzega, a ratownicy też nie zwracają uwagi. Byłem w GM już piąty raz i za każdym razem jest w tej kwestii coraz gorzej. Byliśmy rodziną w trzy osoby i zarezerwowałem dwa pokoje. Co powodowało osobą przydzielającą pokój, żeby do pojedynczego wykorzystania dać większy pokój niż dla dwójki? Po za tym brak wystarczającej kadry w SPA spowodowało że skorzystaliśmy tylko z jednej usługi, niektóre zabiegi niemożliwe.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Doceniamy, że już piąty raz zdecydowali się Państwo odwiedzić nasz obiekt i cieszymy się, że standard pokoi, czystość oraz obsługa zostały wysoko ocenione.

Przykro nam z powodu sytuacji związanej z regulaminem strefy saun i brakiem reakcji ratowników. Państwa doświadczenia w tej kwestii są dla nas ważne i pozwalają na zidentyfikowanie obszarów, które wymagają poprawy. Doceniamy również uwagi dotyczące przydzielenia pokoi oraz dostępności kadry w SPA. Informacje te są dla nas cenne i zostaną uwzględnione w działaniach zmierzających do podniesienia poziomu naszych usług.

Mamy nadzieję, że pomimo wspomnianych niedogodności, w przyszłości ponownie zdecydują się Państwo odwiedzić nasz hotel, a my postaramy się zapewnić jeszcze bardziej satysfakcjonujący pobyt. państwa opinia jest kluczowa dla naszego rozwoju.
Date of experience: 03/2025

Bardzo piękny obiekt. Świetna strefa basenów i saun. Doskonałe posiłki.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasz obiekt wywarł na Państwa tak pozytywne wrażenie i że szczególnie spodobała się Państwu strefa basenów oraz saun.

Jesteśmy niezwykle zadowoleni, że nasze posiłki, jak i cały Państwa pobyt spełniły oczekiwania i zasłużyły na najwyższe noty. Państwa satysfakcja jest dla nas ogromną motywacją do utrzymywania wysokich standardów naszych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości znowu będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie udane doświadczenia. Państwa gotowość do polecenia nas innym jest dla nas wielkim wyróżnieniem.
Date of experience: 03/2025

Hotel przyjemny, ładnie położony, natomiast już przy wejściu obsługa psuje wrażenie. Jedzenie bardzo dobre. Szkoda że łazienki są przeszklone i mają nieszczelne drzwi. Nie każdy lubi słuchać odgłosów dobiegających z toalety w pokoju.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że docenili Państwo nasze położenie oraz jakość serwowanego jedzenia.

Przykro nam, że obsługa nie spełniła Państwa oczekiwań, a przeszklone łazienki z nieszczelnymi drzwiami wpłynęły na komfort pobytu. Państwa uwagi są dla nas niezwykle ważne i pomogą nam w doskonaleniu naszych usług, aby przyszłe wizyty były jeszcze bardziej satysfakcjonujące.

Dziękujemy za wysokie oceny dotyczące pokoju i czystości. Mamy nadzieję, że mimo pewnych niedogodności zdecydują się Państwo na ponowną wizytę, a my dołożymy wszelkich starań, by zapewnić lepsze doświadczenia.
By Bulczak
Date of experience: 03/2025

Byliśmy u Was już 3 raz bardzo jesteśmy zadowoleni z obsługi w szczególności z młodej blondynki uśmiechnięta i życzliwa.Basen sauna są super ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni jedzenie przepyszne

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat kolejnego pobytu w naszym hotelu. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Państwa lojalność i cieszymy się, że nasza obsługa, szczególnie jedna z naszych pracownic, przyczyniła się do pozytywnych wrażeń.

Z radością przyjmujemy również Państwa satysfakcję z oferowanych atrakcji, takich jak basen i sauna, oraz uznanie dla wyjątkowego smaku naszych potraw. Państwa opinie są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do utrzymywania wysokich standardów czystości oraz obsługi.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie udane doświadczenia. Państwa chęć polecenia naszego hotelu innym jest dla nas wyjątkowym wyróżnieniem.
By Kowalska
Date of experience: 03/2025

Bardzo czyste, przyjemne pokoje. Bardzo dobre jedzenie, którego był szeroki wybór. Drinki w barze także smaczne. Warto pamiętać o wcześniejszej rezerwacji w SPA, bo na miejscu nie było możliwości dopisać się na dodatkowy zabieg. Warto także chyba zmienić zespół od muzyki na żywo na mniej fałszujący ;)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że pokoje oraz czystość spełniły Pani oczekiwania, a różnorodne jedzenie i drinki w barze przypadły Pani do gustu.

Doceniamy także uwagi dotyczące rezerwacji w SPA oraz zespołu grającego muzykę na żywo. Pani sugestie są dla nas ważne i będą uwzględnione przy planowaniu przyszłych udoskonaleń naszych usług, aby zapewnić naszym gościom jeszcze lepsze doświadczenia.

Mamy nadzieję, że mimo pewnych niedogodności, pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Liczymy na ponowną wizytę w przyszłości, by móc zaoferować Pani jeszcze bardziej satysfakcjonujący pobyt. Państwa opinie są dla nas niezwykle cenne.
By Grzegorz Krusiec
Reviewed: 4 months ago (14/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Doskonałe miejsce, komfortowy pobyt/warunki; doskonale jedzenie (brawa za wypieki podczas śniadań - nagroda dla szefa za pączki); doskonałe potrawy w restauracji H12; świetne sauny i basen, wygodna siłownia.

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że uznał Pan nasze miejsce za doskonałe i że komfort oraz warunki spełniły Pana oczekiwania.

Jesteśmy szczególnie wdzięczni za miłe słowa na temat naszej kulinarnej oferty, zwłaszcza wypieków serwowanych podczas śniadań. Brawa dla szefa kuchni na pewno zostaną przekazane! Doceniamy również Pana uwagi dotyczące dań w restauracji H12 oraz wysoką ocenę naszych saun, basenu i siłowni.

Pańskie zadowolenie oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do utrzymywania najwyższych standardów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Pana gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia.
By Baczynski
Reviewed: 4 months ago (13/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Pobyt pełen relaksu. Bardzo dobra kuchnia. Dyskretny i uczynny personel. Możliwość skorzystania z własnego konta Netflix uczyniłaby pobyt jeszcze lepszym.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezmiernie, że Państwa doświadczenie było pełne relaksu, a nasza kuchnia oraz dyskretna i pomocna obsługa spełniły Państwa oczekiwania.

Doceniamy Państwa sugestię dotyczącą możliwości korzystania z własnego konta Netflix. Takie uwagi są dla nas cenne i pozwalają nam na dalsze udoskonalanie naszych usług, by zapewnić gościom jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia.

Państwa wysoka ocena oraz gotowość do polecenia nas innym są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do utrzymywania najwyższych standardów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując jeszcze lepsze warunki pobytu.
Reviewed: 4 months ago (13/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Świetny hotel nad samym morzem, bardzo ładne pokoje, pyszne jedzenie.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się ogromnie, że lokalizacja nad samym morzem oraz elegancja naszych pokoi spełniły Państwa oczekiwania.

Jesteśmy szczególnie zadowoleni, że jakość naszych potraw zasłużyła na Pana uznanie. Państwa pozytywne doświadczenia i wysokie oceny dotyczące czystości i obsługi są dla nas szczególnie cenne.

Pańska gotowość do polecenia nas innym motywuje nas do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doznania.