Reviewed: 3 months ago (31/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Pobyt oceniam na udany, pokój duży i czysty. Na miejscu bezpłatne szlafroki, minilodówka, ekspres do kawy, możliwość zrobienia herbaty, kosmetyki i suszarka na miejscu.
Do 3 rzeczy mogłabym się doczepic: 1. dania serwowane podczas śniadań i obiadokolacji powinni być dostępne przez cały czas ich trwania. Tu niestety tak nie było. Sushi skończyło się, mimo że do zakończenia obiadokolacji było jeszcze sporo czasu (nie cała godz.). 2: może warto rozważyć, aby ping pong był ograniczony czasowo. Co z tego, że miałam paletki i piłeczkę (zestawów jest chyba 3), jak jest dostępny tylko 1 stół 😀. 3. Podczas korzystania z restauracji, za pierwszym razem podano nam czekadełko, ale nie otrzymaliśmy rabatu dla gości hotelowych, za drugim razem nie otrzymaliśmy czekadelka, ale za to zaproponowano nam 15% rabatu. Może warto by to uspójnić.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami z pobytu. Cieszymy się, że docenił Państwo komfort oraz wyposażenie pokoju. Doceniamy wskazówki dotyczące dostępności potraw podczas śniadań i obiadokolacji oraz sugestię dotyczącą organizacji stołu do ping ponga. Rozumiemy, że zagwarantowanie spójności w ofercie restauracyjnej jest dla Państwa ważne i postaramy się nad tym pracować. Każda uwaga jest dla nas cenna, ponieważ pomaga nam w dążeniu do jeszcze lepszego dopasowania do potrzeb naszych gości. Mamy nadzieję, że mimo wszystko pobyt pozostawił miłe wspomnienia i będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie w przyszłości. Dziękujemy za docenienie czystości pokoju oraz poziomu obsługi.
Reviewed: 3 months ago (31/01/2025)

Super pobyt

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszy nas, że Państwa pobyt był udany. Staramy się zapewnić wszystkim naszym gościom wyjątkowe doświadczenia i jest nam niezmiernie miło, że nasza obsługa oraz dbałość o czystość sprostały Państwa oczekiwaniom. Państwa opinia jest dla nas niezwykle ważna i motywuje nas do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokich standardów oferowanych usług. Czekamy z niecierpliwością na możliwość ponownego powitania Państwa w przyszłości.
Reviewed: 3 months ago (30/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Guest has not commented on review

Szanowny Gościu,

Cieszymy się ogromnie, że mogliśmy sprostać oczekiwaniom podczas Państwa pobytu. Proszę być pewnym, że nieustannie dążymy do utrzymywania najwyższych standardów w każdym aspekcie naszych usług. Dziękujemy za tak wysoką ocenę oraz rekomendację. Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna i motywuje nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Z wielką niecierpliwością czekamy na możliwość ponownego powitania w przyszłości.
By Troszczyński
Reviewed: 3 months ago (29/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Hotel bardzo czysty, przxepyszne wyżywienie. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.

Szanowny Panie Troszczyński,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że miał Pan tak pozytywne wrażenia z pobytu u nas. Dbamy o czystość i wysoką jakość wyżywienia, aby każdy z naszych gości czuł się wyjątkowo. Pańska satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję ponownie Pana gościć.
Reviewed: 3 months ago (28/01/2025)

Bardzo dobrze

Szanowny Gościu,

dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że Państwa doświadczenie w naszym obiekcie było pozytywne. Staramy się utrzymywać wysokie standardy, aby każdy pobyt był przyjemny i udany. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
By Kamilla Dulkowska
Reviewed: 3 months ago (27/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Jestem bardzo zadowolona z pobytu, wypoczęta i zrelaksowana. Pokój bardzo czysty, obsługa hotelowa miła i pomocna, jedzenie super. Ciekawe doznania smakowe spotkały mnie także w Restauracji H12. Serwowane tam dania zasługują na najwyższe uznanie. Razem z mężem byliśmy zachwyceni. Wizytę u Państwa uważam za bardzo udaną. Jedyne, co bym zmieniła to godziny dostępności basenów. Może warto byłoby rozważyć opcję, żeby baseny w weekendy były czynne do 23:00 albo nawet do 24:00.

Szanowna Pani Kamillo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się Państwa doświadczeniami z pobytu w naszym Hotelu. Cieszymy się, że spędzili Państwo czas w sposób relaksujący i satysfakcjonujący. Jesteśmy wdzięczni za docenienie naszego personelu oraz kulinarne doznania w Restauracji H12. Państwa sugestia dotycząca godzin dostępności basenów jest dla nas bardzo cenna i przekażemy ją odpowiednim działom do rozważenia. Zależy nam na tym, aby każdy aspekt Państwa wizyty był doskonały, dlatego nieustannie staramy się doskonalić nasze usługi. Dziękujemy za wysoką ocenę i z nadzieją oczekujemy na kolejną wizytę.
Reviewed: 3 months ago (26/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Bardzo pozytywnie, dużo atrakcji, wszyscy bardzo dbają żeby pobyt był udany. Obsługa hotelu naprawdę cudowna od Pań sprzątających pokoje przez recepcję i managera. Wszyscy zawsze pomocni i uśmiechnięci. Posiłki bardzo zróżnicowane zawsze można było coś wybrać, niestety raz coś mi zaszkodziło na kolacji ale na szczęście tylko mi, dzieci czuły się dobrze :) jestem bardzo wdzięczna że czując się źle wieczorem mogłam bez problemu odwołać wizytę w spa (bardzo dziękuję za zrozumienie). Mam nadzieję że następnym razem nadrobię :)

Szanowny Gościu,

Serdecznie dziękujemy za wysoką ocenę oraz podzielenie się wrażeniami z pobytu. Cieszymy się, że tak wiele aspektów Państwa wizyty spełniło oczekiwania. Jest nam niezmiernie miło, że nasza obsługa mogła przyczynić się do Państwa komfortu. W każdej sytuacji staramy się zapewnić jak najlepszą pomoc i jesteśmy wdzięczni za zrozumienie. Mamy nadzieję, że kolejna wizyta przyniesie jeszcze więcej pozytywnych doświadczeń i, że będą Państwo mieli okazję skorzystać z naszego spa. Z niecierpliwością czekamy na ponowne spotkanie oraz życzymy wszystkiego najlepszego.
By Wnuczek Małgorzata
Reviewed: 3 months ago (25/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Bardzo dobrze. Wspaniałe miejsce na ferie ( wakacje) z dziećmi.

Szanowna Pani Małgorzato,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania podczas wizyty. Państwa opinia jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszego utrzymywania wysokiego standardu naszych usług. Z niecierpliwością czekamy na Państwa ponowne odwiedziny.
Reviewed: 3 months ago (24/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Rewelacja!!!obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie znakomite i bardzo urozmaicone, pokoje czyste i eleganckie. W trakcie pobytu poleciłam znajomym i za moją namową, zrezygnowali z innego nadmorskiego hotelu i przyjeżdżają do ,,Gwiazdy morza,,:)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania w wielu aspektach. Państwa rekomendacja jest dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego działania na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że kolejne wizyty również będą pełne udanych wrażeń. Zapraszamy ponownie, aby ponownie doświadczyć uroków naszego hotelu. Serdecznie dziękujemy za wybór naszego obiektu oraz za Państwa zaufanie.
Reviewed: 3 months ago (24/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Cena zdecydowanie nieadekwatna do oferty. Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa i na tym plusy się kończą. Brak dostępnych bezpłatnych miejsc parkingowych, materace w apartamencie zdecydowanie wymagają wymiany, podobnie jak szlafroki z urwanymi wieszaczkami i rozdartymi rękawami.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że docenili Państwo jakość jedzenia oraz poziom obsługi w naszym obiekcie. Przykro nam, że nie wszystkie aspekty spełniły Państwa oczekiwania. Proszę być pewnym, że uwagi dotyczące materacy i szlafroków zostaną wzięte pod uwagę podczas analizowania sposobów poprawy jakości usług, które oferujemy. Odpowiednie wrażenia naszych gości są dla nas niezwykle ważne, dlatego zawsze dążymy do wprowadzania ulepszeń, które pozwalają zaspokajać różnorodne potrzeby i oczekiwania wszystkich odwiedzających. Bardzo cenimy sobie, że podzielili się Państwo swoimi spostrzeżeniami, co przyczynia się do nieustannych starań o podnoszenie naszych standardów.